verylife78 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 45 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έκανα αίτηση για άυλη την Κυριακή και δήλωσα alpha. Είναι νωρίς ακόμα ? Έχει έρθει σε κάποιον ειδοποίηση ? εκανα απο την πρωτη μερα που ανοιξε ...ακομα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, verylife78 είπε εκανα απο την πρωτη μερα που ανοιξε ...ακομα τιποτα Την τρίτη, δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, oumtt είπε Ενημέρωση: έκανα δοκιμή στο box και στο efood. Efood: Αποδεκτή (δοκιμή με Apple pay). Box: Δεν έγινε αποδεκτή. (Δοκιμή έγινε σε μία καφετέρια). κ εγω δοκιμασα wolt, ενω δεχθηκε την καρτα σαν τροπο πληρωμης δεν πληρωνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, bluemoon85gr είπε Μπήκα στη διαδικασία να κατεβάσω το Alpha Wallet γιατι το Google Wallet δεν δούλεψε ποτέ στο κινητό μου. Φιλε bluemoon85gr καλησπερα, βρηκες τελικα λυση ? εχω το ιδιο προβλημα και δεν μπορω να χρησιμοποιησω το market pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε ρε παιδιά εσεις που έχετε τηλέφωνα με nfc και λέτε ότι δέν λειτουργεί το gpay ,προφανώς κάποια λεπτομέρεια υπάρχει που σας διαφεύγει.Δεν μπορει το gpay λειτουργει αψογα,σε σχεση με εφαρμογες Ελληνικων τραπεζων Εμενα προσωπικα τιποτα δεν μ διαφευγει. Πληρωνω με nfc εδω και 5-6 χρονια χωρις προβλημα, απλα σε καποιους δεν αναγνωριζει την καρτα σαν τροπο πληρωμης η google. Οι πιο πολλες απο οτι ειδα ειναι ΟΛΕΣ eurobank , Skill issue η eurobank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήρθε και το μειλ σε μένα από VIVA, ούτε 1 λεπτό διαδικασία, και προσθήκη στο gpay με την μία 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε ρε παιδιά εσεις που έχετε τηλέφωνα με nfc και λέτε ότι δέν λειτουργεί το gpay ,προφανώς κάποια λεπτομέρεια υπάρχει που σας διαφεύγει.Δεν μπορει το gpay λειτουργει αψογα,σε σχεση με εφαρμογες Ελληνικων τραπεζων Κάνεις λάθος , και το fuell pass και το turism4all όλες περασμένες στο gpay, δουλεύαν κανονικά Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από Phoenix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Ήρθε και το μειλ σε μένα από VIVA, ούτε 1 λεπτό διαδικασία, και προσθήκη στο gpay με την μία Κάνεις λάθος , και το fuell pass και το turism4all όλες περασμένες στο gpay, δουλεύαν κανονικά Αντε ρε και το tourism4all χρεωστικη καρτα ηταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, nermain είπε Αντε ρε και το tourism4all χρεωστικη καρτα ηταν; Ναι αύλη χρεωστική κάρτα είναι https://vouchers.gov.gr/tourism4all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Εκανα όλα τα fuel pass χωρίς πρόβλημα στο κινητό της μάνας μου που είναι το μόνο με NFC. Σημερα μόλις έκανα προσθήκη της κάρτας(απο Alpha bank) και άνοιξε το google pay μου έβγαλε μνμ ότι απο τις 27 Φεβρουαρίου δεν θα μπορεις να χρησιμοποιείς το google pay σε android εκδόσεις παλαιότερες της 7.00. Δεν υπάρχει δυνατότητα για update στο κινητό. Λέτε να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το πορτοφόλι; Η κάρτα marketpass φαίνεται κανονικά πάντως στο google pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 γνωρίζει κάποιος γιατί η εφαρμογή της alpha bank μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να δω τα στοιχεία της κάρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Έχω κάνει την αίτηση από πρώτη μέρα με alphabank. Είχα παλιότερα κάνει fuel pass κλπ πάλι με άλφα χωρίς να έχω κωδικούς και να είμαι πελάτης κλπ και όλα τέλεια , ήρθε mail και όλα κομπλέ . Τώρα με το market ενώ έχει εγκριθεί δεν έχει έρθει καν email από την τράπεζα τπτ , εδώ και τόσες μέρες . Τι παίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, kover είπε γνωρίζει κάποιος γιατί η εφαρμογή της alpha bank μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να δω τα στοιχεία της κάρτας; Σε εμένα τα εμφανίζει κανονικά. Η διαφορά που βλέπω είναι πως έχω δακτυλικό αποτύπωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony316 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί μας γλεντάει έτσι η Alpha μου λέτε; 1. Μου στέλνουν email + SMS για δημιουργία νέου κωδικού ενώ έχω ήδη λογαριασμό (από fuel pass) 2. Μπαίνω από υπολογιστή κανονικά και εμφανίζεται το market pass. 3. Μετά προσπαθώ να συνδεθώ από κινητό με τους κωδικούς και μου λέει ότι τα στοιχεία σύνδεσης είνα λάθος. 4. Διαγράφω τελείως την εφαρμογή, την ξανά εγκαθιστώ και αλλάζω και κωδικό. 5. Ξανά συνδέομαι αλλά εμφανίζονται μόνο τα fuel pass. 6 .Μπαίνω πάλι από το pc με τον νέο κωδικό και πλέον μου βγάζει μόνο τα fuel pass. Το market pass άφαντο. Μα τι γίνεται γιατί τόσο μπλέξιμο; Άκυρο τελικά είναι 2 τελείως διαφορετικά προφιλ και μπερδεύτηκα. Δεν πειράζει όμως λίγο κράξιμο ποτέ δεν πάει χαμένο. 😁 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από Tony316 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, nermain είπε κ εγω δοκιμασα wolt, ενω δεχθηκε την καρτα σαν τροπο πληρωμης δεν πληρωνε Σε μένα στο efood πέρασε κανονικά, με το Apple pay, και η παράδοση έγινε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluemoon85gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Ioannis13 είπε Φιλε bluemoon85gr καλησπερα, βρηκες τελικα λυση ? εχω το ιδιο προβλημα και δεν μπορω να χρησιμοποιησω το market pass Αν δεν επιτρέψει η ίδια η ALPHA BANK τη χρήση του myAlpha Wallet για την κάρτα της η μονη λύση θα ειναι η χειροκίνητη πληκτρολόγηση του αριθμού της κάρτας στα POS των supermarket. Αναλυτικες οδηγίες εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα