SabotazNic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Titos301 είπε αυτο σκεφτομουν απλα φοβαμαι, υπαρχει περιπτωση επειδη την εκανε αυτος την αιτηση αν μπω εγω να ακυρωθει ή να δημιουργηθει θεμα Οχι, αν εχει πατηθει υποβολη, θα δεις μονο τα στοιχεια επικοινωνιας και την κατασταση την αιτησης. Απλα μπες και θα δεις τι και πως 1
GREGORYMO Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, _Vagg_ είπε Παιδιά καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν με τροποποιητική στην Ε1 μπορούμε να πάρουμε το Market pass? Έχουμε αποκλειστεί λόγω εισοδηματικών κριτηρίων (δεν είχε δηλωθεί τέκνο). Τροποποιητική έχει γίνει αλλά και πάλι δεν το δικαιούμαστε! Πότε γεννήθηκε ? Το 2021 ?
ΑΠΟΛΛΩΝ83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Χαιρετώ!! Θα ήθελα μια ενημέρωση, αν γνωριζει κάποιος. Αν δηλωθεί κινητό που δεν ανήκει στον δικαιούχο-αιτούντα και δεν ειναι δηλωμένο στο Εθνικο Μητρώο Επικοινωνίας στο όνομα του δικαιουχου (εκει ίσως να ειναι και δηλωμένο σε άλλου το όνομα), παίζει πιθανότητα εμπλοκής για άυλη κάρτα; Ποιά εκ των 3 (βιβα-αλφα-γιουρομπανκ) είναι πιο ασφαλής για τέτοιο ζήτημα; Νομίζω κάποιος είχε αναφερει για σχετικο προβλημα με την βιβα αλλα δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ πολύ
SabotazNic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε Χαιρετώ!! Θα ήθελα μια ενημέρωση, αν γνωριζει κάποιος. Αν δηλωθεί κινητό που δεν ανήκει στον δικαιούχο-αιτούντα και δεν ειναι δηλωμένο στο Εθνικο Μητρώο Επικοινωνίας στο όνομα του δικαιουχου (εκει ίσως να ειναι και δηλωμένο σε άλλου το όνομα), παίζει πιθανότητα εμπλοκής για άυλη κάρτα; Ποιά εκ των 3 (βιβα-αλφα-γιουρομπανκ) είναι πιο ασφαλής για τέτοιο ζήτημα; Νομίζω κάποιος είχε αναφερει για σχετικο προβλημα με την βιβα αλλα δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ πολύ Κανενας δεν ανεφερε τετοιο προβλημα επειδη δεν υπαρχει. Το κινητο ειναι καθαρα για επιβεβαιωση, και δεν γινεται διασταυρωση του αριθμου με τον αιτουντα. Προχωρας κανονικα 2
DemetraGirl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Καλημέρα παιδιά, μπαίνω στο vouchers.gov.gr να κάνω αίτηση για την γιαγιά μου και ενώ καταχωρώ τους κωδικούς taxis της, το σύστημα τους δέχεται και με ξαναβγάζει πάλι στην αρχική σελίδα. Τους καταχωρώ εκ νέου, τους δέχεται και ξανά μανά πάλι το ίδιο. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον;
SabotazNic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 48 λεπτά πριν, DemetraGirl είπε Καλημέρα παιδιά, μπαίνω στο vouchers.gov.gr να κάνω αίτηση για την γιαγιά μου και ενώ καταχωρώ τους κωδικούς taxis της, το σύστημα τους δέχεται και με ξαναβγάζει πάλι στην αρχική σελίδα. Τους καταχωρώ εκ νέου, τους δέχεται και ξανά μανά πάλι το ίδιο. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον; δοκιμασε αλλο browser/κλεισε adblock κτλ 1
dhmak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, DemetraGirl είπε Καλημέρα παιδιά, μπαίνω στο vouchers.gov.gr να κάνω αίτηση για την γιαγιά μου και ενώ καταχωρώ τους κωδικούς taxis της, το σύστημα τους δέχεται και με ξαναβγάζει πάλι στην αρχική σελίδα. Τους καταχωρώ εκ νέου, τους δέχεται και ξανά μανά πάλι το ίδιο. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον; Βάλε στις εξαιρέσεις του αντιϊικού το vouchers.gov.gr το αναφέρει και στις οδηγίες Spoiler
