foul Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, nickmanak είπε Δανεισου 1 κινητο φιλου ή συγγενη με NFC, βαλε τη sim σου, φτιαξε το πορτοφολι και πανε ψωνισε ολο το ποσό με τη μία. Σε λιγες ωρες θα εχεις ξεμπερδεψει και επιστρεψει το δανεικο κινητό.. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις sim ή email ή οτιδήποτε άλλο στο nfc κινητό. Απλά προσθέτεις την κάρτα (χειροκίνητα ή την σκανάρεις από το ''no nfc'' κινητό), σου στέλνει αίτημα ταυτοποίησης στο κινητό που έχεις δηλώσει κι είναι έτοιμη για χρήση. 1 1
korakios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, TomKk είπε δοκίμασε κάποιος σε μίνι μάρκετ με αυλη για τσιγάρα κλπ; κάποιος ανέφερε ναι , εξαρτάται τον κωδικό κατηγορίας που έχει το μάρκετ θα δοκίμαζα σήμερα αλλά έδωσα και 30 cent αντί να περισσέψουν με τις αυξήσεις , τον άλλον μήνα τώρα
Arkin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, psof είπε Εκανα ολα τα fuel pass χωρίς κανένα πρόβλημα στο Samsung Galaxy j5(2015) της μητέρας μου γιατί είναι το μοναδικό κινητό με NFC στην οικογένεια. Στο market pass η $$#!#!@ google άλλαξε στις 27 Φεβρουαρίου το google pay σε google wallet το οποίο απαιτεί πλέον Android 7.0(Nougat) ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει. Το Galaxy J5 είχε Android 5.0(Lollipop) και πήγαινε officially μεχρι Android 6.0(Marshmellow) και όχι παραπάνω. Έτσι αναγκάστηκα και έβαλα custom Rom (Nougat). Όλη η διαδικασία με τα updates και τα wipes και τα λοιπά μου πήρε γύρω στις 5-6 ώρες για να την ολοκληρώσω γιατί είχαν περάσει αρκετά χρόνια απο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με smartphone custom roms. Μόλις την ολοκλήρωσα, μπήκε κανονικά το google wallet άλλα μόλις πατάω προσθήκη της κάρτα απο το AlphaMobile και κατα την επικοινωνία με την τράπεζα μου βγάζει πρόβλημα ότι αυτή η συσκευή δεν είναι ασφαλής για πληρωμές μέσω NFC. Οι κάρτες μπαίνουν κανονικά σε google wallet στο κινητό μου αλλά το κινητό μου δεν έχει NFC. Απότι καταλαβαίνω το $!#$!@ google wallet δεν δουλεύει σε custom Roms. Τζαμπα χάσιμο χρόνου.. Μήπως ειναι pre rooted η rom? 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, psof είπε Απότι καταλαβαίνω το $!#$!@ google wallet δεν δουλεύει σε custom Roms. Τζαμπα χάσιμο χρόνου.. 32 λεπτά πριν, Arkin είπε Μήπως ειναι pre rooted η rom? Spoiler Εχει κανα 3-4 χρονια να ασχοληθω με custom roms, αλλα αν δεν κανω λαθος, ισα ισα θελει root μεσω magisk και τα hide features που εχει για να κρυψεις το unofficial state του κινητου. Περα απο το να βαλεις την καρτα σε αλλο κινητο, ισως να εχεις 2 επιλογες. Επιστροφη σε official rom. Το google wallet (εφαρμογη) χρειαζεται μονο για να βλεπεις τις καρτες και να τις σεταρεις. Αν την αφησεις μοναδικη μεσα στον λογαριασμο google, ισως και να ειναι αρκετο. Δηλαδη ολα τα κινητα μπορουν να πληρωσουν μεσω gpay χωρις την εφαρμογη wallet. Απλα η χρεωση θα γινει στην προεπιλεγμενη καρτα του λογαριασμου. Αλλη επιλογη, μιας και ξεκινησες ηδη τα περι custom roms, να μπεις στην διαδικασια του magisk root αντι για supersu και να κρυψεις το status για να περασει τα safetynet check κτλ https://forum.xda-developers.com/t/how-to-root-twrp-samsung-galaxy-j5-2015-2016-prime-variant-marshmallow-6-0-1.3502292/ https://forum.xda-developers.com/t/magisk-google-wallet-pay-with-magisk.4471279/ Αλλα το πιο ευκολο ειναι να δωσεις καπου την καρτα και απλα να σου δωσει τα χρηματα στο χερι 1
psof Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Οχι δεν είναι pre root και ουτε χρειάστηκε να το κάνω root για να εγκαταστήσω την custom rom. To wallet όντως έμπαινε στο official Android 5.0 και 6.0, αλλα δεν με άφηνε να προσθέσω την κάρτα. Το λέει και το ίδιο το app. Android devices with Lollipop 5.0 and up can download the app, but Nougat 7.0 is required to add or view cards & passes or make tap to pay transactions.
GREGORYMO Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, foul είπε Δεν χρειάζεται να αλλάξεις sim ή email ή οτιδήποτε άλλο στο nfc κινητό. Απλά προσθέτεις την κάρτα (χειροκίνητα ή την σκανάρεις από το ''no nfc'' κινητό), σου στέλνει αίτημα ταυτοποίησης στο κινητό που έχεις δηλώσει κι είναι έτοιμη για χρήση. Είναι σίγουρο αυτό ? Δεν χρειάζεται να μπει η sim στο NFC κινητό ? ΥΓ. Χρειάζεται προσοχή σε αυτά που λέμε διότι υπάρχουν πολλά ΑΝ. Τι θα γίνει με το alpha code στην συσκευή που έχει NFC αν μείνει η άσχετη sim ????? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα
dhmak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Είναι σίγουρο αυτό ? Δεν χρειάζεται να μπει η sim στο NFC κινητό ? ΥΓ. Χρειάζεται προσοχή σε αυτά που λέμε διότι υπάρχουν πολλά ΑΝ. Τι θα γίνει με το alpha code στην συσκευή που έχει NFC αν μείνει η άσχετη sim ????? Όταν είσαι στο pos για πληρωμή με την άυλη δεν εμπλέκεται το myAlpha code (δεν ζητείται εξαψήφιος, για έγκριση της συναλλαγής) αρκεί απλά η επιβεβαίωση του κλειδώματος οθόνης του κινητού. Ούτε sim χρειάζεται, ούτε και ενεργοποίηση δεδομένων (όπως διάβαζα στο θέμα του fuel pass) για την πραγματοποίηση συναλλαγής με την άυλη. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από dhmak
GREGORYMO Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, dhmak είπε Όταν είσαι στο pos για πληρωμή με την άυλη δεν εμπλέκεται το myAlpha code (δεν ζητείται εξαψήφιος, για έγκριση της συναλλαγής) αρκεί απλά η επιβεβαίωση του κλειδώματος οθόνης του κινητού. Ούτε sim χρειάζεται, ούτε και ενεργοποίηση δεδομένων (όπως διάβαζα στο θέμα του fuel pass) για την πραγματοποίηση συναλλαγής με την άυλη. Το ξέρω. Εγώ μιλάω για την διαδικασία να ενεργοποιηθεί η κάρτα
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Παιδιά επειδή το έχω κάνει για να μη το πσιδευετε, μια χαρά μπορείς να προσθέσεις την κάρτα σε κινητό άλλου ατόμου χωρίς καμία ταλαιπωρία. Απλά το sms θα πάει στο δηλωμένο κινητό και το βάζεις σε αυτό που θες. Ούτε sim πειράζεις, ούτε mail
GREGORYMO Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Παιδιά επειδή το έχω κάνει για να μη το πσιδευετε, μια χαρά μπορείς να προσθέσεις την κάρτα σε κινητό άλλου ατόμου χωρίς καμία ταλαιπωρία. Απλά το sms θα πάει στο δηλωμένο κινητό και το βάζεις σε αυτό που θες. Ούτε sim πειράζεις, ούτε mail Μιλάω για το alpha code. Ο κάτοχος δεν είναι πελάτης alpha. 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Παιδιά επειδή το έχω κάνει για να μη το πσιδευετε, μια χαρά μπορείς να προσθέσεις την κάρτα σε κινητό άλλου ατόμου χωρίς καμία ταλαιπωρία. Απλά το sms θα πάει στο δηλωμένο κινητό και το βάζεις σε αυτό που θες. Ούτε sim πειράζεις, ούτε mail Κατά την συναλλαγή υπάρχει όριο όπως στις χρεωστικές τα 50€ η ξοδεύες τα πχ 130€ με την μία ?
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μιλάω για το alpha code. Ο κάτοχος δεν είναι πελάτης alpha. Κατά την συναλλαγή υπάρχει όριο όπως στις χρεωστικές τα 50€ η ξοδεύες τα πχ 130€ με την μία ? Αυτό δε το ξέρω. Δεν έτυχε να δοκιμάσω ακόμα αγορά με το παςς
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΥΓ. Χρειάζεται προσοχή σε αυτά που λέμε διότι υπάρχουν πολλά ΑΝ. Ακριβως χρειάζεται προσοχή σε τι λέμε, γιατι τζάμπα μπερδεύεται ο κόσμος. Περνάς την κάρτα σε όσα κινητά θέλεις, όπως γίνεται και με όλες τις υπόλοιπες κάρτες.
Engimek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κατά την συναλλαγή υπάρχει όριο όπως στις χρεωστικές τα 50€ η ξοδεύες τα πχ 130€ με την μία ? Μια χαρά γινεται. Όπως στην κανονική κάρτα υπάρχει ένα όριο χρεωσης πάνω από το οποίο βαζεις πιν, το ίδιο ισχύει και με google pay. Απλά στην περίπτωση του gpay αντί για πιν βαζεις δακτυλικό αποτύπωμα. Με λίγα λόγια... συναλλαγές κάτω των 50 ευρώ μπορείς να τις κάνεις πατώντας το power button του κινητού σου για να ξυπνησει η οθονη χωρίς να ξεκλειδωσεις τη συσκευή. Αν η συναλλαγή είναι μεγαλυτερη των 50 ευρώ θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το κινητό σου πριν το πλησιασεις στο pos.
orfeas26 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Καλημέρα! Έκανα την αυλή κάρτα μέσω της Eurobank. Το θέμα είναι ότι η κάρτα δεν γίνεται δεκτή σε σουπερμάρκετ. " Βγάζει μήνυμα"Δοκιμάστε άλλη κάρτα " Με άλλες κάρτες στο Gpay πληρώνω κανονικά.
gpapadakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 33 λεπτά πριν, Engimek είπε Μια χαρά γινεται. Όπως στην κανονική κάρτα υπάρχει ένα όριο χρεωσης πάνω από το οποίο βαζεις πιν, το ίδιο ισχύει και με google pay. Απλά στην περίπτωση του gpay αντί για πιν βαζεις δακτυλικό αποτύπωμα. Με λίγα λόγια... συναλλαγές κάτω των 50 ευρώ μπορείς να τις κάνεις πατώντας το power button του κινητού σου για να ξυπνησει η οθονη χωρίς να ξεκλειδωσεις τη συσκευή. Αν η συναλλαγή είναι μεγαλυτερη των 50 ευρώ θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το κινητό σου πριν το πλησιασεις στο pos. Προσωπικά το NFC το έχω κλειστό για ευνόητους λόγους, το ανοίγω μόνο για να πληρώσω. 3 λεπτά πριν, orfeas26 είπε Καλημέρα! Έκανα την αυλή κάρτα μέσω της Eurobank. Το θέμα είναι ότι η κάρτα δεν γίνεται δεκτή σε σουπερμάρκετ. " Βγάζει μήνυμα"Δοκιμάστε άλλη κάρτα " Με άλλες κάρτες στο Gpay πληρώνω κανονικά. Σε Σκλαβενίτη πέρασε κανονικά η πληρωμή με eurobank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα