li@m Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Σήμερα στις 04:01 πμ ήρθε η επιβεβαίωση από αλφα. Μερικά συμπεράσματα: 1) Εάν έχεις λογαριασμό στην άλφα και όχι web-banking πλέον θα έχεις web-banking! 2) Εάν δεν συνδεθείς με το application της τράπεζας δεν μπορείς να δεις την ημερομηνία λήξης και το ccv της κάρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, aggeletakis1989 είπε σου βγαζει σφαλμα OR-TAPSH-08 οταν πας να προσθεσεις την καρτα στο wallet; Ναι από κινητό και ένα άλλο error code από browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ppaio είπε Στα παντωπολεια/μινιμαρκετ το δεχονται...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δοκιμή σήμερα πάλι για πέρασμα Eurobank marketpass στο google wallet, το SMS επαλήθευσης από την τράπεζα δεν έρχεται ποτέ. Γμτπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, Slither είπε Μου ηρθε SMS οτι ειναι ετοιμη η αυλη ψηφιακη καρτα,μπαινω στο e-banking της alpha bank αλλα στην καρτελα με τις καρτες δεν υπαρχει ακομη η αυλη καρτα,θα περιμενω απο δευτερα μηπως εμφανιστει,δεν χρησιμοποιω alpha wallet,αλλα το ψηφιακο πορτοφολι.😒 Καλημέρα! Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και το έλυσα. Να σημειώσω ότι δεν είμαι πελάτης Alpha και είχα πάρει την αυλή για το fuel pass. Μου ήρθε σήμερα sms ότι η κάρτα είναι έτοιμη, μπήκα στο alpha mobile banking και εμφανίζεται μόνο αυτή του fuel pass. Μπήκα στα email μου και είδα ότι έστειλαν άλλο username για το alpha mobile banking, και ότι θα λάβω κ sms που θα μου λέει τον προσωρινό κωδικό εισόδου. Θυμήθηκα ότι ούτε στο fuel pass είχαν στείλει τέτοιο sms όποτε μπαίνεις και διαγράφεις την εφαρμογή τελείως από το κινητό (για να σβηστεί τελείως το προφίλ με την fuel pass), την ξανά κατεβάζεις και πας εκεί που λέει ότι έχεις username αλλά ξέχασες τον κωδικό. Βάζεις το νέο username σου έρχεται ένα sms και ένα email για επιβεβαίωση, ορίζεις εσυ ένα νέο κωδικό που επιθυμείς και πλέον η κάρτα εμφανίζεται και μπορείς να την προσθέσεις άμεσα στο πορτοφόλι σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PiterPanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Καλημέρα. Εγώ που είμαι ήδη πελάτης της Alpha Bank και έχω ebanking στο κινητό μου, να περιμένω την εμφάνιση της κάρτας τις επόμενες μέρες ή θα πρέπει να συνδεθώ με το username και τον κωδικό που μου έστειλαν με mail και sms; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeletakis1989 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, nermain είπε Ναι από κινητό και ένα άλλο error code από browser θα πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης wallet και θα δωσεις πληρη δικαιωματα πχ για καμερα μικροφωνο και οτι αλλο εχει.κανε αυτο και μια επανεκκινηση στο κινητο σου και θα προστεθει κανονικα μετα η καρτα.επειδη και εγω ειχα το ιδιο προβλημα πλεον εφτιαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, PiterPanos είπε Καλημέρα. Εγώ που είμαι ήδη πελάτης της Alpha Bank και έχω ebanking στο κινητό μου, να περιμένω την εμφάνιση της κάρτας τις επόμενες μέρες ή θα πρέπει να συνδεθώ με το username και τον κωδικό που μου έστειλαν με mail και sms; Δες παραπάνω το ποστ μου δίνω την λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slither Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, greekparot είπε Καλημέρα! Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και το έλυσα. Να σημειώσω ότι δεν είμαι πελάτης Alpha και είχα πάρει την αυλή για το fuel pass. Μου ήρθε σήμερα sms ότι η κάρτα είναι έτοιμη, μπήκα στο alpha mobile banking και εμφανίζεται μόνο αυτή του fuel pass. Μπήκα στα email μου και είδα ότι έστειλαν άλλο username για το alpha mobile banking, και ότι θα λάβω κ sms που θα μου λέει τον προσωρινό κωδικό εισόδου. Θυμήθηκα ότι ούτε στο fuel pass είχαν στείλει τέτοιο sms όποτε μπαίνεις και διαγράφεις την εφαρμογή τελείως από το κινητό (για να σβηστεί τελείως το προφίλ με την fuel pass), την ξανά κατεβάζεις και πας εκεί που λέει ότι έχεις username αλλά ξέχασες τον κωδικό. Βάζεις το νέο username σου έρχεται ένα sms και ένα email για επιβεβαίωση, ορίζεις εσυ ένα νέο κωδικό που επιθυμείς και πλέον η κάρτα εμφανίζεται και μπορείς να την προσθέσεις άμεσα στο πορτοφόλι σου. Θα προσπαθησω να κανω αυτο,γενικα ειναι ενα μπερδεμα αδικαιολογητο,θα μπορουσε η διαδικασια να ειναι πιο απλοποιημενη,τι σχεση μπορει να εχει αν ειχαμε προηγουμενως fuel pass,tourism pass,θα επρεπε με ενα προφιλ,με ενα web/e-banking να εμφανιζονται ολες οι αυλες καρτες.Πρεπει να σβησω το app,να το ξανακατεβασω και φτου απο την αρχη,να δηλωσω οτι ξεχασα το password για να μου στειλει κωδικο να βγαλω αλλο pass,πφφφ,κουραστηκα ηδη.😑 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Slither είπε Θα προσπαθησω να κανω αυτο,γενικα ειναι ενα μπερδεμα αδικαιολογητο,θα μπορουσε η διαδικασια να ειναι πιο απλοποιημενη,τι σχεση μπορει να εχει αν ειχαμε προηγουμενως fuel pass,tourism pass,θα επρεπε με ενα προφιλ,με ενα web/e-banking να εμφανιζονται ολες οι αυλες καρτες.Πρεπει να σβησω το app,να το ξανακατεβασω και φτου απο την αρχη,να δηλωσω οτι ξεχασα το password για να μου στειλει κωδικο να βγαλω αλλο pass,πφφφ,κουραστηκα ηδη.😑 Έτσι όπως τα λες συμφωνώ. Με ένα προφίλ αφού αντιστοιχεί στον ίδιο ΑΦΜ έπρεπε να φαίνονται όλες οι κάρτες. Τέλος πάντων.. με τα βήματα που σου έγραψα θα δεις την market pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PiterPanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Είναι πρώτη φορά που βγάζω άυλη κάρτα για pass γι'αυτό ρώτησα. Θα δοκιμάσω με τους κωδικούς που μου έστειλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, ppaio είπε Στα παντωπολεια/μινιμαρκετ το δεχονται...? Λογικά ναι, ψώνισα από AB Shop & Go που είναι τύπου mini market και πέρασε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, SciManiac είπε Λογικά ναι, ψώνισα από AB Shop & Go που είναι τύπου mini market και πέρασε κανονικά. Παντως σε δυο κλασικα μινιμαρκετ που δοκιμασα δεν το δεχονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, ppaio είπε Παντως σε δυο κλασικα μινιμαρκετ που δοκιμασα δεν το δεχονται... Αρα τελικά είναι λίγο θέμα τύχης πού περνάει και πού όχι. Αυτά τα mini market στα οποία πήγες ήταν επώνυμα ή μικρά μαγαζάκια της γειτονιάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, PiterPanos είπε Καλημέρα. Εγώ που είμαι ήδη πελάτης της Alpha Bank και έχω ebanking στο κινητό μου, να περιμένω την εμφάνιση της κάρτας τις επόμενες μέρες ή θα πρέπει να συνδεθώ με το username και τον κωδικό που μου έστειλαν με mail και sms; Σωστά, όταν σου στείλουν μήνυμα θα συνδεθείς και θα την βρεις εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα