kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, foul είπε Για σένα αν σου έλεγαν: ''Το ότι κάποιοι μπαίνετε για να γράψετε άτοπα σχόλια όμως με ξεπερνάει... Διαβάστε και λίγο πριν γράψετε ότι σας κατέβει...'' εσύ σαν τι θα το εκλάμβανες ? σαν επιδοκιμασία ? όταν κι από την ανακοίνωση που γράφεις δεν επαληθεύεσαι. Δε λέει πουθενά ότι δεν δίνει 2 δόσεις μαζί, οπότε το μέγιστο είναι 200€ για τις 2 πρώτες δόσεις. Εσύ το πήρες ή μπαίνεις για χαβαλέ ? Αν το πήρες, δεν σου έχει διπλή δόση όπως όλων ? Άντε για τελευταία φορά: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εξακολουθείς να μην ξέρεις να διαβάσεις τον πίνακα που αναφέρεις 🙂 Γκουντ λακ! Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλημέρα σας. Θέλω να κάνω το market pass για την γιαγιά μου και θέλω να το κάνω με κάρτα και να το περάσω στο κινητό μου. Η γιαγιά μου δεν έχει κινητό, ούτε Mail. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικό μου? Ενώ το έχω χρησιμοποιήσει για να το πάρω εγώ? Μπορώ επίσης να χρησιμοποιήσω το ίδιο Mail? Εάν όχι μπορώ να βάλω το κινητό της μητέρας μου και να δημιουργήσω και ένα mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, papaleole είπε Καλημέρα σας. Θέλω να κάνω το market pass για την γιαγιά μου και θέλω να το κάνω με κάρτα και να το περάσω στο κινητό μου. Η γιαγιά μου δεν έχει κινητό, ούτε Mail. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικό μου? Ενώ το έχω χρησιμοποιήσει για να το πάρω εγώ? Μπορώ επίσης να χρησιμοποιήσω το ίδιο Mail? Εάν όχι μπορώ να βάλω το κινητό της μητέρας μου και να δημιουργήσω και ένα mail? Έκανα και εγώ για τη γιαγιά. Εμαιλ και κινητό άσχετα με της γιαγιάς (αλλά όχι τα ίδια που έχω δηλώσει στο δικό μου)... Εν αναμονή όμως ακόμα για να λάβω κωδικούς εξ αρχής για την άυλη όπου θα μπει σε δικό μου σμαρτφον. Μφχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 με πηρε ο λογιστης και ειπε να μου φτιαξει το market pass γιατι το δικαιουμαστε την Παρασκευη 10/3 γυρω στις 12 το μεσημερι απο τοτε δεν εχω λαβει καποιο μειλ απο "ελληνικη κυβερνηση" για την πορεια της αιτησης, εχει κανει καποιος αλλο αιτηση την ιδια μερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω τους κωδικούς σε Viva Wallet -> ζήτησα reset στους κωδικούς, και από τότε γράφει: «λογαριασμός απενεργοποιημένος». 6η μέρα σήμερα, καμία απάντηση σε τηλέφωνα, e-mail (που τους έχω στείλει), ή chat. 1η φορά Viva Wallet και η τελευταία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, Titos301 είπε με πηρε ο λογιστης και ειπε να μου φτιαξει το market pass γιατι το δικαιουμαστε την Παρασκευη 10/3 γυρω στις 12 το μεσημερι απο τοτε δεν εχω λαβει καποιο μειλ απο "ελληνικη κυβερνηση" για την πορεια της αιτησης, εχει κανει καποιος αλλο αιτηση την ιδια μερα ; Μίλησες με το λογιστή σου? Να υποθέσω πάτησε το κουμπί Υποβολή 9 λεπτά πριν, gogos7 είπε Δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω τους κωδικούς σε Viva Wallet -> ζήτησα reset στους κωδικούς, και από τότε γράφει: «λογαριασμός απενεργοποιημένος». 6η μέρα σήμερα, καμία απάντηση σε τηλέφωνα, e-mail (που τους έχω στείλει), ή chat. 1η φορά Viva Wallet και η τελευταία. Έχεις δοκιμάσει με τους παρακάτω τρόπους? https://help.vivawallet.com/el/articles/6899472-market-pass-τρόποι-επικοινωνίας Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, kormos είπε Μίλησες με το λογιστή σου? Να υποθέσω πάτησε το κουμπί Υποβολή οχι δεν ξαναμιλησαμε φανταζομαι...ειναι και μεγαλος στην ηλικια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, gogos7 είπε Δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω τους κωδικούς σε Viva Wallet -> ζήτησα reset στους κωδικούς, και από τότε γράφει: «λογαριασμός απενεργοποιημένος». 6η μέρα σήμερα, καμία απάντηση σε τηλέφωνα, e-mail (που τους έχω στείλει), ή chat. 1η φορά Viva Wallet και η τελευταία. Γιατί διάλεξες viva ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, Titos301 είπε με πηρε ο λογιστης και ειπε να μου φτιαξει το market pass γιατι το δικαιουμαστε την Παρασκευη 10/3 γυρω στις 12 το μεσημερι απο τοτε δεν εχω λαβει καποιο μειλ απο "ελληνικη κυβερνηση" για την πορεια της αιτησης, εχει κανει καποιος αλλο αιτηση την ιδια μερα ; Επειδή αργήσατε να την κάνετε την αίτηση η πληρωμή θα γίνει προς την τράπεζα στις 20 Μαρτίου. Μετά απαιτείται ένα διάστημα να κάνει η τράπεζα την επεξεργασία και να στείλει mail. Μέχρι 10 επιπλέον μέρες. Σε κάποιους ήρθε πολύ πιο γρήγορα, δηλαδή σε 1-2 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής. Αυτά λογικά τα διαβάζεις και στη σελίδα που έγινε η αίτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, Titos301 είπε οχι δεν ξαναμιλησαμε φανταζομαι...ειναι και μεγαλος στην ηλικια ... καμία φορά γίνεται, γι αυτό το λέω. Μήπω δεν έχει πατηθεί η υποβολή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Vagg_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Παιδιά καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν με τροποποιητική στην Ε1 μπορούμε να πάρουμε το Market pass? Έχουμε αποκλειστεί λόγω εισοδηματικών κριτηρίων (δεν είχε δηλωθεί τέκνο). Τροποποιητική έχει γίνει αλλά και πάλι δεν το δικαιούμαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Titos301 είπε οχι δεν ξαναμιλησαμε φανταζομαι...ειναι και μεγαλος στην ηλικια Μπες στο Market pass (google it). Είναι εύκολο. (για να το επιβεβαιώσεις κιόλας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Γιατί διάλεξες viva ? Θα καλέσω το τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοινού 210 2156327 του Υπουργείου, μήπως μπορώ να αλλάξω χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, gogos7 είπε Θα καλέσω το τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοινού 210 2156327 του Υπουργείου, μήπως μπορώ να αλλάξω χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Στειλε και ενα mail, απαντανε γρηγορα. Αν εχεις κανει την αιτηση πριν τις 28/02, δεν γινεται αλλαγη παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπες στο Market pass (google it). Είναι εύκολο. (για να το επιβεβαιώσεις κιόλας) αυτο σκεφτομουν απλα φοβαμαι, υπαρχει περιπτωση επειδη την εκανε αυτος την αιτηση αν μπω εγω να ακυρωθει ή να δημιουργηθει θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα