Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostas_gr είπε

Πολλές 🙂

...μετά λύπης μου θα σου πω να προσπαθήσεις μήπως και βρεις κάποιον στην υποστήριξη της Viva

λογικά έχεις δοκιμάσει και την "απλή μέθοδο" (χειροκίνητα)?

https://help.vivawallet.com/el/articles/4683433-πώς-μπορώ-να-προσθέσω-τη-viva-wallet-κάρτα-μου-στο-apple-pay

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

...μετά λύπης μου θα σου πω να προσπαθήσεις μήπως και βρεις κάποιον στην υποστήριξη της Viva

λογικά έχεις δοκιμάσει και την "απλή μέθοδο" (χειροκίνητα)?

https://help.vivawallet.com/el/articles/4683433-πώς-μπορώ-να-προσθέσω-τη-viva-wallet-κάρτα-μου-στο-apple-pay

Δυστυχώς, η viva μου λέει φταίει η apple και η apple το αντίθετο 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kostas_gr είπε

Θεωρώ μπούρδες της Viva είναι αυτές...

Δες χειροκίνητα τη διαδικασία...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kormos είπε

Θεωρώ μπούρδες της Viva είναι αυτές...

Δες χειροκίνητα τη διαδικασία...

Το έχω κάνει και αυτό αλλά τα ίδια. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kostas_gr είπε

Το έχω κάνει και αυτό αλλά τα ίδια. 

Δοκίμασε την σε άλλη συσκευή

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas_gr είπε

το app της viva δείχνει κανονικά τα στοιχεία και χρηματικό υπόλοιπο ?

το μόνο που μπορώ να σκεφτώ (εκτός απο άλλο κινητό) είναι απεγκατάσταση της εφαρμογής (και δεδομένων) και ξανά παλι πέρασμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/3/2023 στις 9:10 ΜΜ, kostas_gr είπε

Εχει βγάλει σε κάποιον αυτό το μήνυμα όταν προσπαθεί να την βάλει σε apple wallet;

Σε ένα παλιό-iphone7 της γυναίκας μου πέρασα την δική μου κάρτα από alpha κι επειδή την σκάναρα από το κινητό μου (έχω ebanking) έβαλε αυτόματα το όνομα της γυναίκας μου (κι όχι της κάρτας), έδωσα το 3ψήφιο κι όλα καλά. Τα έχω ξοδέψει ήδη (144€).
Το ίδιο έκανα για την μητέρα μου, μόνο που εδώ την πέρασα χειροκίνητα, γράφοντας και το όνομα της κάρτας. Όλα καλά (44€).
Για τον  πεθερό μου, έδωσα κινητό κι email της γυναίκας μου, οπότε της πήγε κατευθείαν στο κινητό της και την πέρασε αυτόματα στο apple wallet (δεν ζήτησε καν το 3ψήφιο) άλλα 64€. Σημειωτέον δεν έχει είχε ebanking, ούτε καν λογαριασμό στην alpha ο παππούς.τώρα πλέον έχει ebanking με δηλωμένο κινητό και email της γυναίκας μου (γι' αυτό προσοχή! που δίνουμε τα στοιχεία μας)
και γι' αυτό πρέπει να δίνουμε τα δικά μας στοιχεία στην αίτηση άσχετα από ποιο κινητό θα πληρώσουμε.
Μάνα και πεθερικά μένουν σε άλλη άσχετη πόλη μακριά μας και δεν έχουν καμία σχέση με τεχνολογία κι ούτε γνώριζαν πως θα κάνουν την αίτηση. Βασικά δεν θα έκαναν αίτηση....
υγ. αυτό που δεν μπορώ να δω είναι το υπόλοιπο της κάρτας του πεθερού μου, χρειάζεται το 
myalpha code το οποίο ήρθε την άλλη μέρα, αλλά δεν κάθισα να ασχοληθώ, να μπω στο ebanking του δηλαδή, επειδή δεν χρειάστηκα το 3ψήφιο.

Επεξ/σία από foul
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Που είναι το παράξενο ?

Δεν είναι θέμα παράξενου. Απλά ρωτάει γιατί υπάρχει πλάνο για τις καταθέσεις των ποσών...

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Δηλαδή εσένα σου έβαλαν 144 ευρώ;

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν είναι θέμα παράξενου. Απλά ρωτάει γιατί υπάρχει πλάνο για τις καταθέσεις των ποσών...

Υπάρχει πλάνο και τηρείται κανονικά

• Like 1
Δημοσ.

αν έχεις 5-6 παιδιά δε παίρνεις περισσότερα; Μπορεί ο φίλος να είναι σε αυτή την κατηγορία και σαν πρώτη δόση να πήρε 144€

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Bitbit είπε

αν έχεις 5-6 παιδιά δε παίρνεις περισσότερα; Μπορεί ο φίλος να είναι σε αυτή την κατηγορία και σαν πρώτη δόση να πήρε 144€

Το ότι κάποιοι μπαίνετε για να γράψετε άτοπα σχόλια όμως με ξεπερνάει...

https://vouchers.gov.gr/marketpass

Διαβάστε και λίγο πριν γράψετε ότι σας κατέβει...

Μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...