*nenya* Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 10 minutes ago, cpavlidi said: το βρήκα... πας εδω https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass βαζεις τα στοιχεια και σου δειχνει το υπολοιπο Εννοεις αυτο: https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass/#/login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultron Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Alpha bank με τα χιλια ζορια βρηκα κωδικους κλπ, με 1 ωρα αναμονη σε τηλεφωνα, και τωρα που παω να την βαλω, λεει αποοτυχια στο alpha wallet (εχω κανει και εκκαθαριση εφαρμογης κλπ) και απο το alpha Mobile οταν με βαζει να σεταρω το PIN βγαζει ενα random μηνυμα συστήματος. Οτι χειροτερο. ProTip: για οσους δεν εχουν λαβει ΣΜΣ για το Alpha Code κλπ απλα πηγαιντε στο web banking και πατήστε ξέχασα τον κωδικο μου για να βαλετε ενα δικο σας κωδικό να τελειωνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluemoon85gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 39 λεπτά πριν, Ultron είπε Alpha bank με τα χιλια ζορια βρηκα κωδικους κλπ, με 1 ωρα αναμονη σε τηλεφωνα, και τωρα που παω να την βαλω, λεει αποοτυχια στο alpha wallet (εχω κανει και εκκαθαριση εφαρμογης κλπ) και απο το alpha Mobile οταν με βαζει να σεταρω το PIN βγαζει ενα random μηνυμα συστήματος. Οτι χειροτερο. ProTip: για οσους δεν εχουν λαβει ΣΜΣ για το Alpha Code κλπ απλα πηγαιντε στο web banking και πατήστε ξέχασα τον κωδικο μου για να βαλετε ενα δικο σας κωδικό να τελειωνετε. Δεν πρόκειται να περάσει η κάρτα στο alpha wallet γιατί η ίδια η τράπεζα δεν επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της και σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις Google Wallet. Ναι, όσο ηλίθιο και αν ακούγεται αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Spoiler πήγα 3 σούπερμάρκετ , στο 1ο έφυγα επιτόπου , στο 2ο πήρα κάποια , στο 3ο πέρασα απο σπόντα , όλα έχουν τιμές μίνι μάρκετ της γειτονιάς μου , ή βάρεσαν αυτήν την εβδομάδα ή είμαι τυχερός με τα μίνι μάρκετ της περιοχής μου ..... viva κομπλέ , με άργησε αλλά τελικά εύκολη διαδικασία και app ,καθώς και σύνδεση με wallet , στο μπαμ η φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Από 22/2 έχω κάνει αίτηση και ακόμα να φανεί η κάρτα στο Alpha web banking..Ούτε έλαβα κανένα message... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από giorgos_76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Viva και ακόμη τίποτα, ότι να ναι πραγματικά, είχα κάνει καταχώρηση έως 28/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Des1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Metaksas είπε Μάλλον πρέπει να περίμενουμε 24 ώρες όπως λέει, θα τ αφήσω μέχρι αύριο κ βλέπουμε Έτσι και σε μένα εχτές και σήμερα (20 ώρες μετά )ενεργοποιηθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Παιδιά, το λεει στην αίτησή σας - θέλει εως 10 μερες από την στιγμή που λάβουν τα λεφτά οι τράπεζες. Η εκταμιευση εγινε την Παρασκευή. Λίγη υπομονή ακομα. Αν βοηθάει, δεν βλεπω να υπάρχει καποια προτεραιότητα βασει ημερομηνιας αίτησης - παρατήρηση που κάνω εχοντας βοηθησει σε κάποιες αιτήσεις και βλέποντας πότε ήρθαν τα mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Εκανα ολα τα fuel pass χωρίς κανένα πρόβλημα στο Samsung Galaxy j5(2015) της μητέρας μου γιατί είναι το μοναδικό κινητό με NFC στην οικογένεια. Στο market pass η $$#!#!@ google άλλαξε στις 27 Φεβρουαρίου το google pay σε google wallet το οποίο απαιτεί πλέον Android 7.0(Nougat) ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει. Το Galaxy J5 είχε Android 5.0(Lollipop) και πήγαινε officially μεχρι Android 6.0(Marshmellow) και όχι παραπάνω. Έτσι αναγκάστηκα και έβαλα custom Rom (Nougat). Όλη η διαδικασία με τα updates και τα wipes και τα λοιπά μου πήρε γύρω στις 5-6 ώρες για να την ολοκληρώσω γιατί είχαν περάσει αρκετά χρόνια απο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με smartphone custom roms. Μόλις την ολοκλήρωσα, μπήκε κανονικά το google wallet άλλα μόλις πατάω προσθήκη της κάρτα απο το AlphaMobile και κατα την επικοινωνία με την τράπεζα μου βγάζει πρόβλημα ότι αυτή η συσκευή δεν είναι ασφαλής για πληρωμές μέσω NFC. Οι κάρτες μπαίνουν κανονικά σε google wallet στο κινητό μου αλλά το κινητό μου δεν έχει NFC. Απότι καταλαβαίνω το $!#$!@ google wallet δεν δουλεύει σε custom Roms. Τζαμπα χάσιμο χρόνου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχθές έλαβα κι εγώ το SMS λοιπόν, ενεργοποιήθηκε μια χαρά με viva wallet + πέρασμα στο google wallet. Αντε να δούμε. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από KaRouLi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Άκυρο Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από arma1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, psof είπε Εκανα ολα τα fuel pass χωρίς κανένα πρόβλημα στο Samsung Galaxy j5(2015) της μητέρας μου γιατί είναι το μοναδικό κινητό με NFC στην οικογένεια. Στο market pass η $$#!#!@ google άλλαξε στις 27 Φεβρουαρίου το google pay σε google wallet το οποίο απαιτεί πλέον Android 7.0(Nougat) ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει. Το Galaxy J5 είχε Android 5.0(Lollipop) και πήγαινε officially μεχρι Android 6.0(Marshmellow) και όχι παραπάνω. Έτσι αναγκάστηκα και έβαλα custom Rom (Nougat). Όλη η διαδικασία με τα updates και τα wipes και τα λοιπά μου πήρε γύρω στις 5-6 ώρες για να την ολοκληρώσω γιατί είχαν περάσει αρκετά χρόνια απο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με smartphone custom roms. Μόλις την ολοκλήρωσα, μπήκε κανονικά το google wallet άλλα μόλις πατάω προσθήκη της κάρτα απο το AlphaMobile και κατα την επικοινωνία με την τράπεζα μου βγάζει πρόβλημα ότι αυτή η συσκευή δεν είναι ασφαλής για πληρωμές μέσω NFC. Οι κάρτες μπαίνουν κανονικά σε google wallet στο κινητό μου αλλά το κινητό μου δεν έχει NFC. Απότι καταλαβαίνω το $!#$!@ google wallet δεν δουλεύει σε custom Roms. Τζαμπα χάσιμο χρόνου.. Δανεισου 1 κινητο φιλου ή συγγενη με NFC, βαλε τη sim σου, φτιαξε το πορτοφολι και πανε ψωνισε ολο το ποσό με τη μία. Σε λιγες ωρες θα εχεις ξεμπερδεψει και επιστρεψει το δανεικο κινητό.. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από nickmanak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomKk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) δοκίμασε κάποιος σε μίνι μάρκετ με αυλη για τσιγάρα κλπ; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από TomKk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Google pay δεχονται όλα τα σουπερ μαρκετ ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Google pay δεχονται όλα τα σουπερ μαρκετ ;; Οσα εχουν pos για ανεπαφες πληρωμες γενικα. Το google pay δεν διαφερει απο την ανεπαφη πληρωμη με φυσικη καρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα