Vassilis_24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δεν καταλαβα, τα θεωρεις λιγα ή πολλα? 7 ευρώ τη μέρα και μιλώντας για μέσο όρο, όχι ελάχιστο, που φυσικά στα έξοδα πρώτης ανάγκης δεν είναι μόνο η διατροφή, είναι πολύ λίγα. Οκ, μπορείς να τρως όλη μέρα μακαρόνια και φακές, αλλά δε μιλάμε για ισορροπημένη διατροφή και τότε τα επιπλέον χρήματα θα πηγαίνουν σε γιατρούς και συμπληρώματα... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε 7 ευρώ τη μέρα και μιλώντας για μέσο όρο, όχι ελάχιστο, που φυσικά στα έξοδα πρώτης ανάγκης δεν είναι μόνο η διατροφή, είναι πολύ λίγα. Οκ, μπορείς να τρως όλη μέρα μακαρόνια και φακές, αλλά δε μιλάμε για ισορροπημένη διατροφή και τότε τα επιπλέον χρήματα θα πηγαίνουν σε γιατρούς και συμπληρώματα... Με βάση το καλάθι του νοικοκυριού, βγαίνει. Τώρα αν τρως αλλαντικά νικας και υφαντής, αυτό είναι προσωπική επιλογή. Ένα άτομο βγαίνει με 7 ευρώ την ημέρα σε φαγητό, με επιλογές. Αυτό που δεν συμφέρει είναι το μεσημεριανό συνήθως. Πράγματα όπως γεμιστά, παστίτσιο, κτλ που γίνονται σε ποσότητες, είτε θα μπουν κατάψυξη, είτε θα πας να τα αγορασεις εν τέλει. Αλλά μια-2 χοιρινή μπριζόλα με πατάτες πχ, δεν υπερβαίνει το budget. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Φιλοξενούμενοι λέει δεν μπορούν να κάνουν αίτηση. Τα στοιχεία αντλούνται από τις φορολογικές του 2022. (δηλαδή για έτος 2021). Ερώτηση, αν το γνωρίζει κάποιος. 6 μήνες φιλοξενούμενος, 6 μήνες στο ενοίκιο ήταν δηλωμένα τότε, θα το πάρω ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 θα το δεις μεθαύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία για έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας; Διότι δεν έχει χρειαστεί στο παρελθόν να αιτηθώ και δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Σύμφωνα με το παρακάτω η κάρτα αυτή θα λήξει αυτομάτως 31-8-2023: Ποια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα διατίθενται για την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας; VIVA WALLET, ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK και ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK. Για την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας δεν προαπαιτείται ο δικαιούχος να είναι πελάτης των ως άνω ιδρυμάτων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Εργου Market Pass λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή. https://vouchers.gov.gr/marketpass Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από manzana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, korakios είπε Αναρωτιέμαι αν περνάν τσιγάρα Aν το 5499 πιάνει ψιλικατζίδικα, περίπτερα κλπ τότε ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Narayan είπε Υπήρχε μία περίοδος στην ενήλικη ζωή μου όπου η διατροφή μου και τα καθαριστικά προϊόντα για το σπίτι ήταν σύνολο το πολύ €20 εβδομαδιαίως. Τότε που φουλαραμε βενζίνη με 20€ ??? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foul Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Haldol είπε Φυσικά εγώ πάντα προτείνω τη λύση του τραπεζικού λογαριασμού (είτε έχεις κινητό με NFC ή όχι) για να μην... "παίζουμε" με άυλες κάρτες και κινητά. Κατ' εμέ μόνο ταλαιπωρία "προσφέρουν" οι άυλες, είτε είσαι συνηθισμένος στη χρήση τους, ή όχι. Φίλε μου, στην περίπτωσή μου δικαιούμαι 72€ + 22 της μιας γιαγιάς + 32 της άλλης = 126€ x 6μήνες(?) = 756€. Ε δε θα τους ''χαρίσω'' 152,2€ (20%), απλά και μόνο για μην ασχοληθώ με τη διαδικασία. Στο Fuel Pass μια χαρά δούλεψε. (οι γιαγιάδες μένουν σε άλλες πόλεις μακριά από εμάς και προφανώς δεν μπορούν να ασχοληθούν με nfc κλπ, οπότε αναλαμβάνουμε παραλαμβάνουμε εμείς το ''χρέος'' της ταλαιπωρίας). Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από foul 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3ltd0wn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλά μπήκα στο link του market pass και είχε ανοιχτό κουμπάκι για την αίτηση την οποία και έκανα.... Τώρα δεν το βρίσκω. 52 ευρώ τετραμελης οικογένεια εγκρίθηκε. Αλλά τώρα δεν υπάρχει αυτό το κουμπί να ξαναμπω... Τώρα πάλι ανοιχτό. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από m3ltd0wn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foul Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Αλλά τώρα δεν υπάρχει αυτό το κουμπί να ξαναμπω... Μήπως λόγω cookies ? Για δοκίμασε από άλλο browser ή από ιδιωτική περιήγηση να δεις αν σε αφήνει. Εμένα μου ανοίγει κανονικά αλλά και τα 3 αφμ είναι για αύριο (0,5,7) 😢 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από foul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Κατάσταση αίτησης: ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ) Εκτιμωμένη ημ/νια εκτέλεσης: 2 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν υποτίθεται πως θα άνοιγε και για ΑΦΜ που λήγουν σε 0 την 1η μέρα;;;; Από την Τρίτη, 21-ΦΕΒ-2023, η πλατφόρμα δέχεται αιτήσεις πολιτών που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 1-2-3-4. Από την Τετάρτη, 22-ΦΕΒ-2023, η πλατφόρμα είναι ανοικτή για όλους τους ΑΦΜ. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από manzana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σε τραπεζικό λογαριασμό θα μπουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foul Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, manzana είπε Δεν υποτίθεται Όπως το λες: υποτίθεται... Το 0 είναι μάλλον μια ομάδα μόνο του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα