Slither Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακομη περιμενω...ουτε username ηρθε,ουτε προσωρινος κωδικος ηρθε...ουτε στο e-banking που εχω εχει εμφανιστει η αυλη market pass,δεν ξερω τι παιζει,εχω κανει την αιτηση σωστα,εχει εγκριθει,ειναι στο ολοκληρωμενη,μου ειπαν οτι θα ερθουν εκ νεου οδηγιες απο τις 20/03,δεν εχει ερθει τιποτε.🤬 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από Slither Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, Engimek είπε Πρέπει να ξέρεις το υπόλοιπο για να το πεις στην υπάλληλο? Δεν τραβάει όσο έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, Free Bird είπε Εντύπωση μου κάνει να μην παίρνει το υπόλοιπο που έχει μείνει και να θέλει να είναι το ποσό ακριβώς ή μεγαλύτερο ... 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Πρέπει να ξέρεις το υπόλοιπο για να το πεις στην υπάλληλο? Δεν τραβάει όσο έχεις? Πως να τραβήξει χρήματα αφού δεν έχει χρήματα ο λογαριασμός? Η επιχείρηση ζητάει 100 ευρώ, η τράπεζα απαντάει ότι "ο κάτοχος της κάρτας δεν τα έχει", και απορρίπτεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πως να τραβήξει χρήματα αφού δεν έχει χρήματα ο λογαριασμός? Η επιχείρηση ζητάει 100 ευρώ, η τράπεζα απαντάει ότι "ο κάτοχος της κάρτας δεν τα έχει", και απορρίπτεται. Άρα, πρέπει να δεις το υπόλοιπο σου, πχ 17.90€ και να το πεις στην ταμία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Άρα, πρέπει να δεις το υπόλοιπο σου, πχ 17.90€ και να το πεις στην ταμία ? Σωστά. Πρέπει να πείς πχ ¨θα κρατήσεις Χ λεφτά απο αυτή τη κάρτα (market pass)" και τα υπόλοιπα όπως θες (μετρητά ή 2η κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μπορεί κάποιος να αναφέρει το τηλέφωνο κ το email επικοινωνίας για προβλήματα με την έκδοση κάρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Ρε παιδιά μια αφαίρεση ειναι ολο και ολο, το gpay σου λεει ποσα εχεις δαπανήσει αφαιρείς απο αυτα που εχει η κάρτα και τέλος, δεν καταλαβαίνω ολο αυτο τον σαματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ρε παιδιά μια αφαίρεση ειναι ολο και ολο, το gpay σου λεει ποσα εχεις δαπανήσει αφαιρείς απο αυτα που εχει η κάρτα και τέλος, δεν καταλαβαίνω ολο αυτο τον σαματα Στο viva τα λέει αναλυτικά όλα..Και το υπόλοιπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Καλησπερα παιδια.... Ο πατερας μου ηταν δικαιουχος του market pass και καθως εχει ενα αρχαιο κινητο προσθεσα την αυλη στο δικο μου wallet στο iphone. Δηλωμενος στην καρτα ο δικος του αριθμος και το αναφερω γιατι... εστω οτι παω να ψωνισω στο σουπερ μαρκετ με αυτην και πληρωσω με nfc αν ειναι απο καποιο ποσο και πανω υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει καποιο μηνυμα απο το τηλεφωνο του οποτε να το κουβαλαω μαζι μου (του πατερα)? να ζητησει καποιο πιν? Σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε Καλησπερα παιδια.... Ο πατερας μου ηταν δικαιουχος του market pass και καθως εχει ενα αρχαιο κινητο προσθεσα την αυλη στο δικο μου wallet στο iphone. Δηλωμενος στην καρτα ο δικος του αριθμος και το αναφερω γιατι... εστω οτι παω να ψωνισω στο σουπερ μαρκετ με αυτην και πληρωσω με nfc αν ειναι απο καποιο ποσο και πανω υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει καποιο μηνυμα απο το τηλεφωνο του οποτε να το κουβαλαω μαζι μου (του πατερα)? να ζητησει καποιο πιν? Σας ευχαριστω πολυ Εφόσον την εβαλες ήδη έχεις ορίσει προφανώς και κλείδωμα οθόνης δεν θα χρειαστεί τίποτα άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε Καλησπερα παιδια.... Ο πατερας μου ηταν δικαιουχος του market pass και καθως εχει ενα αρχαιο κινητο προσθεσα την αυλη στο δικο μου wallet στο iphone. Δηλωμενος στην καρτα ο δικος του αριθμος και το αναφερω γιατι... εστω οτι παω να ψωνισω στο σουπερ μαρκετ με αυτην και πληρωσω με nfc αν ειναι απο καποιο ποσο και πανω υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει καποιο μηνυμα απο το τηλεφωνο του οποτε να το κουβαλαω μαζι μου (του πατερα)? να ζητησει καποιο πιν? Σας ευχαριστω πολυ Με nfc δεν ζηταει καποια επιβεβαιωση, την εχεις ηδη δωσει ξεκλειδωνοντας το κινητο. Παιζει με καποια android να μπορεις να πληρωσεις <50 με κλειδωμενο κινητο. Δεν το εχω δοκιμασει, αφου με το δακτυλικο ξεκλειδωνει μπαμ μπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tauntaun13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 19/3/2023 στις 3:31 ΜΜ, Titos301 είπε χθες το πρωι εστειλε η alpha bank ενα mail με το username και με μνμ στο κινητο τα ψηφια για να βγαλω το προσωρινο κωδικο. Μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι ξαναεστειλε username+password ενω εχω ηδη ενα απο το fuel pass αλλα λεω ας ειναι. Προσπαθησα να μπω απο το alpha mobile app με τα νεα στοιχεια αλλα δεν με αφηνε λεγοντας μου κατι του στυλ υπαρχει ηδη χρηστης με τετοια στοιχεια και πρεπει να διαγραφει για να συνδεθειτε εσεις, καπως ετσι. Μετα λεω ας δοκιμασω μηπως την εχουν βαλει στο παλιο λογαριασμο, μπηκα και δεν υπηρχε καρτα του market pass εκει. Ε και σαν τελευταια προσπαθεια ειπα να ξαναπροσπαθησω με τα νεα στοιχεια που μου ειχαν στειλει και για καποιο λογο καταφερα να συνδεθω και εν τελει την εφτιαξα.. Επειδή κι εμένα τα ίδια μου κάνει, δεν έκανες κάποια άλλη ενέργεια, απλά προσπαθούσες συνέχεια με τα νέα στοιχεία και μπήκες κάποια στιγμή; Από το πρωί προσπαθώ και τίποτα... εντωμεταξύ στο app δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής προφίλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Tauntaun13 είπε Επειδή κι εμένα τα ίδια μου κάνει, δεν έκανες κάποια άλλη ενέργεια, απλά προσπαθούσες συνέχεια με τα νέα στοιχεία και μπήκες κάποια στιγμή; Από το πρωί προσπαθώ και τίποτα... εντωμεταξύ στο app δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής προφίλ... Προσπαθησα με το νεο τπτ Προσπαθησα με το παλιο μπηκα αλλα δεν υπηρχε μαρκετ πας καρτα Ξαναπροσπαθησα με το νεο και ευτυχως μπηκε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarnik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Το υπόλοιπο που έχει μείνει μεταφέρεται τον άλλο μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, lazarnik είπε Το υπόλοιπο που έχει μείνει μεταφέρεται τον άλλο μήνα; ΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα