Ioannis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε Αν δεν επιτρέψει η ίδια η ALPHA BANK τη χρήση του myAlpha Wallet για την κάρτα της η μονη λύση θα ειναι η χειροκίνητη πληκτρολόγηση του αριθμού της κάρτας στα POS των supermarket. Αναλυτικες οδηγίες εδώ: xiaomi κινητο εχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Παιδιά μπαίνω στο λογαριασμό μου στην Alpha αλλά κάρτα αυλή δε βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΆ. Μόνο τις δύο παλιές κάρτες του επιδόματος βενζίνης... Κάνω κάτι λάθος; Έχει έρθει μύνημα στο κινητό μου TA ΨHΦIA ΠOY ΣYNΘETOYN TO ΠPOΣΩPINO ΣAΣ PASSWORD ΓIA TO E-BANKING BPIΣKONTAI ΣTIΣ ΘEΣEIΣ 1,3,8,9,14,18, THΣ APIΘMOΣEIPAΣ ΠOY ΛABATE ΣTO EMAIL ΣAΣ.... Εγώ μπαίνω στο εμαιλ μου και γράφω τον κωδικό που σχηματίζεται αλλά μάταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluemoon85gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε xiaomi κινητο εχεις ? Ναι. Mi 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, bluemoon85gr είπε Ναι. Mi 8. μαλιστα... το ιδιο και εγω. Πως στο καλο θα βρουμε λυση , με βλεπω να αλλαζω τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluemoon85gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σιγά μην αλλάξω τηλέφωνο (που έχει βγει και θηρίο 4,5 χρονια τώρα) για 22 ευρώ ζαμπονοτύρια πόσο μάλλον όταν υπάρχει η εναλλακτική της χειροκίνητης πληκτρολόγησης των στοιχείων της κάρτας. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από bluemoon85gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, bluemoon85gr είπε Ναι. Mi 8. 59 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε μαλιστα... το ιδιο και εγω. Πως στο καλο θα βρουμε λυση , με βλεπω να αλλαζω τηλεφωνο https://forum.xda-developers.com/t/google-pay-doesnt-work-on-mi-8.3907942/ Ενδεικτικα καποια πιθανα fixes (φανταζομαι δεν εχετε root. Αν δεν ξερετε τι ειναι, δεν εχετε) https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/oj57q9/xiaomi_mi_8_cant_set_up_google_pay_for_nfc/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluemoon85gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Ναι, τα έχουμε γκουγκλαρει αυτα τα ποστς από το 2019, και αν διαβάσεις τα επόμενα κομεντς μετά το σκρινσοτ είτε δεν λειτούργησαν ποτέ σε κάποιους είτε σταμάτησαν να λειτουργούν μετά από λίγο. Να επιμείνω και να ρωτήσω για ποιο λόγο ενώ η Alpha Bank έχει δικό της Wallet που λειτουργούσε μια χαρά σε όλους, τώρα υποχρεώνει τον κόσμο να χρησιμοποιήσει το third party app της Google πάνω στο οποίο δεν έχει καμία αρμοδιότητα ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε περίπτωση δυσλειτουργιών (όπως αυτή; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 53 σελίδες για φραγκοδιφραγκα! Που να ήταν να πάρουμε κάνα σοβαρό ποσό! 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony316 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, PedroG είπε Παιδιά μπαίνω στο λογαριασμό μου στην Alpha αλλά κάρτα αυλή δε βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΆ. Μόνο τις δύο παλιές κάρτες του επιδόματος βενζίνης... Κάνω κάτι λάθος; Έχει έρθει μύνημα στο κινητό μου TA ΨHΦIA ΠOY ΣYNΘETOYN TO ΠPOΣΩPINO ΣAΣ PASSWORD ΓIA TO E-BANKING BPIΣKONTAI ΣTIΣ ΘEΣEIΣ 1,3,8,9,14,18, THΣ APIΘMOΣEIPAΣ ΠOY ΛABATE ΣTO EMAIL ΣAΣ.... Εγώ μπαίνω στο εμαιλ μου και γράφω τον κωδικό που σχηματίζεται αλλά μάταια Αν συνδεθείς με τα στοιχεία από email και SMS δεν σε παραπέμπει να βάλεις νέο κωδικό; Εφόσον αλλάξεις κωδικο συνδέεσαι με το νέο username (το μεγάλο νούμερο του email) και τον νέο κωδικό και λογικά θα εμφανιστεί το marketpass Ίσως να θέλει επανεγκατάσταση της εφαρμογής για να δουλέψει. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από Tony316 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, Tony316 είπε Αν συνδεθείς με τα στοιχεία από email και SMS δεν σε παραπέμπει να βάλεις νέο κωδικό; Εφόσον αλλάξεις κωδικο συνδέεσαι με το νέο username (το μεγάλο νούμερο του email) και τον νέο κωδικό και λογικά θα εμφανιστεί το marketpass Ίσως να θέλει επανεγκατάσταση της εφαρμογής για να δουλέψει. Παιδιά το κινητό μου είχε περασμένες τις κάρτες και τους κωδικούς πρόσβασης από το fuel pass που ήταν προ 8μηνου....