kormos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε Χαιρετώ!! Θα ήθελα μια ενημέρωση, αν γνωριζει κάποιος. Αν δηλωθεί κινητό που δεν ανήκει στον δικαιούχο-αιτούντα και δεν ειναι δηλωμένο στο Εθνικο Μητρώο Επικοινωνίας στο όνομα του δικαιουχου (εκει ίσως να ειναι και δηλωμένο σε άλλου το όνομα), παίζει πιθανότητα εμπλοκής για άυλη κάρτα; Ποιά εκ των 3 (βιβα-αλφα-γιουρομπανκ) είναι πιο ασφαλής για τέτοιο ζήτημα; Νομίζω κάποιος είχε αναφερει για σχετικο προβλημα με την βιβα αλλα δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ πολύ Το έχω κάνει εγώ... Είναι απλά για την επικύρωση της αίτησης. Τα βασικά στοιχεία είναι του Taxis ώστε να δουν αν πληρεί τις προϋποθέσεις. 6 ώρες πριν, DemetraGirl είπε Καλημέρα παιδιά, μπαίνω στο vouchers.gov.gr να κάνω αίτηση για την γιαγιά μου και ενώ καταχωρώ τους κωδικούς taxis της, το σύστημα τους δέχεται και με ξαναβγάζει πάλι στην αρχική σελίδα. Τους καταχωρώ εκ νέου, τους δέχεται και ξανά μανά πάλι το ίδιο. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον; Αν το δοκιμάζεις από κινητό ίσως... Δες ανώνυμα από υπολογιστή. Μφχ 1 1
_Vagg_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Πότε γεννήθηκε ? Το 2021 ? Το 2020
ΑΠΟΛΛΩΝ83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Yπάρχει τρόπος ενημέρωσης του (εκάστοτε) υπολοίπου στην αλφα; Ευχαριστώ!
tzitzikas2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 καλησπέρα. Η άυλη κάρτα που μου έστειλε η eurobank γράφει πάνω ημερομηνία λήξης 02/24. Ισχύει? Γιατί κάπου διάβασα οτι τέλος Αυγούστου που λήγει το πρόγραμμα market pass δεν μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί η κάρτα. Μέχρι πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα αμέτρητα $$?
Titos301 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Μέχρι πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα αμέτρητα $$? 31/8/2023 1
tzitzikas2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Titos301 είπε 31/8/2023 ε, θα μου μείνουν τότε, δεν ξέρω που να χρησιμοποιήσω τόσα μετρητά...
Locke_John Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Να ρωτήσω κάτι, έκανα δική μου αίτηση ,όλα οκ, εγκρίθηκε και καταναλώνω... Έκανα κ για τους γονείς μου, με άλλο τηλέφωνο και email, επιλέγοντας άϋλη κάρτα. Όμως στην εφαρμογή της alphabank, δεν είναι στις εγκεκριμένες κάρτες η αντίστοιχη του μάρκετ pass. Κάποιος εξήγηση; Υγ. Φαίνεται κανονικά εγκεκριμένη η αίτηση τους και ενεργό (πράσινο) το ποσό του πρώτου τρέχοντος διμήνου
kormos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε Yπάρχει τρόπος ενημέρωσης του (εκάστοτε) υπολοίπου στην αλφα; Ευχαριστώ! Θα συνδεθείς στο e-banking να το δεις... 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα. Η άυλη κάρτα που μου έστειλε η eurobank γράφει πάνω ημερομηνία λήξης 02/24. Ισχύει? Γιατί κάπου διάβασα οτι τέλος Αυγούστου που λήγει το πρόγραμμα market pass δεν μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί η κάρτα. Μέχρι πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα αμέτρητα $$? Ισχύει ότι έχουν αναφέρει για την λήξη του προγράμματος και όχι την ημερομηνία λήξης της κάρτας. Μφχ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα