enteacher04 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, enteacher04 είπε Καλησπέρα, επειδή έχω ρουταρισμενο κινητό, και το Google pay δεν λειτουργεί με root (σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές τραπεζών όπου μπορείς να "κρύψεις" το ρουταρισμα), ενδιαφέρομαι για αυτό που ανέφερες για τη revolut. Τί ακριβώς εννοείς; Έκανες λινκ την κάρτα του market pass με τη revolut, σα να είναι μια κλασσική χρεωστική κάρτα ; Και μετά τι ακριβώς γίνεται; Πώς μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματα της κάρτας του market pass μέσω revolut; Ευχαριστώ πολύ Για όποιον ενδιαφέρεται, και έχει το ίδιο πρόβλημα, βρήκα τη λύση: Root μέσω magisk Install "shamiko" module για το magisk Install και το παρακάτω module για το magisk: https://github.com/Displax/safetynet-fix Καλού κακού κάντε και ένα delete all data από το google wallet πριν το ξανανοιξετε, και θα παίξει Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από enteacher04 1
cgioris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Παιδιά προσπαθώ να συνδεθώ και μου βγάζει μήνυμα λάθους "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ Ε1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ". Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
GREGORYMO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, cgioris είπε Παιδιά προσπαθώ να συνδεθώ και μου βγάζει μήνυμα λάθους "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ Ε1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ". Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Έχει υποβάλει φορολογική δήλωση ? Πώς προκύπτει έτερος εμπλεκόμενος ? Υπάρχει συνδικαιούχος στο λογαριασμό ?
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, The_Judas είπε οτι δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση 😕 αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα θα έλεγα.
kavourodeinosauros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Εχω διαλέξει viva wallet και ήρθε το sms που με καλωσορίζει στο market pass αλλά το email άφαντο. Έψαξα και στα spams αλλα πουθενά. Προσπάθησα να στείλω και στο support και να τους πάρω τηλέφωνο αλλά τίποτα. Έχει τυχει το ίδιο σε κάποιον από εσάς και γνωρίζει να με βοηθήσει;
UncleKim Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μπορούμε να κάνουμε top up την Revolut με αυτή την κάρτα?
davarisx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, UncleKim είπε Μπορούμε να κάνουμε top up την Revolut με αυτή την κάρτα? Όχι. 1
UncleKim Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, davarisx είπε Όχι. Λογικό, thanks.
kavourodeinosauros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, kavourodeinosauros είπε Εχω διαλέξει viva wallet και ήρθε το sms που με καλωσορίζει στο market pass αλλά το email άφαντο. Έψαξα και στα spams αλλα πουθενά. Προσπάθησα να στείλω και στο support και να τους πάρω τηλέφωνο αλλά τίποτα. Έχει τυχει το ίδιο σε κάποιον από εσάς και γνωρίζει να με βοηθήσει; ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ!!!! Αν σας έχει συμβεί το ίδιο θα κάνετε τα εξής: Θα πάτε να συνδεθήκε θα πληκτρολογήσετε το νούμερο που έχετε καταχωρήσει στην φόρμα του gov.gr και θα πατήσετε "ξέχασα τον κωδικό μου", στην συνέχεια σε αυτό το νούμερο θα σας έρθει ένα sms με ένα OTP, θα πληκτρολογήσετε το OTP, μετά θα πληκτρολογήσετε τον νέο σας κωδικό. Όταν πάτε να συνδεθείτε θα σας ξανα στείλουν έναν OTP, θα τον πληκτρολογήσετε και στην συνέχεια θα μπορέσετε να συνδεθείτε στην σελίδα της viva για το market pass σας όπου και θα είναι διαθέσιμο.
history Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, history είπε Άσχετο, σχετικό... Επειδή διαβάζω για το alpha code.... έχω λογαριασμό και κάρτα στην alpha bank, πάω να επικαιροποιησω τα στοιχεία (κινητό και e mail) και ενώ μου ζητά alpha code και με οδηγεί σε μία επιβεβαίωση μέσω επιλογής κάρτας και χρήσης ψηφίων του pin.... δεν το προχωράει.... Εν τω μεταξύ, έχω κάνει αίτηση για αυλη στην alpha.... ακόμη τίποτα Ο,τι να ναι... μάλλον επειδή δεν έχω επικαιροποιημενα το κινητό και το e mail μου ....μου έστειλαν e mail και sms, για να συνδεθώ με νέους κωδικούς στο market passs... συνδέθηκα με τους νέους κωδικούς και πρόσθεσα την κάρτα στο πορτοφόλι google... τώρα ουσιαστικά έχω δύο διαφορετικούς λογαριασμούς e banking...δεν ξέρω αν προκύψει θέμα μελλοντικά
Fanis Giallourakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, enteacher04 είπε Καλησπέρα, επειδή έχω ρουταρισμενο κινητό, και το Google pay δεν λειτουργεί με root (σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές τραπεζών όπου μπορείς να "κρύψεις" το ρουταρισμα), ενδιαφέρομαι για αυτό που ανέφερες για τη revolut. Τί ακριβώς εννοείς; Έκανες λινκ την κάρτα του market pass με τη revolut, σα να είναι μια κλασσική χρεωστική κάρτα ; Και μετά τι ακριβώς γίνεται; Πώς μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματα της κάρτας του market pass μέσω revolut; Ευχαριστώ πολύ Δεν εχω δοκιμασει να κανω καποια αγορα, αλλα την περασε κανονικα στο paypal. Παντως μπηκε στο Gpay την επομενη μερα.
Metaksas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Παιδιά σε όλους ζητάει 24 ωρεσ για ενεργοποίηση 4pin, faceid? Γιατί μ βγάζει αυτό ενώ πριν δεν είχα ποτε θέμα με iphone.
Fanis Giallourakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Fanis Giallourakis είπε Δεν εχω δοκιμασει να κανω καποια αγορα, αλλα την περασε κανονικα στο paypal. Παντως μπηκε στο Gpay την επομενη μερα. Οχι δεν εχει καμια σχεση η revolut, εγω για paypal μιλησα. 17 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Τελικα GPay δουλευει στα POS του ΑΒ ή Σκλαβενιτη? Το Gpay παντα δουλευε παντου, ποιο ειναι το προβλημα σου η καρτα market pass? και αυτη δουλευει κανονικοτατα !!
pumaso Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, Metaksas είπε Παιδιά σε όλους ζητάει 24 ωρεσ για ενεργοποίηση 4pin, faceid? Γιατί μ βγάζει αυτό ενώ πριν δεν είχα ποτε θέμα με iphone. Καλημερα , το ιδιο και σε μενα βρηκες κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα