Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προτίμησα να πάρω το 80% του επιδόμάτος αλλά να είναι πραγματικό χρήμα για να το ξοδέψω όπου θέλω συν ότι δεν χρειαστηκε να μπλέξω με wallet, άυλες κάρτες, περιορισμένες αγορές κλπ. Μπήκαν τα πρώτα χθες, θα μπούν αλλα τώσα στην απόμενη δόση, σύνολο 250Ε αντί για 312.

Δημοσ.

Για όλους εμάς που ενώ έχουμε NFC, δε λειτουργεί το google wallet, τι δυνατότητες έχουμε;
Ποια είναι τα πιστωτικά Ιδρύματα που διατηρούν ακόμα ξεχωριστό wallet?
Viva & Alpha?

(Γενικά μιλάω, όχι μόνο για τo voucher..)

Δημοσ.

Στον φούρνο της γειτονιάς δεν το δέχθηκε με gpay και alpha Μη επιτρεπτή κατηγορία εμπόρου τι παίζει ακριβώς? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε

Γιατι δεν το εκανες μεσω ψυφιακης καρτας ? Θα μου πεις ,για +4,60€ ,αλλα ετσι αυτα τα λεφτα ,πανε στις τραπεζες... Τελικα κερδισμενοι θα βγουνε ξανα οι τραπεζες. 

Σιγά μη πάνε στις τράπεζες !!!

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, korakios είπε

ρουταρισμένο το κινητό ?

Xiaomi mi 8 με EU Rom από Banggood, όπως το πήρα ετσι το αφησα. Το πρόβλημα είναι κοινό, γνωστό εδώ και χρόνια και ειναι προφανως πόλεμος μεταξύ developers και όταν χορεύουν οι ιπποπόταμοι την πληρώνουν τα βατράχια.  https://forum.xda-developers.com/t/google-pay-doesnt-work-on-mi-8.3907942/

Στο θέμα μας τώρα για ποιον λόγο η ALPHA BANK ενώ έχει δικό της Wallet που δούλευε μια χαρά με το Fuel Pass σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις τώρα third party app εκτός από το να ταλαιπωρεί τον κοσμο;

32 λεπτά πριν, solution1 είπε

Για όλους εμάς που ενώ έχουμε NFC, δε λειτουργεί το google wallet, τι δυνατότητες έχουμε;

Όπως το κόβω η μόνη λύση για εμάς είναι να πληκτρολογούμε χειροκίνητα τον αριθμό της κάρτας στο POS των SuperMarket και όποιος δυσανασχετεί από πίσω από την ουρα για την αναμονή να γυρνάμε και να του λέμε "τι ψηφίσατε ρε ...";;;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μπηκα μεσω πισι στο alpha ebanking για την πεθερα μου. Βλεπω την καρτα , τον 16ψηφιο κωδικο, αλλα που στον @@#@# ειναι η ημερομηνια ληξης και ο 3ψηφιος κωδικος ασφαλειας? Δεν υπαρχει πουθενα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ρε παιδια μπηκα μεσω πισι στο alpha ebanking για την πεθερα μου. Βλεπω την καρτα , τον 16ψηφιο κωδικο, αλλα που στον @@#@# ειναι η ημερομηνια ληξης και ο 3ψηφιος κωδικος ασφαλειας? Δεν υπαρχει πουθενα

Φαίνονται μόνο στο Mobile App.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, james9tito είπε

Μόνο στην εφαρμογή myAlpha Mobile εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία της άυλης

Επεξ/σία από dhmak
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημέρωση: έκανα δοκιμή στο box και στο efood.

Efood: Αποδεκτή (δοκιμή με Apple pay).

Box: Δεν έγινε αποδεκτή.

(Δοκιμή έγινε σε μία καφετέρια).

Επεξ/σία από oumtt
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Xiaomi mi 8 με EU Rom

Πάντως του πεθερου μου μια χαρά δούλευει το gpay. Αγορά από επίσημο ντίλερ στην Ελλάδα όμως. 

11 λεπτά πριν, james9tito είπε

Δεν φαίνεται μπρο μέσω browser. Με το συνδεθείς μέσω app φαίνεται.

Δοκιμασμένο σήμερα το πρωί. 

Μία επιφύλαξη κρατώ μήπως και είμαι παραχωμενο στο site η ανακατεθυνση για τις έξτρα πληροφορίες της κάρτας. 

3 λεπτά πριν, oumtt είπε

Efood: Αποδεκτή (δοκιμή με Apple pay).

Με gpay δεν γίνεται. Τι φάση; 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, li@m είπε

Με gpay δεν γίνεται. Τι φάση; 

Όντως;;
δεν ξέρω, εγώ που δοκίμασα με Apple pay έγινε αποδεκτή.

Άμα δε γίνεται με το gpay τότε θα είναι σαν το freedom pass..

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Όπως το κόβω η μόνη λύση για εμάς είναι να πληκτρολογούμε χειροκίνητα τον αριθμό της κάρτας στο POS των SuperMarket και όποιος δυσανασχετεί από πίσω από την ουρα για την αναμονή να γυρνάμε και να του λέμε "τι ψηφίσατε ρε ...";;;

πως γινεται αυτο ????

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kinitos είπε

πως γινεται αυτο ????

πατά ο/η ταμίας τα κουμπάκια του πληκτρολογίου .....

στο fuel pass μόνο κάποια pos είχαν τη δυνατότητα (ή μπορεί και κάποια αλλά να βαριόταν οι υπάλληλοι) , υποθέτω οτι σε όλα τα σουπερμάρκετ θα υπάρχει η δυνατότητα

η viva με έχει γράψει κανονικά , ούτε email ούτε τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

8 λεπτά πριν, korakios είπε

στο fuel pass μόνο κάποια pos είχαν τη δυνατότητα (ή μπορεί και κάποια αλλά να βαριόταν οι υπάλληλοι) , υποθέτω οτι σε όλα τα σουπερμάρκετ θα υπάρχει η δυνατότητα

κολλησε ...

λοιπον πραγματικα δεν ξερω αν γινεται και πως αυτο .

μιας και εχω και εγω ενα pos πρωτη φορα το διαβαζω οτι γινεται.

σε παλιοτερη με τα εμβολια επρεπε να το περασει στο ιντερνετ για να γινει η συνναλαγη αλλα οχι στο πος

δεν ξερω αν υπαρχει καποιο που το κανει αν μπορεις να βρεις καμια πληροφορια θα με ενδιεφερε

μολις πριν λιγα λεπτα ηρθε μειλ απο βιβα για το παςς

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, bluemoon85gr είπε

Xiaomi mi 8 με EU Rom από Banggood, όπως το πήρα ετσι το αφησα. Το πρόβλημα είναι κοινό, γνωστό εδώ και χρόνια και ειναι προφανως πόλεμος μεταξύ developers και όταν χορεύουν οι ιπποπόταμοι την πληρώνουν τα βατράχια.  https://forum.xda-developers.com/t/google-pay-doesnt-work-on-mi-8.3907942/

Στο θέμα μας τώρα για ποιον λόγο η ALPHA BANK ενώ έχει δικό της Wallet που δούλευε μια χαρά με το Fuel Pass σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις τώρα third party app εκτός από το να ταλαιπωρεί τον κοσμο;

Άμα ήτανε έτσι, ΟΛΗ η Ελλάδα θα έκανε άυλη (λόγω του 20%) και θα διαβάζε τα νούμερα στο ταμείο

17 λεπτά πριν, korakios είπε

Βάζεις ωραίες ιδέες.

Άρα, όλη η Ελλάδα μπορεί να κάνει άυλη και να πάρει το 20% !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...