Titos301 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 37 λεπτά πριν, kormos είπε Κάντε υπομονή 🙂 ...την Alpha που πολλοί έκραζαν ήταν συνεπής όπως φάνηκε 🤓 η alpha εχει ξηγηθει καλα και στα 3 fuel pass 1 & 2 και market pass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 32 λεπτά πριν, Titos301 είπε η alpha εχει ξηγηθει καλα και στα 3 fuel pass 1 & 2 και market pass Έτσι 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Φάνηκαν και στη Eurobank πριν λίγο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Viva OK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, Titarasaudi είπε Και Eurobank ακόμη τίποτα.... eurobank μπήκαν τα $$. θα γίνει χαμός αύριο στο σούπερ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Θα το κάψουμε απόψε Κυρ Στέφανε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, Titarasaudi είπε Φάνηκαν και στη Eurobank πριν λίγο.... Πως το βλέπεις ότι μπήκαν φίλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, maparios είπε Πως το βλέπεις ότι μπήκαν φίλε; Στο email που σου έστειλε η τράπεζα την πρώτη φορά βάζεις ΑΦΜ και το τηλέφωνο σου έρχεται sms επιβεβαιώσης και συνδεεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 49 λεπτά πριν, favou2000 είπε Στο email που σου έστειλε η τράπεζα την πρώτη φορά βάζεις ΑΦΜ και το τηλέφωνο σου έρχεται sms επιβεβαιώσης και συνδεεσαι Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ikucic9 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλημέρα. Μου ήρθε το μέιλ που γραφει το username και πως θα βγει το password Προσωρινό Password: Βρείτε το στα ψηφία της αριθμοσειράς που ακολουθεί, με τη βοήθεια του SMS που θα λάβετε. Ναι αλλά δεν έλαβα κανένα sms. Το μέιλ ήρθε από Δευτέρα . Sms δεν έχω λάβει και είναι Πέμπτη. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτή την περίπτωση; Alpha bank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Ikucic9 είπε Καλημέρα. Μου ήρθε το μέιλ που γραφει το username και πως θα βγει το password Προσωρινό Password: Βρείτε το στα ψηφία της αριθμοσειράς που ακολουθεί, με τη βοήθεια του SMS που θα λάβετε. Ναι αλλά δεν έλαβα κανένα sms. Το μέιλ ήρθε από Δευτέρα . Sms δεν έχω λάβει και είναι Πέμπτη. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτή την περίπτωση; Alpha bank Αφού έχεις επιβεβαιωμένα στοιχεία επικοινωνίας μπες στη σελίδα της Τράπεζας, βάλε το Username Κάθυ πάτα ξέχασα τον κωδικό μου. Θα σου στείλει έναν σύνδεσμο και ακολούθησε τη διαδικασία ώστε να δημιουργήσεις έναν νέο. Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ikucic9 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, kormos είπε Αφού έχεις επιβεβαιωμένα στοιχεία επικοινωνίας μπες στη σελίδα της Τράπεζας, βάλε το Username Κάθυ πάτα ξέχασα τον κωδικό μου. Θα σου στείλει έναν σύνδεσμο και ακολούθησε τη διαδικασία ώστε να δημιουργήσεις έναν νέο. Μφχ Το έκαναν αλλά δεν στέλνει κάποιο sms . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Το έκαναν αλλά δεν στέλνει κάποιο sms . Το εμαιλ σου το είδες καλά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vakeros Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχει μπει ακόμα σε εμένα το market pass παρότι το σύστημα μου βγάζει πως η "Εξέλιξη πληρωμής" είναι "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ". Μου έστειλαν και email στις 26 Μαρτίου και μου ανέφεραν πως η διαδικασία θα διαρκέσει έως 10 ημέρες. Έχουν περάσει 10 ημέρες και ακόμα τίποτα. Έλεγξα και το ΙΒΑΝ μην τυχόν και το εγραψα λάθος και είναι ολόσωστο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1451 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Όσοι έχουν επιλέξει μέθοδο πληρωμής μέσω viva wallet φαίνεται να καθυστερούν. Όσοι λαμβάνουν το ποσό αμέσως στο τραπεζικό τους λογαριασμό το έχουν λάβει ήδη από ότι μου λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα