Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Προσωπικά το NFC το έχω κλειστό για ευνόητους λόγους, το ανοίγω μόνο για να πληρώσω.

Σε Σκλαβενίτη πέρασε κανονικά η πληρωμή με eurobank.

Ούτε σε Μασούτη ούτε σε Σκλαβενίτη πέρασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Slither είπε

Οταν εχει ερθει sms πως η αυλη καρτα market pass ειναι ετοιμη,αλλα δεν εχει ερθει sms/e-mail με κωδικους ενεργοποιησης απο την τραπεζα?

Ήρθε email για το market pass... μπήκα με το αφμ και το κινητό στο περιβάλλον της Eurobank. Και μετά πέρασα την αυλή κάρτα στο Gpay.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με άυλη κάρτα Eurobank και Google Wallet;

Δεν μπορώ να προσθέσω την κάρτα στο google wallet. Δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα. Απλός περνάω τα στοιχεία της κάρτας, πατάω αποθήκευση και με επιστρέφει να βάλω τα στοιχεία μου χωρίς να μου εμφανίσει κάποιο λάθος.

Ευχαριστώ.

Οκ. Έκανα την διαδικασία από τον υπολογιστή και πέρασε.

Επεξ/σία από Nikos_Prodromou

1 ώρα πριν, alexisnik19911 είπε

υπαρχει τροπος συνδεσης του gpay με το viva wallet απο desktop? γτ λογω root δεν με αφηνει να προχωρησει η διαδικασια μεσω κινητου.

Οχι δεν υπάρχει 

1 ώρα πριν, orfeas26 είπε

Ήρθε email για το market pass... μπήκα με το αφμ και το κινητό στο περιβάλλον της Eurobank. Και μετά πέρασα την αυλή κάρτα στο Gpay.

Ειχα δηλωσει για alpha bank στην αιτηση,μου ηρθε sms οτι ειναι ετοιμη η καρτα και οτι θα σταλει sms και e-mail για δημιουργια κωδικων εισοδου στο e-banking,δεν εχει ερθει ακομη το sms/e-mail απο την τραπεζα παροτι λενε οτι ειναι ετοιμη η αυλη καρτα.Θα περιμενω 2-3 ημερες ακομη.

Σε efood market (μιας και μου είχαν δώσει και ένα κουπόνι) μέσω υπολογιστή με εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας δεν πέρασε, αλλά μέσω της εφαρμογής efood (και πάλι στο efood market) με πληρωμή Google Pay, πέρασε.

34 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Σε efood market (μιας και μου είχαν δώσει και ένα κουπόνι) μέσω υπολογιστή με εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας δεν πέρασε, αλλά μέσω της εφαρμογής efood (και πάλι στο efood market) με πληρωμή Google Pay, πέρασε.

Εχει τιποτα π αξιζει το efood market? Τα βλεπω πιο ακριβα και απο περιπτερο 

12 λεπτά πριν, nermain είπε

Εχει τιποτα π αξιζει το efood market? Τα βλεπω πιο ακριβα και απο περιπτερο 

Είναι ακριβά ναι.

Απλα στα φέρνει delivery οπότε πληρώνεις κόστος μεταφοράς.

1 ώρα πριν, nermain είπε

Ετσι πληροφοριακα δοκιμασα να πληρωσω σε wolt και απο τοτε δεν δεχεται καμια καρτα ο λογαριασμος μου, μαλλον ban :lol:

Αμα τα μαθουν αυτα δεν θα σας ξαναδώσουν τίποτα, ουτε ευρω😁

3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αμα τα μαθουν αυτα δεν θα σας ξαναδώσουν τίποτα, ουτε ευρω😁

Και τι να κανουμε; Δεν μπαινει με τπτ η καρτα στο google pay :P Βγαζει verify card στο pay.google.com στην ουσια χρεωση μερικων λεπτων απο απο εναν αριθμο λογαριασμου της google στο οποιο παιρνεις τα τελευταια 4 νουμερα κ κανεις verify(το εχω κανει για αλλες καρτες αρκετες φορες)  αλλα δεν αφηνει η καρτα να γινει η χρεωση για το verify, λογικα γιατι νομιζει οτι παω να αγορασω εφαρμογες του playstore :lol: οποτε μονο sklavenitis απο efood και instashop  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος που ζητησε αυλη με την Alpha, ενω δεν ηταν πελάτης, και δεν εχει παραλάβει ακόμα το μήνυμα οτι  ενεργοποιήθηκε το myalpha code ;

Απο οτι καταλαβα ειναι υποχρεωτικο αυτο το myalpha code  για να κανεις login στο myalpha mobile/web app ή για να αλλαξεις τον κωδικό ;

ΥΓ. Δεν εχω εγω την αυλη και προσπαθω να μεταφερω τις πληροφοριες στον κάτοχο. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από runner69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...