Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/3/2023 στις 11:47 ΠΜ, Fanis Giallourakis είπε

Δεν εχω δοκιμασει να κανω καποια αγορα, αλλα την περασε κανονικα στο paypal. Παντως μπηκε στο Gpay την επομενη μερα.

paypal πως στην περασε κανονικα οταν κανει χρεωση για ελεγχο η οποια δε γινεται αποδεκτη απο την καρτα λογω λανθασμενης κατηγοριας εμπορου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει βγάλει σε κάποιον αυτό το μήνυμα όταν προσπαθεί να την βάλει σε apple wallet; Η κάρτα είναι από την viva wallet

image.jpeg

Επεξ/σία από kostas_gr
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Slither είπε

Moυ ηρθε sms πως η καρτα ειναι ετοιμη,αλλα ακομη περιμενω προσωρινο κωδικο και e-mail με username,εχω κανει ελεγχο σε διαγραμμενα και spam αλλα δεν βρηκα τιποτε,παιρνω σε ενα τηλεφωνο τους το 2111073827 και δεν απανταει κανενας,ενω εχουν βαλει απλα ενα προηχογραφημενο μηνυμα.Καλεσα και στην γενικη εξυπηρετηση της alpha bank,αλλα το μονο που μπορουσαν να κανουν ειναι να μεσολαβησουν ωστε να με καλεσουν πισω αυτοι,οτι να ναι.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ...έβγαλες καμία άκρη;

• Sad 1
Δημοσ.

Γνωστός μου έχει κινητό Huawei και δεν έχει gpay. Τι κάνει σ αυτή την περίπτωση; μπορεί να προσθέσει την κάρτα σε κάποιο άλλο πορτοφόλι;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, galgio21 είπε

Γνωστός μου έχει κινητό Huawei και δεν έχει gpay. Τι κάνει σ αυτή την περίπτωση; μπορεί να προσθέσει την κάρτα σε κάποιο άλλο πορτοφόλι;

Μολις 2 σελιδες πισω η απαντηση. Δεν ειναι κακο να διαβασετε καποιες σελιδες, ή να χρησιμοποιησετε την αναζητηση ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jokalom είπε

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ...έβγαλες καμία άκρη;

Δυστυχως οχι ακομη...,δοκιμασα διαφορα που ειπαν αλλοι εδω αλλα δεν καταφερα να δω την καρτα ενεργη σε καποιο e-banking,μεσα στην αιτηση στη σελιδα του vouchers gov αναφερει πως η τραπεζα ισως κανει και 10 εργασιμες ημερες μεχρι να κανει επεξεργασια,θα περιμενω 4-5 ημερες ακομη,ακολουθως θα απευθυνθω σε κατα τοπους υποκαταστημα μιας και κανενας δεν εξυπηρετει τηλεφωνικα παροτι εχουν δωσει ενα τηλ.

Πως ειναι δυνατον να στελνεις ενημερωση οτι η market pass ειναι ετοιμη,αλλα να μην αποστελεις τα sms/e-mail ενεργοποιησης αυτης.🙄

Επεξ/σία από Slither
Δημοσ.

Σε εμένα ενώ έχω βάλει την άυλη κάρτα (alpha bank) στο wallet του iPhone (8) και σε 10 συναλλαγες μόνο σε μια μπόρεσα να τη χρησιμοποιήσω. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Σημειωτέων ότι με το ίδιο κινητό και τα δύο fuel pass από την ίδια τράπεζα δούλευαν άψογα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 8/3/2023 στις 10:16 ΠΜ, SabotazNic είπε

Ακριβως χρειάζεται προσοχή σε τι λέμε, γιατι τζάμπα μπερδεύεται ο κόσμος. Περνάς την κάρτα σε όσα κινητά θέλεις, όπως γίνεται και με όλες τις υπόλοιπες κάρτες.

Ποιο ονοματεπωνυμο εβαλες στο gpay; Του κατοχου της καρτας ή του existing λογαριασμου στο gpay ?

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, runner69 είπε

Ποιο ονοματεπωνυμο εβαλες στο gpay; Του κατοχου της καρτας ή του existing λογαριασμου στο gpay ?

Εννοείται το ονοματεπώνυμο που αναφέρεις η market pass

• Like 1
Δημοσ.
Spoiler
2 ώρες πριν, dhmak είπε

Εννοείται το ονοματεπώνυμο που αναφέρεις η market pass

Καλά δεν εννοειται. Και τα 2 σεναρια θα μπορουσε να επαιζαν. πχ. το gpay να μην σε αφηνει να βαλεις καρτες με διαφορετικο ονομα και επισης να μην στελνει πουθενα το ονοματεπωνυμο για το verification του add card στο gpay και αρα να μην παιζει ρολο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, runner69 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Καλά δεν εννοειται. Και τα 2 σεναρια θα μπορουσε να επαιζαν. πχ. το gpay να μην σε αφηνει να βαλεις καρτες με διαφορετικο ονομα και επισης να μην στελνει πουθενα το ονοματεπωνυμο για το verification του add card στο gpay και αρα να μην παιζει ρολο

Spoiler

Προς ενημέρωση, αλλά "εννοείται". Αναφέρει cardholder name εξάλλου. Το όνομα του google λογαριασμού το έχει ήδη η google ;)

Δημοσ.
21 ώρες πριν, kostas_gr είπε

Εχει βγάλει σε κάποιον αυτό το μήνυμα όταν προσπαθεί να την βάλει σε apple wallet; Η κάρτα είναι από την viva wallet

image.jpeg

Με Viva όχι, για κάνε έναν έλεγχο στο Γλώσσα και Περιοχή μήπως και δεν έχεις Ελλάδα...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Με Viva όχι, για κάνε έναν έλεγχο στο Γλώσσα και Περιοχή μήπως και δεν έχεις Ελλάδα...

Ελλάδα και Ελληνικά είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...