Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, Raki-meze είπε

Φιλοξενούμενοι λέει δεν μπορούν να κάνουν αίτηση. Τα στοιχεία αντλούνται από τις φορολογικές του 2022. (δηλαδή για έτος 2021).

Ερώτηση, αν το γνωρίζει κάποιος.

6 μήνες φιλοξενούμενος, 6 μήνες στο ενοίκιο ήταν δηλωμένα τότε, θα το πάρω ή μπα; 

Δεν μου το δίνει. Μου βγάζει μήνυμα πως το ΑΦΜ μου είναι φιλοξενούμενο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλεπω εβαλαν και κριτηρια για ακινητη περιουσια

β. Κριτήρια ακίνητης περιουσίας

Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας, όπως αυτή προκύπτει από την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. του έτους 2022, υπόχρεου, συζύγου ή μέρους συμφώνου συμβίωσης και εξαρτώμενων, κατά τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, τέκνων, που αναγράφονται στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων του φορολογικού έτους 2021, δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ για τους άγαμους, τους υπόχρεους σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει και το ποσό των τετρακοσίων χιλιάδων (400.000) ευρώ για τους έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

19 ώρες πριν, Narayan είπε

Υπήρχε μία περίοδος στην ενήλικη ζωή μου όπου η διατροφή μου και τα καθαριστικά προϊόντα για το σπίτι ήταν σύνολο το πολύ €20 εβδομαδιαίως.

Τελείως λάθος απάντηση εκτός και αν ησουν  ανεργος η τεμπέλης, διότι από την εποχή που εφαρμόστηκε στη ζωή μας το ευρω {2002} το μεγαλυτερο ποσοστό του Ελληνικού λαού για εβδομαδιαία ψωνια ξόδευε οσα υπολογίζει σήμερα το κρατος και οι στατιστικές του Υπηρεσίες ότι χρειάζονται για μηνιαία ψωνια.

Από το 2013 και μετα αρχισε να συρικνωνεται το μηνιαίο εισόδημα του Ελληνα συνεχώς ωστε να φτασουμε το 2023 ναι να θεωρούμε σημαντικό το προεκλογικο φιλοδώρημα-ελεημοσύνη των 22 ευρω μηνιαίως για να τα βγάλουμε πέρα.

• Thanks 1
  • Confused 1

33 λεπτά πριν, alexiskara είπε

Ερώτηση  για ηλικιωμένη που δεν έχει καν αριθμό κινητού και mail…. Πως κανείς αίτηση;;

Να παει σε ενα ΚΕΠ.. Να δει...

Να φτιαξει ενα email  στα γρηγορα...

11 ώρες πριν, tounion είπε

Τότε που φουλαραμε βενζίνη με 20€ ??? 

1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Τελείως λάθος απάντηση εκτός και αν ησουν  ανεργος η τεμπέλης, διότι από την εποχή που εφαρμόστηκε στη ζωή μας το ευρω {2002} το μεγαλυτερο ποσοστό του Ελληνικού λαού για εβδομαδιαία ψωνια ξόδευε οσα υπολογίζει σήμερα το κρατος και οι στατιστικές του Υπηρεσίες ότι χρειάζονται για μηνιαία ψωνια.

Από το 2013 και μετα αρχισε να συρικνωνεται το μηνιαίο εισόδημα του Ελληνα συνεχώς ωστε να φτασουμε το 2023 ναι να θεωρούμε σημαντικό το προεκλογικο φιλοδώρημα-ελεημοσύνη των 22 ευρω μηνιαίως για να τα βγάλουμε πέρα.

Την τελευταία φορά που γέμισα με τόσα είχαμε ακόμα τη δραχμή, οπότε όχι 😏

Επίσης τα €22 είναι βοήθημα ως προς το κυρίως εισόδημα και φυσικά δεν μπορεί να ζήσει κάποιος μόνο από αυτό. Αλλά προτιμώ να φορολογηθώ μερικά λεπτά του Ευρώ περισσότερο, και να βοηθηθεί από αυτό κάποιος που βρέθηκε στην ίδια οικονομική κατάσταση που είχα βρεθεί εγώ τότε που ζούσα με €20 τη βδομάδα (για την ακρίβεια €14 + δωροεπιταγή €6 από εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας). 

Γενικά όσοι είναι ενάντια σε τέτοιου είδους κοινωνικά βοηθήματα θεωρώ πως καθοδηγούνται από πολιτική σκοπιμότητα. Οπότε υπό αυτό το πρίσμα, κατανοώ και το ειρωνικό ύφος 🤡 

• Like 9

Το δευτερο παιδάκι μας είναι 10 μηνών και δεν εμφανίζεται στην αίτηση market pass .

Ακουσα πως έχουν και αλλοι πρόβλημα με νεογέννητα που δεν εμφανίζονται.

Το επίδομα παιδιού το παίρνουμε κανονικά και γενικά είναι μια χαρά δηλωμένο σε ότι γνωρίζουμε.

Είναι στην αναμονή του τηλεφώνου η γυναικα μπας και βγάλουμε άκρη.

Αν έχει αλλος το ίδιο πρόβλημα , ας ενημερώσει εδώ. Αν βγάλω ακρη, θα ενημερώσω και εγώ.

• Thanks 1

9 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Το δευτερο παιδάκι μας είναι 10 μηνών και δεν εμφανίζεται στην αίτηση market pass .

Ακουσα πως έχουν και αλλοι πρόβλημα με νεογέννητα που δεν εμφανίζονται.

Το επίδομα παιδιού το παίρνουμε κανονικά και γενικά είναι μια χαρά δηλωμένο σε ότι γνωρίζουμε.

Είναι στην αναμονή του τηλεφώνου η γυναικα μπας και βγάλουμε άκρη.

Αν έχει αλλος το ίδιο πρόβλημα , ας ενημερώσει εδώ. Αν βγάλω ακρη, θα ενημερώσω και εγώ.

κρατα μας ενημερους , τα ιδια εδω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...