ChrisN.S. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 παιδιά επιστροφή ποσού σε κάρτα market pass γίνεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Ηρθαν σημερα 2 market pass με viva το ενα 64 ευρω το αλλο 84 τα προσθεσα και τα 2 σε ενα κινητο στο gpay σε 5 λεπτα και τελος. Δεν φαινεται το υπολοιπο που εχουν οι καρτες στο gpay νομιζω στο fuel pass φαινονταν κανονικα το 80αρι οποτε μονο μεσω εφαρμογης γινεται να δουμε το υπολοιπο η οταν μπουν τα επομενα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν φαινεται το υπολοιπο που εχουν οι καρτες στο gpay νομιζω στο fuel pass φαινονταν κανονικα το 80αρι οποτε μονο μεσω εφαρμογης γινεται να δουμε το υπολοιπο η οταν μπουν τα επομενα χρηματα. Δεν φαινόταν ούτε και εκεί, όπως δεν φαίνεται και σε καμία κάρτα. Ίσως θυμάσαι τις χρεώσεις, οι οποίες φαίνονται αν πατήσεις πάνω στην κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Δεν φαινόταν ούτε και εκεί, όπως δεν φαίνεται και σε καμία κάρτα. Ίσως θυμάσαι τις χρεώσεις, οι οποίες φαίνονται αν πατήσεις πάνω στην κάρτα. Σωστος δεν θυμομουν καλα οι χρεωσεις θα ηταν ναι και μετα στην εφαρμογη ελεγε το υπολοιπο. Οποτε κομπλε. Πολυ ευκολη η διαδικασια γενικα οπως την αλλη φορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, wallace9 είπε Είχες λογαριασμό web banking στην alpha προηγουμένως; Ναι έχω Web banking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kover Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, dhmak είπε Είχα και εγώ το ίδιο θέμα με την τρίτη αίτηση, έγραψα έναν τυχαίο εξαψήφιο και τότε έβγαλε το κατανοητό μήνυμα, ότι η υπηρεσία myalpha code δεν είναι ενεργοποιημένη (ενεργοποιείται και από την σελίδα (ρυθμίσεις > ασφάλεια) και σήμερα (μισή μέρα μετά, ενώ στις άλλες αιτήσεις είχε έρθει μαζί με τα πρώτα μηνύματα) εδέησε να έρθει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πηγα να το κανω και μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα. εσυ ειχες ηδη καρτα στην alpha; Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή κάρτας ALPHA BANK για την ενεργοποίηση του myAlpha Code μέσω myAlpha Web. Παρακαλούμε μεταβείτε σε ένα κατάστημα ALPHA BANK για να ενεργοποιήσετε το myAlpha Code. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kover είπε πηγα να το κανω και μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα. εσυ ειχες ηδη καρτα στην alpha; Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή κάρτας ALPHA BANK για την ενεργοποίηση του myAlpha Code μέσω myAlpha Web. Παρακαλούμε μεταβείτε σε ένα κατάστημα ALPHA BANK για να ενεργοποιήσετε το myAlpha Code. Όχι δεν έχω κάρτα της alpha (απλά το είδα σαν επιλογή και νόμισα ότι θα γίνεται, δεν το δοκίμασα γιατί την είχα ήδη προσθέσει στο Πορτοφόλι από το κουμπί Προσθήκη στο GPay (της εφαρμογής) οπότε δεν με ενδιέφερε να δω λεπτομερώς τα στοιχεία της κάρτας) εν τέλει μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το myalpha code (την επόμενη ημέρα), οπότε θέμα χρόνου είναι να έρθει στον καθένα μας. Απο τις τρείς αιτήσεις που έκανα, στις δύο το μήνυμα για το myAlpha code ήρθε μαζί με το μήνυμα του κωδικού ενώ στην τρίτη ήρθε την επόμενη ημέρα (19:45 κωδικός, 16:08 myAlpha code) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kover Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dhmak είπε Όχι δεν έχω κάρτα της alpha (απλά το είδα σαν επιλογή και νόμισα ότι θα γίνεται, δεν το δοκίμασα) εν τέλει μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το myalpha code, οπότε θέμα χρόνου είναι να έρθει στον καθένα μας. Απο τις τρείς αιτήσεις που έκανα, στις δύο το μήνυμα για το myAlpha code ήρθε μαζί με το μήνυμα του κωδικού ενώ στην τρίτη ήρθε την επόμενη ημέρα (19:45 κωδικός, 16:08 myAlpha code) οκ, ευχαριστώ!! edit: Τελικά το έλαβα κι εγω χωρίς να κάνω κάτι. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από kover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Έχει γίνει το εξής κουλό. Έκανα 2 αιτήσεις. Μία των γονιών μου, δικαιούχος ο πατέρας μου και έβαλα το κινητό της μάνας μου, δικαιούνται 64€. Η δεύτερη της γιαγιάς μου, δικαιούται 44€, έβαλα το δικό μου κινητό γιατί δεν έχει. Έστειλε η alpha bank κανονικά μήνυμα τόσο σε μένα όσο και στη μάνα μου ότι η ψηφιακή κάρτα είναι έτοιμη. Έχουμε επίσης και οι 2 web banking με κωδικούς. Μπαίνω λοιπόν σήμερα στο λογαριασμό μου και βλέπω υπάρχει κάρτα με 64€, δηλαδή των γονιών μου. Ενώ και για να την προσθέσω στο gpay έστειλε το pin επιβεβαίωσης στο κινητό της μάνας μου. Μπαίνει η μάνα μου στο δικό της λογαριασμό, τίποτα. Τριπλοτσέκαρα τις αιτήσεις και τα κινητά είναι όλα σωστά και επιβεβαιωμένα, χωρίς να τα έχω μπερδέψει κάπου. Πως έχει γίνει τώρα αυτό το μπέρδεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δεύτερα ονόματα στους λογαριασμούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Όχι, προσωπικοί λογαριασμοί είναι και οι δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enteacher04 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2023 στις 8:06 ΜΜ, Fanis Giallourakis είπε Λοιπον παιδια εκανα ενα τεστ με το paypal για τις προπληρωμενες και τις πηρε ολες κανονικα, και μαντεψτε.........πηρε και την market pass με την μια και χωρις εγκριση 🤣🤣🤣🤣 Αρα κατι παιζει με το Gpay δεν γινεται αλλιως, δεν ειναι λογικο να μη τις δεχεται !! Καλησπέρα, επειδή έχω ρουταρισμενο κινητό, και το Google pay δεν λειτουργεί με root (σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές τραπεζών όπου μπορείς να "κρύψεις" το ρουταρισμα), ενδιαφέρομαι για αυτό που ανέφερες για τη revolut. Τί ακριβώς εννοείς; Έκανες λινκ την κάρτα του market pass με τη revolut, σα να είναι μια κλασσική χρεωστική κάρτα ; Και μετά τι ακριβώς γίνεται; Πώς μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματα της κάρτας του market pass μέσω revolut; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από enteacher04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
history Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Άσχετο, σχετικό... Επειδή διαβάζω για το alpha code.... έχω λογαριασμό και κάρτα στην alpha bank, πάω να επικαιροποιησω τα στοιχεία (κινητό και e mail) και ενώ μου ζητά alpha code και με οδηγεί σε μία επιβεβαίωση μέσω επιλογής κάρτας και χρήσης ψηφίων του pin.... δεν το προχωράει.... Εν τω μεταξύ, έχω κάνει αίτηση για αυλη στην alpha.... ακόμη τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Γρήγορη ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος.. Πως μπορούμε να δούμε στην eurobank το υπόλοιπο χωρίς να καθόμαστε να κάνουμε υπολογισμούς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, maparios είπε Γρήγορη ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος.. Πως μπορούμε να δούμε στην eurobank το υπόλοιπο χωρίς να καθόμαστε να κάνουμε υπολογισμούς;; Μπαινεις στο ebanking, και πιο συγκεκριμενα στο ιδιο λινκ που εστειλαν, δηλαδη https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass/#/login btw μην τρελενεστε, αφηστε την καρτα να παει στα 10-20 ευρω και απλα ξανα χρησιμοποιηστε την τον επομενο μηνα. Ολο το ποσο ληγει 31/8 ετσι και αλλιως, οποτε δεν υπαρχει νοημα να μετρατε το καθε ευρω στην καρτα μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα