bill_viper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Ερώτηση, έστω ότι έχουμε στην κάρτα 60€. Πάμε σούπερ μάρκετ, έχουμε ένα σύνολο 80€. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα 60€ της κάρτας και το υπόλοιπο να το τραβήξει από δευτερεύουσα κάρτα ή να πληρωθεί με μετρητά; Ή πρέπει να είναι ακριβώς 60€ (και λιγότερο) το σύνολο που θα πληρώσουμε στο σούπερ μάρκετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony316 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, bill_viper είπε Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα 60€ της κάρτας και το υπόλοιπο να το τραβήξει από δευτερεύουσα κάρτα ή να πληρωθεί με μετρητά; Νομίζω ότι συνήθως το δέχονται. Κάποιες φορές τυχαίνει κάποιος να έχει 1 κάρτα η οποία δεν έχει αρκετο υπόλοιπο οπότε πληρώνει τμηματικά το σύνολο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από Tony316 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε 53 σελίδες για φραγκοδιφραγκα! Που να ήταν να πάρουμε κάνα σοβαρό ποσό! Με κατι τετοια οοφτοπικ ποστ, και ερωτησεις οι οποιες εχουν απαντηθει ηδη αρκετες φορες, λογικο να φτασουν οι 54 σελιδες. 7 λεπτά πριν, bill_viper είπε Ερώτηση, έστω ότι έχουμε στην κάρτα 60€. Πάμε σούπερ μάρκετ, έχουμε ένα σύνολο 80€. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα 60€ της κάρτας και το υπόλοιπο να το τραβήξει από δευτερεύουσα κάρτα ή να πληρωθεί με μετρητά; Ή πρέπει να είναι ακριβώς 60€ (και λιγότερο) το σύνολο που θα πληρώσουμε στο σούπερ μάρκετ; 7 ώρες πριν, bluemoon85gr είπε Να επιμείνω και να ρωτήσω για ποιο λόγο ενώ η Alpha Bank έχει δικό της Wallet που λειτουργούσε μια χαρά σε όλους, τώρα υποχρεώνει τον κόσμο να χρησιμοποιήσει το third party app της Google πάνω στο οποίο δεν έχει καμία αρμοδιότητα ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε περίπτωση δυσλειτουργιών (όπως αυτή; ) Οπως καταλαβαινεις, για να δουλευει στους μισους με mi8, ουτε η google φταιει, ουτε η alpha. Ηταν το μονο λογικο επομενο βημα η υποστηριξη google/apple pay απο τις τραπεζες. Σιγα μην μπαινουμε στην διαδικασια καθε φορα να αλλαζουμε εφαρμογη στο nfc για να πληρωνουμε. Για αυτους ειναι κερδος μιας και τωρα δεν χρειαζεται υποστηριξη μια εφαρμογη, αρα λιγοτερα χερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhsg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Παιδια, εχει κανενας προβλημα με Viva; Μου ηρθε email πως ειναι ετοιμο το marketpass, παταω τον συνδεσμο για να με παει στην οθονη που θα δημιουργησω κωδικο αλλα με βγαζει σε αλλη οθονη οπου μου ζηταει να κανω login. Σαν να μην καταλαβαινει το marketpass μου και να κανει redirect στην αρχικη του wallet. Προσπαθω να τους βρω στα τηλεφωνα και το live chat αλλα δεν απαντανε.. Μηπως δεν εχουν ενεργοποιηθει ακομη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, giannhsg είπε Παιδια, εχει κανενας προβλημα με Viva; Μου ηρθε email πως ειναι ετοιμο το marketpass, παταω τον συνδεσμο για να με παει στην οθονη που θα δημιουργησω κωδικο αλλα με βγαζει σε αλλη οθονη οπου μου ζηταει να κανω login. Σαν να μην καταλαβαινει το marketpass μου και να κανει redirect στην αρχικη του wallet. Προσπαθω να τους βρω στα τηλεφωνα και το live chat αλλα δεν απαντανε.. Μηπως δεν εχουν ενεργοποιηθει ακομη; Παλιο προβλημα οπως του fuel pass. Πατα οτι ξεχασες τον κωδικο και συνεχισε απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slither Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, greekparot είπε Έτσι όπως τα λες συμφωνώ. Με ένα προφίλ αφού αντιστοιχεί στον ίδιο ΑΦΜ έπρεπε να φαίνονται όλες οι κάρτες. Τέλος πάντων.. με τα βήματα που σου έγραψα θα δεις την market pass. Τελικως,ηρθε sms/e-mail,εβγαλα τον προσωρινο κωδικο,εσβησα το παλιο προφιλ στο app της alpha,χρησιμοποιησα το username που μου απεστειλαν στο e-mail,με τον προσωρινο κωδικο συνδεθηκα,εβαλα εναν νεο κωδικο και με την συνδεση,αυτοματα εμφανιστηκε η αυλη market pass,την προσθεσα στο google pay και τελος. Προηγουμενως,μπαινοντας με τους κωδικους πελατη απο προυπαρχον προηγουμενο e-banking,εμφανιζοταν μονο η tourism pass οπως ειχες πει και εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhsg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παλιο προβλημα οπως του fuel pass. Πατα οτι ξεχασες τον κωδικο και συνεχισε απο εκει. Thanks αλλα δεν εχω καν account στο Viva wallet, οποτε δεν εχω κατι για να κανω reset.. εαν πατησω το reset και μετα δημιουργια account, δεν με βγαζει στην οθονη που απλα χρειαζεται κωδικος (ενδειξη πως εχει καταλαβει το marketpass), αλλα στην οθονη που επιλεγω email + κωδικο σαν να κανω ξεχωριστη εγγραφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, giannhsg είπε Thanks αλλα δεν εχω καν account στο Viva wallet, οποτε δεν εχω κατι για να κανω reset.. εαν πατησω το reset και μετα δημιουργια account, δεν με βγαζει στην οθονη που απλα χρειαζεται κωδικος (ενδειξη πως εχει καταλαβει το marketpass), αλλα στην οθονη που επιλεγω email + κωδικο σαν να κανω ξεχωριστη εγγραφη. Το email το εχουν ηδη απο την αιτηση, αφου σου εχει ερθει το σχετικο email βεβαια. Βαζεις email και κωδικο κανονικα εκει. Για στειλε και ενα screenshot απο το παραθυρο του reset. Μην πατησεις δημιουργια account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Σε φούρνο πέρασε σήμερα. Σε ψιλικατζίδικο όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notissfak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 καλη σας μερα σε wolt market δοκιμασε κανεις μηπως? ευχαριστω εκ των πρετερων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Υπάρχει η περίπτωση να περνάει και σε κάποια πρατήρια shell που έχουν και ΚΑΔ super market λόγω AB shop n go. Νομίζω μία ταμειακή έχουν και δεν ειναι shop in a shop. Αν δοκιμάσει κανείς ας ενημερώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Τελικά το ένα φιλοξενούμενο μέλος το βρήκαμε. Αν υπάρχουν τέκνα δηλωμένα ως φιλοξενούμενα και στους 2 γονείς, τότε στην αίτηση φαίνονται μόνο όσα είναι δηλωμένα στον αιτούντα. Στο τηλ δεν σηκώνουν, έστειλα και mail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Ακόμα 0 ενημέρωση για Viva Wallet αυλη από τις 23/2 ενώ βλέπω άτομα εδώ να έχουν λάβει SMS. Να ανησυχήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Θα εχει αναφερθει μαλλον, απο νινα σημερα ολα καλα! Ερωτηση τωρα, αυτα τα χρηματα εχουν χρονικό όριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πχ όλα μαζι με καποιες επόμενες μηνιαίες καταθέσεις ή πρεπει κάθε μηνα να τα εξαντλείς. Ξερει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Εμενα βρε παιδια γιατι η μονη επιλογη που εχω ειναι προσθηκη στο GooglePay? Με τις Fuel Pass δεν ειχα τετοιο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα