JOHN ONLY Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Τι χρονικό περιθώριο υπάρχει να κάνεις τη διαδικασία από την στιγμή που θα σου στείλουν το sms και το mail για να κάνεις την ενεργοποίηση;
GREGORYMO Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Τι χρονικό περιθώριο υπάρχει να κάνεις τη διαδικασία από την στιγμή που θα σου στείλουν το sms και το mail για να κάνεις την ενεργοποίηση; 5 μήνες 1
kover Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, runner69 είπε Υπάρχει κάποιος που ζητησε αυλη με την Alpha, ενω δεν ηταν πελάτης, και δεν εχει παραλάβει ακόμα το μήνυμα οτι ενεργοποιήθηκε το myalpha code ; Απο οτι καταλαβα ειναι υποχρεωτικο αυτο το myalpha code για να κανεις login στο myalpha mobile/web app ή για να αλλαξεις τον κωδικό ; ΥΓ. Δεν εχω εγω την αυλη και προσπαθω να μεταφερω τις πληροφοριες στον κάτοχο. Ευχαριστώ είχα κι εγώ το ίδιο θέμα και τελικά μετά από ένα 24ωρο περίπου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία αυτόματα. απλά υπομονή.
Fabricated Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα δεν μπορώ να βάλω το market pass από το viva app στο gogole wallet. Λεει something went wrong please try again later την ωρα που λεει contacting your bank
kinitos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω. Το viva app δουλεύει για ανέπαφες πληρωμές;
bill987 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Στις 4/3/2023 στις 12:10 ΜΜ, bill987 είπε Βρέθηκε λύση χάρη σε φίλο που πίνουμε καφέ , πάνε 3,5 ευρώ για να κεράσω καφέ Λοιπόν με το που πατάμε στην κάρτα για συνδεθεί με την τράπεζα πριν προλάβει να βγάλει αδυναμία σύνδεσης , πατάμε τις 3 τελιτσες πάνω δεξιά και πατάμε κατάργηση κάρτας !!! Ανα προλάβει να πει αδυναμία σύνδεσης πατάμε πάλι προσπάθεια ξανά μέχρι να καταφέρουμε να καταργήσουμε την κάρτα! Αφου έγινε αυτό την ξαναεβαλα και όλα οκ!!! 2 ώρες πριν, Fabricated είπε Καλησπέρα δεν μπορώ να βάλω το market pass από το viva app στο gogole wallet. Λεει something went wrong please try again later την ωρα που λεει contacting your bank Για δοκίμασε το πιο πάνω.
Pokemon640 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fabricated είπε Καλησπέρα δεν μπορώ να βάλω το market pass από το viva app στο gogole wallet. Λεει something went wrong please try again later την ωρα που λεει contacting your bank Είχε φίλος το ίδιο θέμα, μου είπε ότι με τη 2η προσπάθεια το δέχτηκε το Google wallet. Προσπάθησε πάλι. Υ.Γ. Χωρίς να μεσολαβήσει το viva app, απευθείας στο Google wallet το έβαλε. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από Pokemon640
psof Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Παίζει να brickara το κινητό της μάνας μου με όλες αυτές τις προσπάθειες για custom rom, magisk safety rom fixes κλπ για να δουλέψει το google wallet σε custom rom στο samsung J5. 😁 Δεν τα έχω παρατήσει ακόμα αλλα δεν φαινεται να έχει πολλες ελπίδες ασθενής. Εχει κολλήσει σε boot loop παρόλο που ξαναέβαλα την official stock rom με το official flash tool της Samsung(Odin). Ποια είναι η φθηνότερη επιλογή smartphone με NFC; Υπάρχει κάτι φθηνοτερο απο το Xiaomi Redmi 9c NFC dual sim ;
Des1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, runner69 είπε Υπάρχει κάποιος που ζητησε αυλη με την Alpha, ενω δεν ηταν πελάτης, και δεν εχει παραλάβει ακόμα το μήνυμα οτι ενεργοποιήθηκε το myalpha code ; Απο οτι καταλαβα ειναι υποχρεωτικο αυτο το myalpha code για να κανεις login στο myalpha mobile/web app ή για να αλλαξεις τον κωδικό ; ΥΓ. Δεν εχω εγω την αυλη και προσπαθω να μεταφερω τις πληροφοριες στον κάτοχο. Ευχαριστώ Όχι δεν είναι υποχρεωτικό. Εγώ με iPhone χρειάστηκε να δηλώσω την κινητή συσκευή και να περιμένω 20 ώρες και μετά να βάλω δικό μου κωδικό . Με καθοδηγούσε το σύστημα .
Slither Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Moυ ηρθε sms πως η καρτα ειναι ετοιμη,αλλα ακομη περιμενω προσωρινο κωδικο και e-mail με username,εχω κανει ελεγχο σε διαγραμμενα και spam αλλα δεν βρηκα τιποτε,παιρνω σε ενα τηλεφωνο τους το 2111073827 και δεν απανταει κανενας,ενω εχουν βαλει απλα ενα προηχογραφημενο μηνυμα.Καλεσα και στην γενικη εξυπηρετηση της alpha bank,αλλα το μονο που μπορουσαν να κανουν ειναι να μεσολαβησουν ωστε να με καλεσουν πισω αυτοι,οτι να ναι.
GREGORYMO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Έχω μια άλλη κάρτα στο πορτοφόλι και θέλω να την αφαιρέσω. Ξέρει κανείς, πως αφαιρείται ?
dhmak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2023 στις 1:30 ΜΜ, GREGORYMO είπε Έχω μια άλλη κάρτα στο πορτοφόλι και θέλω να την αφαιρέσω. Ξέρει κανείς, πως αφαιρείται ? Πάνω δεξιά στις τρείς τελείες έχει επιλογές Spoiler Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από dhmak
Vlad27 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δοκίμασα να κάνω πληρωμή με την κάρτα του market pass σε βενζινάδικο, αλλά τελικά το σύστημα είναι πανέξυπνο και απέρριψε τη συναλλαγή. Βέβαια το ποσό φεύγει σε χρόνο dt πλέον με τις τιμές που έχουν φτάσει οι πάνες...
spocky Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Θελω να δω τα στοιχεια της καρτας μεσα απο το ebanking της Alpha Bank για να την προσθεσω στο G Wallet αλλα μου δειχνει μονο το νουμερο της καρτας και οχι το CVC και ημερομηνια..Ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?
dhmak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, spocky είπε Θελω να δω τα στοιχεια της καρτας μεσα απο το ebanking της Alpha Bank για να την προσθεσω στο G Wallet αλλα μου δειχνει μονο το νουμερο της καρτας και οχι το CVC και ημερομηνια..Ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Τα αναλυτικά στοιχεία της κάρτας, τα δείχνει μόνο στην εφαρμογή της, myAlpha Mobile Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από dhmak 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα