Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά εσεις που έχετε τηλέφωνα με nfc και λέτε ότι δέν λειτουργεί το gpay ,προφανώς κάποια λεπτομέρεια υπάρχει που σας διαφεύγει.Δεν μπορει το gpay λειτουργει αψογα,σε σχεση με εφαρμογες Ελληνικων τραπεζων

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, kinitos είπε

πως γινεται αυτο ????

Διάβασε εδώ αναλυτικές οδηγίες:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/790856-επίδομα-βενζίνης-πότε-και-πληροφορίες/page/89/#comment-59207023

32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άμα ήτανε έτσι, ΟΛΗ η Ελλάδα θα έκανε άυλη (λόγω του 20%) και θα διαβάζε τα νούμερα στο ταμείο

Βάζεις ωραίες ιδέες.

Άρα, όλη η Ελλάδα μπορεί να κάνει άυλη και να πάρει το 20% !

Εσένα το πρόβλημα σου ακριβώς ποιο είναι με το αν χρησιμοποιηθεί αυτός ο τρόπος;

Ούτε παράνομος είναι ούτε καταχρηστικός!

Σε ξενοδοχείο δουλεύω και με αυτόν τον τρόπο ακριβώς χρεώνουμε τις κάρτες των πελατών για τις κρατήσεις τους πριν έρθουν, πληκτρολογώντας τον αριθμό της κάρτας χειροκίνητα!

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dhmak είπε

Άοκνη η Alpha δουλεύει νυχθημερόν, έχουν έρθει οι κωδικοί για δύο αιτήσεις και περιμένω και για την τρίτη. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20230305-084719_Gmail~2.jpg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20230305-084645_Chrome~3.jpg

Επιτέλους 19:45 ήρθαν και οι κωδικοί της εναπομείνουσας αίτησης (δικιά μου)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

ρε παιδιά εσεις που έχετε τηλέφωνα με nfc και λέτε ότι δέν λειτουργεί το gpay ,προφανώς κάποια λεπτομέρεια υπάρχει που σας διαφεύγει.Δεν μπορει το gpay λειτουργει αψογα,σε σχεση με εφαρμογες Ελληνικων τραπεζων

Το ότι λειτουργεί στο δικό σου κινητό δεν σημαίνει ότι λειτουργεί σε όλα.

Παρέθεσα πιο πάνω λινκ από ξένο φόρουμ στο οποίο αντιμετωπίζουν άλλοι χρήστες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το Google Pay.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Παρέθεσα πιο πάνω λινκ από ξένο φόρουμ στο οποίο αντιμετωπίζουν άλλοι χρήστες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το Google Pay.

το πρόβλημα δεν ξέρω άν προέκυψε τωρα,η εξ αρχής υπήρχε στα τηλέφωνα.ισως σε μια αναβαθμηση της εφαρμογης λυθει το θεμα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Διάβασε εδώ αναλυτικές οδηγίες:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/790856-επίδομα-βενζίνης-πότε-και-πληροφορίες/page/89/#comment-59207023

Εσένα το πρόβλημα σου ακριβώς ποιο είναι με το αν χρησιμοποιηθεί αυτός ο τρόπος;

Ούτε παράνομος είναι ούτε καταχρηστικός!

Σε ξενοδοχείο δουλεύω και με αυτόν τον τρόπο ακριβώς χρεώνουμε τις κάρτες των πελατών για τις κρατήσεις τους πριν έρθουν, πληκτρολογώντας τον αριθμό της κάρτας χειροκίνητα!

Αυτό κατάλαβες !!

Το αντίθετο, λέω !!

Οτι μπορεί κάποιος να κάνει άυλη, έχει δεν έχει NFC !!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Ρε παιδια μπηκα μεσω πισι στο alpha ebanking για την πεθερα μου. Βλεπω την καρτα , τον 16ψηφιο κωδικο, αλλα που στον @@#@# ειναι η ημερομηνια ληξης και ο 3ψηφιος κωδικος ασφαλειας? Δεν υπαρχει πουθενα

βασικά σε αναγκάζουν να πας σε κατάστημα. Τώρα το τσεκάρω εγώ για του πατέρα μου και θέλει το myalphacode διαφορετικά δεν σε αφήνει να δεις τα στοιχεία της κάρτας.

Δημοσ.

Παιδιά, ερώτηση για όσους έχουν κάνει αίτηση για δυο επιδόματα σε Viva.

Ήρθε σήμερα το πρώτο επίδομα, η Viva απαιτούσε εγκατάσταση της εφαρμογής και στη συνέχεια μου ζήτησε να κάνω "pair mobile device with Vivawallet mobile app". Οκ το έκανα και με άφησε να συνδέσω την κάρτα με το Google Wallet.

Τώρα όταν θα έρθει το δεύτερο επίδομα (άλλο αφμ) θα πρέπει να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία. Αλλά όταν κάνω log in στο Vivawallet app με τα νέα user/password θα πρέπει να κάνω πάλι pair. Θα με αφήσει να προχωρήσω με δεύτερο λογαριασμό στο ίδιο κινητό? Το έχει κάνει κανείς? Υπάρχει κάποιο κώλυμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Engimek είπε

Παιδιά, ερώτηση για όσους έχουν κάνει αίτηση για δυο επιδόματα σε Viva.

Ήρθε σήμερα το πρώτο επίδομα, η Viva απαιτούσε εγκατάσταση της εφαρμογής και στη συνέχεια μου ζήτησε να κάνω "pair mobile device with Vivawallet mobile app". Οκ το έκανα και με άφησε να συνδέσω την κάρτα με το Google Wallet.

Τώρα όταν θα έρθει το δεύτερο επίδομα (άλλο αφμ) θα πρέπει να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία. Αλλά όταν κάνω log in στο Vivawallet app με τα νέα user/password θα πρέπει να κάνω πάλι pair. Θα με αφήσει να προχωρήσω με δεύτερο λογαριασμό στο ίδιο κινητό? Το έχει κάνει κανείς? Υπάρχει κάποιο κώλυμα?

Στο a70 μου έχω τρείς άυλες alpha στο Πορτοφόλι χωρίς κάποιο κόλλημα. 

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Τωρα, θα γίνω στα μάτια σου 'κακός' αφού θα σου πω ότι έχουν γίνει 5.000.000 αιτήσεις και μερικες χιλιάδες στα διάφορα φορουμ έχουν θέματα , διαφορετικα ο καθένας. 

8 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

βασικά σε αναγκάζουν να πας σε κατάστημα. Τώρα το τσεκάρω εγώ για του πατέρα μου και θέλει το myalphacode διαφορετικά δεν σε αφήνει να δεις τα στοιχεία της κάρτας.

Πάει το 20%, στα δρομολόγια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dhmak είπε

Στο a70 μου έχω τρείς άυλες alpha στο Πορτοφόλι 

Φίλε μου σε ευχαριστώ αλλά το γνωρίζω αυτό. Η ερώτηση είχε να κάνει με το app της Viva συγκεκριμένα και το εαν θα με αφήσει να κάνω δυο λογαριασμούς (διαφορετικά αφμ) pair με το Vivawallet app στην ίδια συσκευή (ώστε να μου δώσει τα στοιχεία της κάρτας και εν συνεχεία να τα περάσω στο wallet).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Engimek είπε

Φίλε μου σε ευχαριστώ αλλά το γνωρίζω αυτό. Η ερώτηση είχε να κάνει με το app της Viva συγκεκριμένα και το εαν θα με αφήσει να κάνω δυο λογαριασμούς (διαφορετικά αφμ) pair με το Vivawallet app στην ίδια συσκευή (ώστε να μου δώσει τα στοιχεία της κάρτας και εν συνεχεία να τα περάσω στο wallet).

Σήμερα πέρασα δυο κάρτες. Για τη μια είχα ήδη λογαριασμό από το fuel pass και εμφανίστηκε κατευθείαν στην εφαρμογή και την πέρασα στο πορτοφόλι της Apple. Για την άλλη από το λινκ στο email έκανα ότι έλεγαν οι οδηγίες. Μετά έκανα έξοδο στον λογαριασμό που είχα ήδη στην εφαρμογή και έκανα login με τα στοιχεία του νέου. Έγινε pair η συσκευή κανονικά και πέρασα και αυτή την κάρτα στο πορτοφόλι. Έπειτα δοκίμασα κιόλας εναλλαγή  λογαριασμών στην εφαρμογή και μπαίνω από το έναν στον άλλον κανονικά. Να έχεις το κινητό που δήλωσες στην κάθε κάρτα πρόχειρο για να βάζεις τους κωδικούς που θα στέλνει την πρώτη φορά που την περνάς. 

Επεξ/σία από Driver_3
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε ζαχαροπλαστείο πέρασε, σε περίπτερο όχι.

30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τωρα, θα γίνω στα μάτια σου 'κακός' αφού θα σου πω ότι έχουν γίνει 5.000.000 αιτήσεις και μερικες χιλιάδες στα διάφορα φορουμ έχουν θέματα , διαφορετικα ο καθένας. 

Πάει το 20%, στα δρομολόγια.

Βασικά οι τράπεζες πλέον ανα διαστήματα θέλουν να σε δουν για να επαληθεύσουν ότι είσαι κανονικό πρόσωπο και όχι fake λογαριασμός και ζητούν και κάποια έγγραφα ανα διαστήματα επίσης.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Driver_3 είπε

Σήμερα πέρασα δυο κάρτες. Για τη μια είχα ήδη λογαριασμό από το fuel pass και εμφανίστηκε κατευθείαν στην εφαρμογή και την πέρασα στο πορτοφόλι της Apple. Για την άλλη από το λινκ στο email έκανα ότι έλεγαν οι οδηγίες. Μετά έκανα έξοδο στον λογαριασμό που είχα ήδη στην εφαρμογή και έκανα login με τα στοιχεία του νέου. Έγινε pair η συσκευή κανονικά και πέρασα και αυτή την κάρτα στο πορτοφόλι. Έπειτα δοκίμασα κιόλας εναλλαγή  λογαριασμών στην εφαρμογή και μπαίνω από το έναν στον άλλον κανονικά. Να έχεις το κινητό που δήλωσες στην κάθε κάρτα πρόχειρο για να βάζεις τους κωδικούς που θα στέλνει την πρώτη φορά που την περνάς. 

Αυτό ακριβώς ηθελα να ξερω. Σε ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...