Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dhmak είπε

Είχα και εγώ το ίδιο θέμα, έγραψα έναν τυχαίο εξαψήφιο και τότε έβγαλε το κατανοητό μήνυμα, ότι η υπηρεσία  myalpha code δεν είναι ενεργοποιημένη (ενεργοποιείται και από την σελίδα (ρυθμίσεις > ασφάλεια) και σήμερα (μισή μέρα μετά, ενώ στις άλλες αιτήσεις είχε έρθει μαζί με τα πρώτα μηνύματα) εδέησε να έρθει.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20230306-160952_Messages~2.jpg

Μου έκοψε και το δοκίμασα ήδη αυτό. Μέσω web banking όμως δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις, βγάζει ότι θέλει φυσική κάρτα alpha, τουλάχιστον σε μας που δεν ήμασταν πελάτες.
Γι αυτό ρώτησα εάν ο άλλος είχε από πριν κωδικούς alpha.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, wallace9 είπε

Μου έκοψε και το δοκίμασα ήδη αυτό. Μέσω web banking όμως δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις, βγάζει ότι θέλει φυσική κάρτα alpha, τουλάχιστον σε μας που δεν ήμασταν πελάτες.
Γι αυτό ρώτησα εάν ο άλλος είχε από πριν κωδικούς alpha.

Υπομονή, σε εμένα από εχθές που ήρθαν οι κωδικοί 19:45, σήμερα (16:08) μου ήρθε το μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το myalpha code

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Έχουν στείλει username και κάποια ψηφία στο email. Στο sms έχουν στείλει ποια από αυτά τα ψηφία είναι ο κωδικός. Συνδέεστε, αλλάζετε και κωδικό που το απαιτεί, και βλέπετε την κάρτα 

θελει το myalphacode για να δεις την καρτα στο app. Κατι που προφανώς, απότι βλέπω θα έρθει σήμερα οτι ενεργοποιήθηκαν.

Επειδή έχω λογαριασμό alpha από την δουλειά μου, είχα πληρώσει τότε 10-15 ευρώ,δεν θυμάμαι και είχα ενεργοποίησει κάτι στο app, οπότε δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ. Αλλά να σου λένε από την τράπεζα δεν έχεις λογαριασμό ενώ μέσα εμφανίζει αφμ, και άλλα στοιχεία είναι απαράδεκτο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

θελει το myalphacode για να δεις την καρτα στο app. Κατι που προφανώς, απότι βλέπω θα έρθει σήμερα οτι ενεργοποιήθηκαν.

Επειδή έχω λογαριασμό alpha από την δουλειά μου, είχα πληρώσει τότε 10-15 ευρώ,δεν θυμάμαι και είχα ενεργοποίησει κάτι στο app, οπότε δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ. Αλλά να σου λένε από την τράπεζα δεν έχεις λογαριασμό ενώ μέσα εμφανίζει αφμ, και άλλα στοιχεία είναι απαράδεκτο.

Επειδη έκανα μόλις σήμερα την διαδικασία σε γνωστό, ούτε τράπεζα θέλει, ούτε κόστος. Myalphacode εννοείς μάλλον τα otp μηνύματα, τα οποία έρχονται στο viber (και αν δεν έχει ενεργοποιήσει ποτέ το viber, μόνο τότε ως απλό sms). Οπότε σιγουρεψτε ότι έχει viber + Internet (στην περίπτωση που έχει κάνει εγγραφή στο viber, αλλιώς ίσως κακή ευκαιρία να κάνει γτ μάλλον εκεί θα έρθουν τα otp) 

Δημοσ.

Στο my alpha wallet προσπαθω να προσθεσω την καρτα market pass αλλα μου γραφει η προσθηκη της καρτας απετυχε.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dhmak είπε

Υπομονή, σε εμένα από εχθές που ήρθαν οι κωδικοί 19:45, σήμερα (16:08) μου ήρθε το μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το myalpha code

Μα δεν νομίζω να είναι θέμα υπομονής. Μακάρι δλδ να είναι.
Όσοι δεν είχαμε ξανά alpha bank δεν μπορούμε να αιτηθούμαι myalpha code στο web banking, βγάζει το παρακάτω:
myAlphaWeb-Copy.png.de68a39a158eccbaa6171cad7ab2b981.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, davarisx είπε

Στο my alpha wallet προσπαθω να προσθεσω την καρτα market pass αλλα μου γραφει η προσθηκη της καρτας απετυχε.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Δεν σε αφήνουν να τη προσθέσεις στο myAlpha Wallet. Σε υποχρεώνουν να χρησιμοποιήσεις Google Pay - aka "Πορτοφόλι Google". Αν το Google Pay δεν λειτουργεί στο κινητό σου, όπως ούτε και στο δικό μου, περαστικά.

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, wallace9 είπε

Μα δεν νομίζω να είναι θέμα υπομονής. Μακάρι δλδ να είναι.
Όσοι δεν είχαμε ξανά alpha bank δεν μπορούμε να αιτηθούμαι myalpha code στο web banking, βγάζει το παρακάτω:
myAlphaWeb-Copy.png.de68a39a158eccbaa6171cad7ab2b981.png

15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Επειδη έκανα μόλις σήμερα την διαδικασία σε γνωστό, ούτε τράπεζα θέλει, ούτε κόστος. Myalphacode εννοείς μάλλον τα otp μηνύματα, τα οποία έρχονται στο viber (και αν δεν έχει ενεργοποιήσει ποτέ το viber, μόνο τότε ως απλό sms). Οπότε σιγουρεψτε ότι έχει viber + Internet (στην περίπτωση που έχει κάνει εγγραφή στο viber, αλλιώς ίσως κακή ευκαιρία να κάνει γτ μάλλον εκεί θα έρθουν τα otp) 

@SabotazNic αυτό που έγραφα.

@wallace9 μόλις ήρθε ότι ενεργοποιήθηκε το Myalphacode από μόνο του...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάντε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή Πορτοφόλι και ξαναπροσθέστε την και κοιτάξτε να είναι η επιλεγμένη  για τις ανέπαφες πληρωμές 

Spoiler

Screenshot_20230306-172913_Settings.jpg

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

@Sakiz105 και όποιος άλλος έλαβε το περιβόητο myAlpha Code, είχατε ποτέ ξανά λογαριασμό στην alphabank?
Τι να πω μακάρι να είναι προσωρινό το θέμα. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα ακροβατικά για να σου εμφανίσει τα στοιχεία της δική ΣΟΥ κάρτας.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

@SabotazNic αυτό που έγραφα.

@wallace9 μόλις ήρθε ότι ενεργοποιήθηκε το Myalphacode από μόνο του...

Οκ απλά λέω στο τηλέφωνο του γνωστού, το myalphacode ή αλλιώς το otp, ήρθε κανονικά στο viber. Ίσως όταν δοκιμάσατε, να ήταν off τα συστήματα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, wallace9 είπε

@Sakiz105 και όποιος άλλος έλαβε το περιβόητο myAlpha Code, είχατε ποτέ ξανά λογαριασμό στην alphabank?
Τι να πω μακάρι να είναι προσωρινό το θέμα. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα ακροβατικά για να σου εμφανίσει τα στοιχεία της δική ΣΟΥ κάρτας.

money as a service 

Δημοσ.

ρε τσακαλακια

δοκίμασε κανένας να βάλει βενζίνη στα shell που έχουν ταμπέλα αβ shop&go?

εγώ θέλω να κάνω βόλτες με το touareg και να τρώω μακαρόνια ζασταβα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...