που είχαν λήξει Κάθε φορά που έμπαινα κλείδωνε ο λογαριασμός μου και προσπαθουσα επί δύο ώρες ολο βράδυ να ξεκλειδώσει και πάλι έβγαζε κάρτες πού αφορούν άλλη επιδότηση. Είμαι απόλυτα εξοικειωμένος με ηλεκτρονικές αγορές και συστήματα ασφαλείας και γνώστης της νέας τεχνολογίας. Τα κατάφερα μετά από τρεις ώρες αφού έπρεπε να αποσύνδεση τον λογαριασμό από την Alpha vbank με τον υπάρχων λογαριασμό και συνδέσω με το νέο λογαριασμό..... πράγμα που το Κινητό μου nFC δεν δεχόταν γιατί το είχα εγκρίνει ως αξιόπιστη συσκευή. Τα κατάφερα ναι.... αλλά θεωρώ ότι ένας άνθρωπος 60+ η λιγότερο εξοικειωμένος απίθανο να πετύχει επιδότηση αν μπλέξει σε τόσες πολλές ασφαλιστικές δικλείδες που βάζει το σύστημα.... Τέλος θεωρώ αποτυχία το θέμα pass που πριμοδοτεί με τέτοιο τρόπο τους δικαιούχους.. Μακάρι τόσες ασφαλιστικές δικλείδες να έθετε το σύστημα για την ασφάλεια των ανθρώπων που μετακινούνται και όχι για 22€ επιδότησης το μήνα... Το λέω και το εννοώ που έχω εμπειρία με σύνδεση κινητού σε ΝfC χρόνισ τώρα. Ευχαριστώ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, PedroG είπε α κατάφερα μετά από τρεις ώρες αφού έπρεπε να αποσύνδεση τον λογαριασμό από την Alpha vbank με τον υπάρχων λογαριασμό και συνδέσω με το νέο λογαριασμό..... πράγμα που το Κινητό μου nFC δεν δεχόταν γιατί το είχα εγκρίνει ως αξιόπιστη συσκευή. Τα κατάφερα ναι.... αλλά θεωρώ ότι ένας άνθρωπος 60+ η λιγότερο εξοικειωμένος απίθανο να πετύχει επιδότηση αν μπλέξει σε τόσες πολλές ασφαλιστικές δικλείδες που βάζει το σύστημα.... Τέλος θεωρώ αποτυχία το θέμα pass που πριμοδοτεί με τέτοιο τρόπο τους δικαιούχους.. Παρότι δεν είμαι παθών, διαβαζοντας τετοια σχόλια τελικά ξερετε τι κατάλαβα? Ότι κράζαμε την Eurobank λιγες σελίδες πιο πίσω αλλά μάλλον έκανε την πιο απλή και σωστή δουλειά (weblogin με αφμ και # κινητού, ορίστε τα στοιχεία της καρτας ευχαριστώ πολύ γεια σας). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλά μια εκκαθάριση δεδομένων στην εκάστοτε εφαρμογή (ώστε να γίνει όπως όταν την κατέβάσαμε) και ουδέν μπλέξιμο, με αυτόν τον τρόπο, πέρασα τρείς άυλες alpha στο Πορτοφόλι χωρίς κάποιο κόλλημα. Μετά για ενημέρωση υπολοίπου, συνδέομαι με τους κωδικούς της εκάστοτε άυλης, στην σελίδα της alpha. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ton_Berns Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εμένα πάντως με το MI 9T έφταιγε πραγματικά αυτή η default ρύθμιση και αφού το άλλαξα δουλεύει μια χαρά! Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει αν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για μικροηλεκτρικες συσκευές σε σουπερμάρκετ τύπου μπλέντερ ή έχει περιορισμούς μόνο σε βασικά ήδη ανάγκης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε έχει το εκάστοτε μαγαζί που την δέχεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, PedroG είπε Παιδιά το κινητό μου είχε περασμένες τις κάρτες και τους κωδικούς πρόσβασης από το fuel pass που ήταν προ 8μηνου....που είχαν λήξει Κάθε φορά που έμπαινα κλείδωνε ο λογαριασμός μου και προσπαθουσα επί δύο ώρες ολο βράδυ να ξεκλειδώσει και πάλι έβγαζε κάρτες πού αφορούν άλλη επιδότηση. Είμαι απόλυτα εξοικειωμένος με ηλεκτρονικές αγορές και συστήματα ασφαλείας και γνώστης της νέας τεχνολογίας. Τα κατάφερα μετά από τρεις ώρες αφού έπρεπε να αποσύνδεση τον λογαριασμό από την Alpha vbank με τον υπάρχων λογαριασμό και συνδέσω με το νέο λογαριασμό..... πράγμα που το Κινητό μου nFC δεν δεχόταν γιατί το είχα εγκρίνει ως αξιόπιστη συσκευή. Τα κατάφερα ναι.... αλλά θεωρώ ότι ένας άνθρωπος 60+ η λιγότερο εξοικειωμένος απίθανο να πετύχει επιδότηση αν μπλέξει σε τόσες πολλές ασφαλιστικές δικλείδες που βάζει το σύστημα.... Τέλος θεωρώ αποτυχία το θέμα pass που πριμοδοτεί με τέτοιο τρόπο τους δικαιούχους.. Μακάρι τόσες ασφαλιστικές δικλείδες να έθετε το σύστημα για την ασφάλεια των ανθρώπων που μετακινούνται και όχι για 22€ επιδότησης το μήνα... Το λέω και το εννοώ που έχω εμπειρία με σύνδεση κινητού σε ΝfC χρόνισ τώρα. Ευχαριστώ.... ...όχι ότι είμαι σε μεγαλύτερη βαθμίδα. Αλλά δεν είναι 22€ για όλους, οπότε μην το βλέπετε ειδικά το όλο θέμα, αλλά γενικά. Σε άλλη περίπτωση, όσοι δυσκολεύονται υπάρχει η εναλλακτική σε κατάθεση τραπεζικού λογαριασμού 🤓 Μφχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα