Metaksas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μάλλον πρέπει να περίμενουμε 24 ώρες όπως λέει, θα τ αφήσω μέχρι αύριο κ βλέπουμε
XarisArgy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Εβγαλα την αυλη και συνειδητοποιω οτι δεν μπορω να την χρησιμοποιησω λογω του οτι το huawei που εχω δεν εχει google services για το gpay. Το My Alpha Wallet δεν την δεχεται. Καμια αλλη λυση για να μπορω να την χρησιμοποιησω contactless?
Engimek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Καμια αλλη λυση για να μπορω να την χρησιμοποιησω contactless? -Κανεις ταρζανιές για να εγκαταστησεις google play services. Υπάρχουν guides στο xda-developers. Πρωτα φυσικά backup όλα τα αρχεία σου. -Χρησιμοποιείς άλλο κινητό μιας και το Google Wallet/Pay είναι αυτό που "σπρώχνουν" όλες οι τράπεζες.
xalibas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, ερώτηση: αν αλλάξουμε κινητό - κάνουμε format - restore, μπορούμε να περάσουμε την κάρτα που έχουμε ήδη ενεργοποιήσει ήδη σε κινητο; Επίσης τους επόμενους μήνες θα βγει νέα κάρτα ή στην ήδη υπάρχουσα θα πιστωθούν τα χρήματα; Έχει κάποιος άποψη;
dhmak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, xalibas είπε Καλησπέρα σε όλους, ερώτηση: αν αλλάξουμε κινητό - κάνουμε format - restore, μπορούμε να περάσουμε την κάρτα που έχουμε ήδη ενεργοποιήσει ήδη σε κινητο; Επίσης τους επόμενους μήνες θα βγει νέα κάρτα ή στην ήδη υπάρχουσα θα πιστωθούν τα χρήματα; Έχει κάποιος άποψη; Η κάρτα των γονιών μου, δουλεύει και στο κινητό της μητέρας μου και στο δικό μου, μαζί με δύο ακόμη (την δικιά μου και της Θείας μου (λόγω έλλειψης κινητού nfc)). Εννοείται και οι επόμενες δόσεις, στην ίδια άυλη θα πιστώνονται. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από dhmak 1
XronisR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Σε viva wallet από τις 2 του μήνα λέει ότι στάλθηκε στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην αίτηση αλλά δεν μου έχει έρθει sms ούτε mail.
cpavlidi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Πως βλέπουμε πόσα έχουν μείνει; Βγάζει λίστα με τα ποσά που κράτησε αλλά θα πρέπει στην άυλη κάρτα να προσθέτω μόνος μου τι αγόρασα για να ξέρω πόσα μου έμειναν;
Arkin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, cpavlidi είπε Πως βλέπουμε πόσα έχουν μείνει; Βγάζει λίστα με τα ποσά που κράτησε αλλά θα πρέπει στην άυλη κάρτα να προσθέτω μόνος μου τι αγόρασα για να ξέρω πόσα μου έμειναν; Στη viva wallet μέσα λέει το υπόλοιπο που έχει μείνει στην κάρτα.
korakios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, XronisR είπε Σε viva wallet από τις 2 του μήνα λέει ότι στάλθηκε στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην αίτηση αλλά δεν μου έχει έρθει sms ούτε mail. καθυστέρησαν , σε μένα τα ίδια αλλά πριν λίγο μου ήρθε email
cpavlidi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Στη viva wallet μέσα λέει το υπόλοιπο που έχει μείνει στην κάρτα. στη Eurobank δεν λέει το υπόλοιπο
djpolyvios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, pumaso είπε Καλημερα , το ιδιο και σε μενα βρηκες κατι? Καλησπερα, και σε μένα το ίδιο. ..αν γίνει κάτι και το θέμα με το 24ωρο λυθεί, ας ενημερώσει κάποιος..
lazurell Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, cpavlidi είπε στη Eurobank δεν λέει το υπόλοιπο Το λέει εδώ: https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass/#/login Το λινκ το εχεις και στο mail που έστειλε η eurobank.
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, xalibas είπε Καλησπέρα σε όλους, ερώτηση: αν αλλάξουμε κινητό - κάνουμε format - restore, μπορούμε να περάσουμε την κάρτα που έχουμε ήδη ενεργοποιήσει ήδη σε κινητο; Επίσης τους επόμενους μήνες θα βγει νέα κάρτα ή στην ήδη υπάρχουσα θα πιστωθούν τα χρήματα; Έχει κάποιος άποψη; Μπορεις να προσθεσεις την ιδια καρτα (και οχι μονο την market pass) σε οσους λογαριασμους google θες, γιατι εκει την προσθετεις. Το google wallet ειναι απλα ενα μερος για να δεις τις διαθεσιμες καρτες. Οποτε, ουτε και αν κανεις επαναφορα εχει σημασια. Στην ιδια καρτα θα πιστωνονται. 1
cpavlidi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 το βρήκα... πας εδω https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass βαζεις τα στοιχεια και σου δειχνει το υπολοιπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα