Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, 1451 είπε

Όσοι έχουν επιλέξει μέθοδο πληρωμής μέσω viva wallet φαίνεται να καθυστερούν.

Όσοι λαμβάνουν το ποσό αμέσως στο τραπεζικό τους λογαριασμό το έχουν λάβει ήδη από ότι μου λένε.

Κάθε τράπεζα έχει το δικό της χαμπερι 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 ώρες πριν, Vakeros είπε

Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχει μπει ακόμα σε εμένα το market pass παρότι το σύστημα μου βγάζει πως η "Εξέλιξη πληρωμής" είναι "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ". Μου έστειλαν και email στις 26 Μαρτίου και μου ανέφεραν πως η διαδικασία θα διαρκέσει έως 10 ημέρες. Έχουν περάσει 10 ημέρες και ακόμα τίποτα. Έλεγξα και το ΙΒΑΝ μην τυχόν και το εγραψα λάθος και είναι ολόσωστο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Συνήθως κάνει 10-13 ημέρες. Δουλεύουν και ΣΚ για αυτό το "προτζεκτ".

Στις 12 ημέρες εμένα είχε έρθει ημέρα Κυριακή τα στοιχεία από Alpha (για της μητέρας μου).

Στο δικό μου (επίσης Alpha) που το έκανα αρχές τα έλαβα όλα σε 4 ημέρες...

Εφόσον έχει εγκριθεί, απλά κάνε υπομονή :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 6/3/2023 στις 5:19 ΜΜ, davarisx είπε

Στο my alpha wallet προσπαθω να προσθεσω την καρτα market pass αλλα μου γραφει η προσθηκη της καρτας απετυχε.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Ιδιο προβλημα και εγω..

market pass.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, partblah1990 είπε

Ιδιο προβλημα και εγω..

market pass.jpg

δεν φταιτε εσεις....η alpha bank απλα κατηργησε το wallet της 

(το ιδιο προβλημα ειχα και εγω- φυσικα δεν ενημερωσε)

πρεπει να κατεβασετε το google wallet και μετα να ανοιξετε την εφαρμογη της alpha bank, να επιλεξετε την καρτα και μετα προσθηκη στο google pay και πλεον θα πληρωνεται μεσω αυτου

αν δεν εχετε κλειδωμα οθονης ειναι αναγκαστικο να ορισετε ενα για να χρησιμοποιησετε την καρτα, αν δεν εχετε και θα βαλετε απλα για 1 φορα ωστε να χρησιμοποιησετε την καρτα και μετα το ξαναβγαλετε να θυμαστε οτι η καρτα θα καταργηθει απο το google wallet και θα πρεπει να την ξαναπροσθεσετε μεσω του alpha bank app όταν θελετε να την χρησιμοποιησετε

Επεξ/σία από Titos301

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε google wallet δεν την δεχεται.. την κανει skip οταν πας να πληρωσεις στο τερματικο και η πληρωμη γινεται με την επομενη καρτα σε σειρα που εχεις στο wallet της google

Η εφαρμογη my alpha wallet δεν εχει καταργηθει ακομα απο το playstore

alpha.png

Επεξ/σία από partblah1990

2 ώρες πριν, partblah1990 είπε

Ιδιο προβλημα και εγω..

market pass.jpg

Και ακριβώς από κάτω δίνει τη λύση...
Μόνο στο GPay

1 ώρα πριν, partblah1990 είπε

σε google wallet δεν την δεχεται.. την κανει skip οταν πας να πληρωσεις στο τερματικο και η πληρωμη γινεται με την επομενη καρτα σε σειρα που εχεις στο wallet της google

Η εφαρμογη my alpha wallet δεν εχει καταργηθει ακομα απο το playstore

alpha.png

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/xrisi-market-pass

7 ώρες πριν, partblah1990 είπε

και η πληρωμη γινεται με την επομενη καρτα σε σειρα που εχεις στο wallet της google

Το google wallet δεν παιρνει πρωτοβουλια με ποια καρτα θα πληρωσει. Αν αποτυχει με μια, δεν θα παει μονο του στην επομενη. Οποτε, ή δεν την εχεις ορισει ως προεπιλογη, ή δεν εισαι με ανοιχτο το wallet και μπροστα να εχεις την καρτα του market pass πριν το πλησιασεις στο τερματικο.

κι ομως εαν με καποια καρτα αποτυγχάνει να κανει την συναλλαγή προχωραει στην επομενη. Στην περίπτωση μου δεν λειτουργησε το Market Pass που εχω στην AlphaBank και η χρεωση εγινε απο την καρτα της Εθνικής..

4 ώρες πριν, partblah1990 είπε

κι ομως εαν με καποια καρτα αποτυγχάνει να κανει την συναλλαγή προχωραει στην επομενη. Στην περίπτωση μου δεν λειτουργησε το Market Pass που εχω στην AlphaBank και η χρεωση εγινε απο την καρτα της Εθνικής..

Μηπως εχεις ρυθμισει να κανει την πληρωμη το εθνικη wallet ; Γιατι το gpay δεν εχει τετοια ρυθμιση να παίρνει άλλη κάρτα αν αποτυχει η default.

Πάντως επειδή μου έχει τύχει να μην δέχεται ένα κατάστημα τη καρτα pass (τελικά δεν είχε σωστό κωδικό εμπόρου) ουδέποτε έγινε χρέωση στις άλλες καρτες στο wallet. Απλά έκανα 3 προσπάθειες και κάθε φορά έγραφε declined με το ποσό της συναλλαγής μεσα στο wallet app. Μετά αλλαξα χειροκίνητα κάρτα για να περάσει η πληρωμή.

Θα το θεωρούσα κιόλας ολίγον απαράδεκτο να πάει να μου χρεωσει άλλη κάρτα που δεν του έχω ορίσει...

Η curve έχει αυτό το χαρακτηριστικό και το ονομάζει Anti-Embarrassment Mode. Εκεί το επιλέγεις εσύ όμως. Η google δεν έχει κάτι τέτοιο και το θεωρώ απίθανο να παίρνει πρωτοβουλία από μόνης της που θα στείλει τη χρέωση. Αλίμονο αν γινόταν δηλαδή.

• Like 1

1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Η curve έχει αυτό το χαρακτηριστικό και το ονομάζει Anti-Embarrassment Mode. Εκεί το επιλέγεις εσύ όμως. Η google δεν έχει κάτι τέτοιο και το θεωρώ απίθανο να παίρνει πρωτοβουλία από μόνης της που θα στείλει τη χρέωση. Αλίμονο αν γινόταν δηλαδή.

Ακριβως αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως βλέπω τουπόλοιπο της άυλης market pass που έβλαλα σε Eurobank? Πληρώνω με Gpay και βλεπω τις κινήσεις μόνο.               OK TO BRHKA

Επεξ/σία από koskef
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...