bjj-p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Ξερεις κανεις πως μπαινει χειροκινητα απο το ebanking της alpha. Φαινεται στις καρτες, εχει αριθμο η καρτα αλλα δεν διαθετει λοιπα στοιχεια οπως ημ/νια ληξης και 3ψηφιο cvv.
dhmak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, bjj-p είπε Ξερεις κανεις πως μπαινει χειροκινητα απο το ebanking της alpha. Φαινεται στις καρτες, εχει αριθμο η καρτα αλλα δεν διαθετει λοιπα στοιχεια οπως ημ/νια ληξης και 3ψηφιο cvv. Τα πλήρη στοιχεία της κάρτας τα δείχνει μόνο στην εφαρμογή της myAlpha Mobile Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από dhmak
bjj-p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, dhmak είπε Τα πλήρη στοιχεία της κάρτας τα δείχνει μόνο στην εφαρμογή της myAlpha Mobile Α ρε alpha αθανατη! Γιατι αυτο; Στο fuel pass δεν χρειαζοταν κατι τετοιο.
kostasbm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 μια βοηθεια απο καποιον που εχει ενεργοποιησει αυλη καρτα μαρκετ πασσ σε android τηλεφωνο με nfc............... εχω κανει την ενεργοποιηση μπαινω στο viva wallet βλεπω το υπολοιπο και τα στοιχεια της αυλης πρεπει να μπει με καποιο τροπο στο google pay για να μπορεσει να κανει ανεπαφη συναλλαγη στο σουπερμαρκετ??? στο iphone με το fuel πασσ επρεπε να κανω διπλο κλικ στο πλαινο κουμπακι για να ενεργοποιηθει η αυλη...στο android τηλεφωνο πως γινεται.....
favou2000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kostasbm είπε μια βοηθεια απο καποιον που εχει ενεργοποιησει αυλη καρτα μαρκετ πασσ σε android τηλεφωνο με nfc............... εχω κανει την ενεργοποιηση μπαινω στο viva wallet βλεπω το υπολοιπο και τα στοιχεια της αυλης πρεπει να μπει με καποιο τροπο στο google pay για να μπορεσει να κανει ανεπαφη συναλλαγη στο σουπερμαρκετ??? στο iphone με το fuel πασσ επρεπε να κανω διπλο κλικ στο πλαινο κουμπακι για να ενεργοποιηθει η αυλη...στο android τηλεφωνο πως γινεται..... Ναι πήγαινε στο Google pay και πρόσθεσε την εκεί (προσθήκη στο πορτοφολι- κάρτα πληρωμής κλπ ) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από favou2000
kostasbm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, favou2000 είπε Ναι πήγαινε στο Google pay και πρόσθεσε την εκεί (προσθήκη στο πορτοφολι- κάρτα πληρωμής κλπ ) οκ ευχ για τη βοηθεια ελπιζω να μην κολλησουμε καπου
SabotazNic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, kostasbm είπε οκ ευχ για τη βοηθεια ελπιζω να μην κολλησουμε καπου Κατεβάζεις την πλέον google wallet εφαρμογή για να ελέγχεις το πορτοφόλι.
kostasbm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Κατεβάζεις την πλέον google wallet εφαρμογή για να ελέγχεις το πορτοφόλι. ok
Titos301 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 χθες το πρωι εστειλε η alpha bank ενα mail με το username και με μνμ στο κινητο τα ψηφια για να βγαλω το προσωρινο κωδικο. Μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι ξαναεστειλε username+password ενω εχω ηδη ενα απο το fuel pass αλλα λεω ας ειναι. Προσπαθησα να μπω απο το alpha mobile app με τα νεα στοιχεια αλλα δεν με αφηνε λεγοντας μου κατι του στυλ υπαρχει ηδη χρηστης με τετοια στοιχεια και πρεπει να διαγραφει για να συνδεθειτε εσεις, καπως ετσι. Μετα λεω ας δοκιμασω μηπως την εχουν βαλει στο παλιο λογαριασμο, μπηκα και δεν υπηρχε καρτα του market pass εκει. Ε και σαν τελευταια προσπαθεια ειπα να ξαναπροσπαθησω με τα νεα στοιχεια που μου ειχαν στειλει και για καποιο λογο καταφερα να συνδεθω και εν τελει την εφτιαξα..
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Και ένα στατιστικό που βρήκα σε ένα site για το πόσοι χρησιμοποιούν NFC και πόσοι όχι, οπότε χάνουν το 20%. Αναφορά σε κείμενο Όσον αφορά την κατανομή, 2.200.000 δικαιούχοι ενισχύθηκαν μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους λογαριασμούς τους με συνολικό ποσό 365.000.000 ευρώ και 645.300 δικαιούχοι μέσω ψηφιακής χρεωστικής κάρτας με συνολικό ποσό 145.000.000 ευρώ. Γενικά είναι εντυπωσιακό πως ακόμα και άτομα με 3 κινητά πάνω τους, για το οτιδήποτε περιμένουν από το λογιστή να το κάνει. 1 1
nickmanak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Οσοι καναμε την άυλη- ποιες ημέρες θα μπαινει το μηνιάτικο απο απριλιο ως και ιούλιο;
DREAMAX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, nickmanak είπε Οσοι καναμε την άυλη- ποιες ημέρες θα μπαινει το μηνιάτικο απο απριλιο ως και ιούλιο; Κάθε 3 του μήνα 1
favou2000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, nickmanak είπε Οσοι καναμε την άυλη- ποιες ημέρες θα μπαινει το μηνιάτικο απο απριλιο ως και ιούλιο; στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο, στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο, στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο. 1
kostasbm Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 18/3/2023 στις 2:59 ΜΜ, favou2000 είπε Ναι πήγαινε στο Google pay και πρόσθεσε την εκεί (προσθήκη στο πορτοφολι- κάρτα πληρωμής κλπ ) επανέρχομαι διότι όταν πάμε να προσθέσουμε τη αυλή στο gpay βγαζει το μυνημα.... ασφαλιστε τη συσκευή σασ...εάν δεν έχετε ασφαλίσει τη συσκευή σας με βιομετρική ασφάλεια,δεν θα μπορείτε να ελέγχετε τα αιτήματα ελέγχου ταυτότητας............ και με παραπέμπει να ρυθμίσω την ασφάλεια τησ=σ' συσκευής.....αν το παρκαμψω βγάζει μυνημα λαθους για δώστε μου τα φώτα σας.....ευχαριστώ
favou2000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, kostasbm είπε επανέρχομαι διότι όταν πάμε να προσθέσουμε τη αυλή στο gpay βγαζει το μυνημα.... ασφαλιστε τη συσκευή σασ...εάν δεν έχετε ασφαλίσει τη συσκευή σας με βιομετρική ασφάλεια,δεν θα μπορείτε να ελέγχετε τα αιτήματα ελέγχου ταυτότητας............ και με παραπέμπει να ρυθμίσω την ασφάλεια τησ=σ' συσκευής.....αν το παρκαμψω βγάζει μυνημα λαθους για δώστε μου τα φώτα σας.....ευχαριστώ Πρεπει να βάλεις να ορίσεις pin ή κωδικό ή δαχτυλικό αποτύπωμα στην συσκευή σου γίνεται για λόγους ασφαλειας, για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το google pay ειναι υποχρεωτικο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα