Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Θα εχει αναφερθει μαλλον, απο νινα σημερα ολα καλα!

Ερωτηση τωρα, αυτα τα χρηματα εχουν χρονικό όριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πχ όλα μαζι με καποιες επόμενες μηνιαίες καταθέσεις ή πρεπει κάθε μηνα να τα εξαντλείς.

Ξερει καποιος;

Μέχρι 31/08 τα χρησιμοποιείς όπως θές, ακόμη και όλα μαζεμένα, την τελευταία ημέρα. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή alpha.. Ενώ μκυ εμφανίζει την αυλή κάρτα μου έχει προσθήκη μόνο στο Google πορτοφόλι 

Πατάω προσθήκη και μου βγάζει σφάλμα.. Τι γίνεται;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, makisperama είπε

Ρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή alpha.. Ενώ μκυ εμφανίζει την αυλή κάρτα μου έχει προσθήκη μόνο στο Google πορτοφόλι 

Τα ιδια και σε εμενα. Τουλαχιστον GooglePay δουλευει με το ΑΒ να κανουμε απο εκει αγορες?

Επεξ/σία από Fotis_Greece

3 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε

Τα ιδια και σε εμενα. Τουλαχιστον GooglePay δουλευει με το ΑΒ να κανουμε απο εκει αγορες?

Εμένα δεν μου το προσθέτει καθόλου στο GooglePay φιλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, makisperama είπε

Κάνε την προσθήκη μέσα από το Google Wallet. Εγώ πχ την έβαλα στο Wallet της συζύγου (ενώ εμφανίζεται στο δικό μου Άλφα λογαριασμό), επειδή εκείνη πάει συνήθως στο Σούπερ.

Επεξ/σία από kirileman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kirileman είπε

Κάνε την προσθήκη μέσα από το Google Wallet. Εγώ πχ την έβαλα στο Wallet της συζύγου (ενώ εμφανίζεται στο δικό μου Άλφα λογαριασμό), επειδή εκείνη πάει συνήθως στο Σούπερ.

Το προσπαθήσα κι αυτό φίλε μου τίποτα 

Screenshot_20230306_144338_com.google.android.gms.jpg

Επεξ/σία από makisperama

44 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τελικά το έβαλα στις συζηγου και την πήρε κανονικά ενώ στο δικό μου δεν την πέρναγε... Ότι να ναι

2 ώρες πριν, KaRouLi είπε

Ακόμα 0 ενημέρωση για Viva Wallet αυλη από τις 23/2 ενώ βλέπω άτομα εδώ να έχουν λάβει SMS. Να ανησυχήσω?

Έχει χρονικό όριο... αλλά είναι μακριά ακόμα :)

1 μήνα μετά την τελευταία καταβολη :) 

29 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε

Παλι στη σύζυγο τα λεφτα.......

Έτσι το έχετε ρυθμίσει εσείς, γι αυτό ;)

για ρώτα το λογιστή να στο εξηγήσει ;)

Μφχ

20 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Τωρα, θα γίνω στα μάτια σου 'κακός' αφού θα σου πω ότι έχουν γίνει 5.000.000 αιτήσεις και μερικες χιλιάδες στα διάφορα φορουμ έχουν θέματα , διαφορετικα ο καθένας. 

Πάει το 20%, στα δρομολόγια.

πηγε σημερα στην τραπεζα και μια αγενεστατη κυρια, αφου του ειπε οτι "δεν εχει λογαριασμο εδώ" πεταξε και ενα "αφού δεν γνωρίζεται γιατί δεν κάθεστε σε αυτά που ξέρατε?", alpha στα Τρίκαλα παρακαλώ.

και τώρα, πως ενεργοποιούμε το myalphacode?

18 ώρες πριν, kover είπε

γνωρίζει κάποιος γιατί η εφαρμογή της alpha bank μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να δω τα στοιχεία της κάρτας;

Screenshot_2023-03-05-22-19-04-855_com.mobileloft.alpha.droid.jpg

Έβγαλες άκρη τελικά; Ακριβώς το ίδιο μου βγάζει σε 3 συσκευές. Από όσο καταλαβαίνω συνδέεται με το myAlpha Code που για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε. Στο web δεν έχει καθόλου λεπτομέρειες στοιχείων της κάρτας άρα σκόπιμα το έχουν κάνει έτσι...

18 ώρες πριν, tasvar είπε

Σε εμένα τα εμφανίζει κανονικά. Η διαφορά που βλέπω είναι πως έχω δακτυλικό αποτύπωμα.

Είχες λογαριασμό web banking στην alpha προηγουμένως;

Όσοι πήγαμε στην alpha για καλύτερα αντί για της viva, την πατήσαμε. Μηδέν εξυπηρέτηση, δεν ξέρουν τι αίσχος έχουν φτιάξει και το τηλεφωνικό κέντρο αρνείται να ασχοληθεί με τους "marketpassιδες" λες και μας κάνουν κάποια χάρη. Εντωμεταξύ το άλλο τηλεφωνικό κέντρο 2111073827 που σε προωθούν δεν λειτουργεί καν. Τόσα χρόνια παρασιτούν με κρατικό χρήμα οι "άυλες" κάρτες τους μάραναν.

• Like 2

6 λεπτά πριν, arma1 είπε

viva wallet ακομη τιποτα, ουτε μηνυμα, ουτε email, κακος που δεν εβαλα τραπεζα eurobank ,ετσι κι αλλως δεν χρειαζοταν λογαριασμος

Κ εγώ με άλφα τα ίδια ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τις 25 του μήνα 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, kover είπε

γνωρίζει κάποιος γιατί η εφαρμογή της alpha bank μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να δω τα στοιχεία της κάρτας;

Screenshot_2023-03-05-22-19-04-855_com.mobileloft.alpha.droid.jpg

Είχα και εγώ το ίδιο θέμα με την τρίτη αίτηση, έγραψα έναν τυχαίο εξαψήφιο και τότε έβγαλε το κατανοητό μήνυμα, ότι η υπηρεσία  myalpha code δεν είναι ενεργοποιημένη (ενεργοποιείται και από την σελίδα (ρυθμίσεις > ασφάλεια) και σήμερα (μισή μέρα μετά, ενώ στις άλλες αιτήσεις είχε έρθει μαζί με τα πρώτα μηνύματα) εδέησε να έρθει.

Spoiler

Screenshot_20230306-160952_Messages~2.jpg

Επεξ/σία από dhmak

19 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

πηγε σημερα στην τραπεζα και μια αγενεστατη κυρια, αφου του ειπε οτι "δεν εχει λογαριασμο εδώ" πεταξε και ενα "αφού δεν γνωρίζεται γιατί δεν κάθεστε σε αυτά που ξέρατε?", alpha στα Τρίκαλα παρακαλώ.

και τώρα, πως ενεργοποιούμε το myalphacode?

Έχουν στείλει username και κάποια ψηφία στο email. Στο sms έχουν στείλει ποια από αυτά τα ψηφία είναι ο κωδικός. Συνδέεστε, αλλάζετε και κωδικό που το απαιτεί, και βλέπετε την κάρτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...