Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Evaggelos1 είπε

Ξερει κανεις που μπορω να δω την κινηση και το υπολοιπο της μαρκετ pass που εχω στην eurobank?

Την εχω προσθεσει στο πορτοφολι μου της google και δουλευει κανονικα. 

Στο email που σου χανε στειλει, μπες στο link

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

Ξερει κανεις που μπορω να δω την κινηση και το υπολοιπο της μαρκετ pass που εχω στην eurobank?

για καρτα που εκδοθηκε μεσω alpha bank, εγω για να δω το υπολοιπο μπαινω στην εφαρμογη της alpha bank και το βλεπω, σε καθε συναλλαγη που κανω βεβαια στελνει και η τραπεζα μηνυματα με τι ξοδεψα

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Titos301 είπε

για καρτα που εκδοθηκε μεσω alpha bank, εγω για να δω το υπολοιπο μπαινω στην εφαρμογη της alpha bank και το βλεπω, σε καθε συναλλαγη που κανω βεβαια στελνει και η τραπεζα μηνυματα με τι ξοδεψα

Δεν έχει λογαριασμό στην Eurobank. Σ' αυτή την περίπτωση, μόνο από το link που του έστειλαν στο μέιλ, όπως είπε κι ο Πάνος. 

Δημοσ.
4 hours ago, Evaggelos1 said:

Απο εδω το βλεπουμε:

https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass/#/login

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Δεν έχει λογαριασμό στην Eurobank. Σ' αυτή την περίπτωση, μόνο από το link που του έστειλαν στο μέιλ, όπως είπε κι ο Πάνος. 

Εχω e banking στην Γιουρο οπως και σε ολες τις τραπεζες. Δεν υπαρχει εκει η καρτα αυτη. Με τα προηγουμενα pass που επελεξα Αλφα και Βιβα δεν ειχα προβλημα. Τι τοθελα σε αυτο να επιλεξω Γιουρο??? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

Εχω e banking στην Γιουρο οπως και σε ολες τις τραπεζες. Δεν υπαρχει εκει η καρτα αυτη. Με τα προηγουμενα pass που επελεξα Αλφα και Βιβα δεν ειχα προβλημα. Τι τοθελα σε αυτο να επιλεξω Γιουρο??? 

Στα επόμενα να προσέξεις 🙃

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Titos301 είπε

ξερει κανεις αν μπορω να προσθεσω την καρτα σε google wallet σε 2 διαφορετικα κινητα;

Σε όσα θέλεις μπορείς ναι 

• Thanks 1
Δημοσ.

Παω να πληρώσω σημερα ναι πουθενά οι καρτες στο ποτοφολι, το gpay, ούτε οι δικές μου ούτε τα pass, έκανε νομίζω αυτε της μέρες ενα update και τα διελυσε ολα.

Αντε φτου και απο την αρχή 

Δημοσ.

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα ξαφνικά με το google wallet, ενώ πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε και δεν έκανα κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις. Το θέμα είναι ότι όταν πλησιάζω το τηλέφωνο στο poss το κινητό κάνει δόνηση αρκετές φορές και το μηχάνημα γραφή μη έγκριση. Έχει κάποια ιδέα κάνεις; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα ξαφνικά με το google wallet, ενώ πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε και δεν έκανα κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις. Το θέμα είναι ότι όταν πλησιάζω το τηλέφωνο στο poss το κινητό κάνει δόνηση αρκετές φορές και το μηχάνημα γραφή μη έγκριση. Έχει κάποια ιδέα κάνεις; Ευχαριστώ 

Πληροφορίες εφαρμογής, εκκαθάριση δεδομένων,ξαναπερνα την κάρτα.

Αν όχι κάνε το ίδιο για το google play services

• Like 1
Δημοσ.

Θα κανω αυτα που μου ειπες. Δοκιμασα σημερα να πληρωσω με winbank με nfc και δεν ειχα καποιο προβλημα.

Εκανα εκκαθαριση δεδομενων αλλα παραμενουν αποθηκευμενες οι καρτες... Θα την διαγαψω και θα την ξαναπερασω αν και το εχω κανει μια φορα οπως εχω δοκιμασει και απεγκατασταση της εφαρμογης χωρις αποτελεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...