Dantε Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Εχω αυλη της Eurobank και δε κρατησα το λινκ που σε εβαζε για να βλεπεις το υπολοιπο. Δεν υπαρχει αλλος τροπος να δω το υπολοιπο; Στο ebanking μου δεν φαινεται η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 14 minutes ago, Dantε said: Εχω αυλη της Eurobank και δε κρατησα το λινκ που σε εβαζε για να βλεπεις το υπολοιπο. Δεν υπαρχει αλλος τροπος να δω το υπολοιπο; Στο ebanking μου δεν φαινεται η καρτα. Το βλεπεις απο εδω, βαλτο στα favourites σου: https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass/#/login Γιατι αλλιως δεν φαίνεται ουτε στο ebanking ουτε στο google wallet το υπολοιπο της αυλης καρτας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Φαντάζομαι έχει ερωτηθεί: Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα και για αγορές άλλου είδους, πχ πληρωμή σε κάποιο ξενοδοχείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, yannis27gr είπε Φαντάζομαι έχει ερωτηθεί: Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα και για αγορές άλλου είδους, πχ πληρωμή σε κάποιο ξενοδοχείο; https://vouchers.gov.gr/marketpass 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kormos είπε https://vouchers.gov.gr/marketpass Ναι, απλά αναρωτιέμαι αν με κάποιο τρόπο ελέγχεται αυτό. Δηλαδή αν πάω να αγοράσω ρούχα από κάποιο online κατάστημα και δώσω τα στοιχεία της κάρτας δε θα γίνει δεκτή; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί δεν έχω NFC στο κινητό και δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε σούπερ μάρκετ. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από yannis27gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Ναι, απλά αναρωτιέμαι αν με κάποιο τρόπο ελέγχεται αυτό. Δηλαδή αν πάω να αγοράσω ρούχα από κάποιο online κατάστημα και δώσω τα στοιχεία της κάρτας δε θα γίνει δεκτή; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί δεν έχω NFC στο κινητό και δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε σούπερ μάρκετ. Ελέγχεται με τον αντίστοιχο κωδικό εμπόρου. Αν δέν έχεις NFC μπορείς να δοκιμάσεις αγορές σε site supermarket, κάποιος ανέφερε ότι λειτουργεί κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Ναι, απλά αναρωτιέμαι αν με κάποιο τρόπο ελέγχεται αυτό. Δηλαδή αν πάω να αγοράσω ρούχα από κάποιο online κατάστημα και δώσω τα στοιχεία της κάρτας δε θα γίνει δεκτή; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί δεν έχω NFC στο κινητό και δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε σούπερ μάρκετ. Καλά βρε, αφού δεν έχει NFC γιατί δεν δήλωσες κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό? Ηλεκτρονικά πάντως δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Το λιγότερο είναι να φας εκείνη τη χρονική στιγμή άκυρο συναλλαγής. 2 ώρες πριν, Kag1ante είπε Ελέγχεται με τον αντίστοιχο κωδικό εμπόρου. Αν δέν έχεις NFC μπορείς να δοκιμάσεις αγορές σε site supermarket, κάποιος ανέφερε ότι λειτουργεί κανονικά Σωστά, έχει αναφερθεί ότι από ησοπ μάρκετ έχει δουλέψει. Όπως επίσης αν θυμάμαι καλά κάποιος ανέφερε ότι έβαλε και καύσιμα 🙄🤔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Στις 19/3/2023 στις 9:13 ΜΜ, favou2000 είπε Πρεπει να βάλεις να ορίσεις pin ή κωδικό ή δαχτυλικό αποτύπωμα στην συσκευή σου γίνεται για λόγους ασφαλειας, για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το google pay ειναι υποχρεωτικο. μπαινω με "κυλιση" οταν ανοιγω το κινητο, ανοιγει κανονικα το google pay και βλεπω την καρτα του market pass αν παω σουπερ και ανοιξω nfc θα με αφησει να πληρωσω ή θα μου πεταξει πρεπει να βαλετε κωδικο; και 2)πρεπει να εχω δεδομενα ανοικτα ετσι; 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Ναι, απλά αναρωτιέμαι αν με κάποιο τρόπο ελέγχεται αυτό. Δηλαδή αν πάω να αγοράσω ρούχα από κάποιο online κατάστημα και δώσω τα στοιχεία της κάρτας δε θα γίνει δεκτή; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί δεν έχω NFC στο κινητό και δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε σούπερ μάρκετ. δοκιμασε σε καποιο online super market ισως να τη δεχεται, πχ sklavenitis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Titos301 είπε μπαινω με "κυλιση" οταν ανοιγω το κινητο, ανοιγει κανονικα το google pay και βλεπω την καρτα του market pass αν παω σουπερ και ανοιξω nfc θα με αφησει να πληρωσω ή θα μου πεταξει πρεπει να βαλετε κωδικο; και 2)πρεπει να εχω δεδομενα ανοικτα ετσι; Μάλλον δεν θα σε αφήσει οπότε καλύτερα ορισε κλείδωμα από πριν να μην κολλήσεις στο ταμείο. Τα δεδομένα δεν είναι απαραίτητα για την λειτουργία του NFC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Έρχεται η άυλη κάρτα από άλφα με 64 €. Περνάω στον ΑΒ τα 58 € και περισσεύουν 6 €. Οκ, όλα καλά. Περνάω στο κινητό και την άυλη κάρτα της μάνας μου, από την eurobank αυτή τη φορά, με 44 €. Δεν έχω μπει όμως στην αίτηση να τσεκάρω το status. Η κάρτα στο πορτοφόλι φαίνεται κανονικά. Πάω δεύτερη φορά στον ΑΒ. Ο λογαριασμός π.χ. 65 €. Πάω να δώσω τη δική μου κάρτα να μηδενίσει, τζίφος ! Δίνω την κάρτα της μάνας μου, τζίφος ! Επειδή η υπάλληλος πρέπει να είναι πρόσληψη της κατηγορίας ΑΜΕΑ ( υπάρχει ειδικός όρος στις μεγάλες εταιρείες, ένα ποσοστό από το προσωπικό τους να είναι από αυτήν την κατηγορία ) και επειδή βιαζόμουν, δεν έκατσα να ασχοληθώ. Ευτυχώς είχα μετρητά. Μπαίνω σήμερα στις αιτήσεις να δω το status. Και στις δύο φαίνονται οι πρώτες δύο δόσεις ολοκληρωμένες. Πιστεύω ότι δεν έκανε κάτι καλά η συγκεκριμένη υπάλληλος. Μήπως έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο ? Να του έχει δηλαδή εγκριθεί ένα ποσό, να έχει πάει μια φορά να περάσει ένα μέρος του συνολικού ποσού και να πάει δεύτερη φορά για το υπόλοιπο και να μην περνάει η κάρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Free Bird είπε Ο λογαριασμός π.χ. 65 €. Πάω να δώσω τη δική μου κάρτα να μηδενίσει, τζίφος ! Δίνω την κάρτα της μάνας μου, τζίφος ! Ζήτησες στο ταμείο σου σπάσει την πληρωμή σε μικρότερα ποσά? Δηλαδή για παράδειγμα το 65 το σπάει σε μια πληρωμή των 6 ευρώ (για τo pass) και μια πληρωμή των 59 με μετρητά ή άλλη κάρτα. Ή στην περίπτωσή σου εαν το επιτρέπει το κατάστημα σου ζητάς 3 συναλλαγές (6+44+15). Αν πας να πληρώσεις με οποιαδήποτε από τις pass κάρτες ποσό που υπερβαίνει το υπόλοιπό τους, δεν είναι λογικό ότι θα πέσει άκυρο? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από Engimek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δεν χρειαζεται να σπασει τίποτα αγοραζεις πχ 100€ στο σύνολο και πληρώνεις το ποσό με δυο τρείς διαφορετικές κάρτες (ή οσες θέλεις) και αν θέλεις στι τελος και με μετρητά, τουλάχιστον αυτό κάνει ο Σκλαβενίτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, Engimek είπε Ζήτησες στο ταμείο σου σπάσει την πληρωμή σε μικρότερα ποσά? Δηλαδή για παράδειγμα το 65 το σπάει σε μια πληρωμή των 6 ευρώ (για τo pass) και μια πληρωμή των 59 με μετρητά ή άλλη κάρτα. Ή στην περίπτωσή σου εαν το επιτρέπει το κατάστημα σου ζητάς 3 συναλλαγές (6+44+15). Αν πας να πληρώσεις με οποιαδήποτε από τις pass κάρτες ποσό που υπερβαίνει το υπόλοιπό τους, δεν είναι λογικό ότι θα πέσει άκυρο? Έδωσα την πρώτη κάρτα που έχει ακριβώς 5,57 €. Μου λέει δεν περνάει. Επιλέγω την άλλη κάρτα, το ίδιο. Μου λέει, πόσο έχει μέσα ? Εγώ δε θυμόμουν ακριβώς. Τις λέω βάλε 5 € για την πρώτη κάρτα. Πάλι τίποτα. Βέβαια στην πρώτη κάρτα φαίνεται ότι πέρασε ποσό 63,77 € και από κάτω λέει απορρίφθηκε. Εντύπωση μου κάνει να μην παίρνει το υπόλοιπο που έχει μείνει και να θέλει να είναι το ποσό ακριβώς ή μεγαλύτερο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν χρειαζεται να σπασει τίποτα αγοραζεις πχ 100€ στο σύνολο και πληρώνεις το ποσό με δυο τρείς διαφορετικές κάρτες (ή οσες θέλεις) και αν θέλεις στι τελος και με μετρητά, τουλάχιστον αυτό κάνει ο Σκλαβενίτης Βασικά το ίδιο λέμε. Απλά αν βάλει ο ταμίας στο POS πληρωμή 100 ευρώ και περάσεις την κάρτα pass που έχει 44 ευρώ θα φάει άκυρο. Αφού δεν έχεις 100 ευρώ μέσα! Πρέπει να σπάσει τις συναλλαγές του pos σε 44 και 66. Και εγώ Σκλαβενίτη χρησιμοποίησα pass και έτσι μου το έκαναν. 2 αποδείξεις πήρα. 2 λεπτά πριν, Free Bird είπε Έδωσα την πρώτη κάρτα που έχει ακριβώς 5,57 €. Μου λέει δεν περνάει. Επιλέγω την άλλη κάρτα, το ίδιο. Μου λέει, πόσο έχει μέσα ? Εγώ δε θυμόμουν ακριβώς. Τις λέω βάλε 5 € για την πρώτη κάρτα. Πάλι τίποτα Α οκ άρα το δοκίμασες και αυτό. Δεν υπάρχει λόγος τότε να μην δουλεύει. Θα έλεγα να μπεις να τσεκάρεις το υπόλοιπο στην alpha bank να σιγουρευτείς ότι έχεις όσο μας λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Engimek είπε Α οκ άρα το δοκίμασες και αυτό. Δεν υπάρχει λόγος τότε να μην δουλεύει. Θα έλεγα να μπεις να τσεκάρεις το υπόλοιπο στην alpha bank να σιγουρευτείς ότι έχεις όσο μας λες. Τώρα μόλις, 64 μπήκαν και έγινε χρέωση 58,43. Έχει 5,57. Πιστεύω ότι κάτι δεν έκανε καλά η ταμίας. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν Πολωνία. Πέρασα 40+ συναλλαγές με nfc (revolut) δεν είχα πουθενά θέμα. Προσπαθώ να σκεφτώ τί φταίει. Να φταίει το nfc, η κάρτα, και το μόνο που μου πάει είναι η ταμίας. Θα πάω και αλλού να δοκιμάσω. 'Έτσι από περιέργεια ρώτησα μήπως είχε συμβεί και σε άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα