Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 14/3/2023 στις 12:26 ΠΜ, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Χαιρετώ!!

Θα ήθελα μια ενημέρωση, αν γνωριζει κάποιος.  Αν δηλωθεί κινητό που δεν ανήκει στον δικαιούχο-αιτούντα και δεν ειναι δηλωμένο στο Εθνικο Μητρώο Επικοινωνίας στο όνομα του δικαιουχου (εκει ίσως να ειναι και δηλωμένο σε άλλου το όνομα), παίζει πιθανότητα εμπλοκής για άυλη κάρτα; Ποιά εκ των 3 (βιβα-αλφα-γιουρομπανκ) είναι πιο ασφαλής για τέτοιο ζήτημα; Νομίζω κάποιος είχε αναφερει για σχετικο προβλημα με την βιβα αλλα δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ πολύ

Σε ακριβως ιδιο case καναμε με alpha και περασε χωρις να δημιουργησει προβλημα. Ακομα και αν ειχαμε βαλει το κινητο του αιτουντα ,το φοβομασταν επειδη δεν εχει smartphone, και παλι δεν θα υπηρχε προβλημα. Τον αριθμο κινητου τον ζηταει μονο για τα verification sms. Τουλαχιστον στην άλφα που το δοκιμάσαμε.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος. Έκανα την αίτηση οκ κ τώρα που πήγα να συνδέσω την κάρτα με την viva κοιτάω και δεν βρίσκω πουθενά το mail με το λινκ που μου είχαν στείλει απ' το market pass.μαλλον το έσβησα κατά λάθος.

Τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από x24680

4 ώρες πριν, x24680 είπε

Θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος. Έκανα την αίτηση οκ κ τώρα που πήγα να συνδέσω την κάρτα με την viva κοιτάω και δεν βρίσκω πουθενά το mail με το λινκ που μου είχαν στείλει απ' το market pass.μαλλον το έσβησα κατά λάθος.

Τι μπορώ να κάνω;

Στον κάδο.

2 ώρες πριν, x24680 είπε

Το θέμα είναι ότι άδειασα τον κάδο 

Στείλε τους email και πες να σου το ξαναστείλουν ή παρε τηλέφωνο επικοινώνησε γενικά μαζί τους να σου το ξαναστείλουν 

Στις 14/3/2023 στις 3:48 ΜΜ, Locke_John είπε

Να ρωτήσω κάτι, έκανα δική μου αίτηση ,όλα οκ, εγκρίθηκε και καταναλώνω... Έκανα κ για τους γονείς μου, με άλλο τηλέφωνο και email, επιλέγοντας άϋλη κάρτα. 

Όμως στην εφαρμογή της alphabank, δεν είναι στις εγκεκριμένες κάρτες η αντίστοιχη του μάρκετ pass.

Κάποιος εξήγηση;

Υγ. Φαίνεται κανονικά εγκεκριμένη η αίτηση τους και ενεργό (πράσινο) το ποσό του πρώτου τρέχοντος διμήνου 

Κάποιος εξήγηση πιθανή ;

6 ώρες πριν, x24680 είπε

Το θέμα είναι ότι άδειασα τον κάδο 

4 ώρες πριν, favou2000 είπε

Στείλε τους email και πες να σου το ξαναστείλουν ή παρε τηλέφωνο επικοινώνησε γενικά μαζί τους να σου το ξαναστείλουν 

το λινκ ειναι κοινο για ολους, οποτε ας το δημοσιευσει καποιος εδω κανοντας copy address πανω στο κουμπι του σχετικου mail. 

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

το λινκ ειναι κοινο για ολους, οποτε ας το δημοσιευσει καποιος εδω κανοντας copy address πανω στο κουμπι του σχετικου mail. 

Δυστυχώς τα links της viva ειναι προσωποποιημένα. Δηλαδή το πατάς και σε πετάει απευθείας σε σελιδα με το ονοματεπώνυμό σου ωστε να ολοκληρώσεις τη δημιουργία του account σου.

Οπότε λογικά πρεπει να ζητήσει να του στειλουν mail.

Ερώτηση. Έχω την κάρτα μέσω eurobank περασμένη στο wallet μου. Τώρα όμως πρέπει να αλλάξω κινητό κ από Android να πάω σε iPhone. Το παλιό πρέπει να το δώσω. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; πώς περνάω τη κάρτα ξανά; 

43 λεπτά πριν, chaosmaster είπε

Ερώτηση. Έχω την κάρτα μέσω eurobank περασμένη στο wallet μου. Τώρα όμως πρέπει να αλλάξω κινητό κ από Android να πάω σε iPhone. Το παλιό πρέπει να το δώσω. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; πώς περνάω τη κάρτα ξανά; 

Την περνας χειροκινητα στο apple pay wallet  με τα στοιχεια της καρτας που εχεις ηδη.Προφανως θα σου ερθει κωδικος επιβεβαιωσης sms και τελος.Προφανως μετα τη  σβηνεις απο το wallet του android αφου θα το δωσεις.

• Like 2

Αγορά από το skroutz μπορώ να κάνω με την κάρτα του market pass (viva)?

Απ' ότι διάβασα πάντως πιο πάνω δεν γίνεται να κάνω top-up σε paypal και revolut, σωστά;

10 λεπτά πριν, amaklp είπε

Αγορά από το skroutz μπορώ να κάνω με την κάρτα του market pass (viva)?

Οχι

10 λεπτά πριν, amaklp είπε

Απ' ότι διάβασα πάντως πιο πάνω δεν γίνεται να κάνω top-up σε paypal και revolut, σωστά;

Σωστα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...