mils Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Εσύ έχεις συνδεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό να δεις τις κινήσεις...;; Η μητερα μου κοιταει συνεχεια τον λογαριασμο και δεν εχει μπει ακομα κανενα ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) del Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, mils είπε Η μητερα μου κοιταει συνεχεια τον λογαριασμο και δεν εχει μπει ακομα κανενα ποσο. Θα πρότεινα να δείτε καλά τις κινήσεις του λογαριασμού... Μου κάνει εντύπωση να μην έχουν μπει ακόμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, mils είπε Η μητερα μου κοιταει συνεχεια τον λογαριασμο και δεν εχει μπει ακομα κανενα ποσο. Κοιτα στις καρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Στις 20/5/2023 στις 12:36 ΜΜ, kormos είπε Εσύ έχεις συνδεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό να δεις τις κινήσεις...;; Στις 20/5/2023 στις 2:06 ΜΜ, mils είπε Η μητερα μου κοιταει συνεχεια τον λογαριασμο και δεν εχει μπει ακομα κανενα ποσο. Τελικά έκανες τον έλεγχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μία ερώτηση και από εμένα: στο taxisnet είναι επιλεγμένο σαν πιστωτικό ίδρυμα η Alpha Bank αλλά στο e-banking (MyAlpha) στις πιστωτικές κάρτες δε φαίνεται κάτι. Γνωρίζετε αν πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mils Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Στις 22/5/2023 στις 1:25 ΜΜ, kormos είπε Τελικά έκανες τον έλεγχο; Εγινε απο τους γονεις μου χθες τελευταια φορα ο ελεγχος στην κινηση του λογαριασμου αλλα δεν ειδαν πουθενα το ποσο του Μαιου απο market pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Σήμερα πήγα να χρησιμοποιήσω την άυλη κάρτα market pass (Eurobank), αφού πρώτα βεβαιώθηκα ότι μπήκαν τα χρήματα του Ιουνίου, και δεν δουλεψε σε δύο διαφορετικά μαγαζιά (super market). Περνούσα το κινητό στο POS και δεν γινόταν τίποτα. Όλες τις προηγούμενες φορές λειτουργούσε κανονικά. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον το ίδιο; Αφαίρεσα και πέρασα ξανά την κάρτα στο Google Wallet μπας και αλλάξει τίποτα, θα το μάθουμε την επόμενη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, SciManiac είπε Σήμερα πήγα να χρησιμοποιήσω την άυλη κάρτα market pass (Eurobank), αφού πρώτα βεβαιώθηκα ότι μπήκαν τα χρήματα του Ιουνίου, και δεν δουλεψε σε δύο διαφορετικά μαγαζιά (super market). Περνούσα το κινητό στο POS και δεν γινόταν τίποτα. Όλες τις προηγούμενες φορές λειτουργούσε κανονικά. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον το ίδιο; Αφαίρεσα και πέρασα ξανά την κάρτα στο Google Wallet μπας και αλλάξει τίποτα, θα το μάθουμε την επόμενη φορά. Το έχω πάθει με την άυλη τής Alpha Bank. Δεν έκανα τίποτα, και την επομένη (άλλη ημέρα) δούλεψε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) (1) Market Pass άυλη ψηφιακή κάρτα πώς θα βρείτε τους κωδικούς της ψηφιακής σας κάρτας (2) Πως να εισάγουμε μια χρεωστική η πιστωτική κάρτα στο Android κινητό πορτοφόλι Wallet με Gpay. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από partblah1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loup-Garou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μηπως ξερει κανεις τι εγινε με την πληρωμη στης 2 Ιουνιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 47 λεπτά πριν, Loup-Garou είπε Μηπως ξερει κανεις τι εγινε με την πληρωμη στης 2 Ιουνιου; Έγινε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Loup-Garou είπε Μηπως ξερει κανεις τι εγινε με την πληρωμη στης 2 Ιουνιου; Σαν τι να γίνει; Έχουν μπεί στην ώρα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loup-Garou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Χθες Πεμπτη που κοιταξα δεν ειχε μπει φραγκο ☹️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Ξερει κανεις που μπορω να δω την κινηση και το υπολοιπο της μαρκετ pass που εχω στην eurobank? Την εχω προσθεσει στο πορτοφολι μου της google και δουλευει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα