Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, oumtt είπε

Πρώτη φορά κάνω αίτηση. Δεν έχω κάνει ποτέ fuel pass ή κάτι παρόμοιο.. Νομίζω για αυτό αργεί γιατί θα μου στείλει και κωδικούς e-banking και την ενεργοποίηση κάρτας

Πότε σου ήρθε

σημερα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, gustom2008 είπε

Ηρθε το market pass στην alpha bank αλλα δεν προσθετει την καρτα στο alpha wallet οπως εκαναν πριν με τα καυσιμα και τον τουρισμο.Αναγκαστικα λενε google pay ή apple pay.Εγω δεν γουσταρω να τα χρησιμοποιησω αυτα.Τι φαση?

Γιατί έτσι θέλουν. Θα μας ρωτήσουν σαματις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gustom2008 είπε

Ηρθε το market pass στην alpha bank αλλα δεν προσθετει την καρτα στο alpha wallet οπως εκαναν πριν με τα καυσιμα και τον τουρισμο.Αναγκαστικα λενε google pay ή apple pay.Εγω δεν γουσταρω να τα χρησιμοποιησω αυτα.Τι φαση?

Και εμενα δεν με αφηνει . Και νομιζα οτι ειναι προβλημα του alpha wallet. Τωρα πρέπει να το γυρισουμε σε Google Pay δηλαδη ;  Αυτό περνάει παντου ανέπαφα  ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Ποτέ την έκανες ?

23/2.

Λέει έχει εγκριθεί και  θα επικοινωνήσει μαζί μου το επιλεγμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. 

Δημοσ.

Ψάχνω ένα σοβαρό λόγο για τον οποίο η Alpha Bank τιμωρεί όσους την εμπιστεύτηκαν στην περίοδο του Fuel Pass έναντι του τσίρκου της Viva Wallet και δεν τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή τους Alpha Wallet, αλλά αντ 'αυτου τους στέλνουν στο third party Google Pay το οποίο δεν λειτουργεί σε πάρα πολλά κινητά android. Εκτός του ότι είναι πουλημένα τομάρια υπάρχει άλλη εξήγηση;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χθες ήρθε το email της eurobank, σήμερα με το ΑΦΜ του δικαιούχου και το τηλ που έβαλα στην αίτηση, είδα τα στοιχεία της αυλης και την πρόσθεσα χωρίς πρόβλημα στο Google wallet. Ήδη τη χρησιμοποίησα. 

• Like 2
Δημοσ.

Μου ηρθε SMS οτι ειναι ετοιμη η αυλη ψηφιακη καρτα,μπαινω στο e-banking της alpha bank αλλα στην καρτελα με τις καρτες δεν υπαρχει ακομη η αυλη καρτα,θα περιμενω απο δευτερα μηπως εμφανιστει,δεν χρησιμοποιω alpha wallet,αλλα το ψηφιακο πορτοφολι.😒

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, magdalhnh είπε

Χθες ήρθε το email της eurobank, σήμερα με το ΑΦΜ του δικαιούχου και το τηλ που έβαλα στην αίτηση, είδα τα στοιχεία της αυλης και την πρόσθεσα χωρίς πρόβλημα στο Google wallet. Ήδη τη χρησιμοποίησα. 

Δεν ξερω εαν εχει διαφορά η μια εφαρμογή από την αλλη αλλά και εγω χρησιμοποιώ το google wallet και οχι το google pay. Με το google pay ειχα προβληματα στην εγκατασταση στο παρελθόν.

Την market pass από την eurobank την εγκαταστησα σημερα το πρωι πανεύκολα μέσα σε 10 λεπτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Slither είπε

Μου ηρθε SMS οτι ειναι ετοιμη η αυλη ψηφιακη καρτα,μπαινω στο e-banking της alpha bank αλλα στην καρτελα με τις καρτες δεν υπαρχει ακομη η αυλη καρτα,θα περιμενω απο δευτερα μηπως εμφανιστει,δεν χρησιμοποιω alpha wallet,αλλα το ψηφιακο πορτοφολι.😒

Ακολούθησε τη διαδικασία που σου έστειλαν με το email  για να τη δεις. Κι εγώ διάλεξα κάρτα τράπεζας που ήδη προϋπήρχε e-banking αλλά δεν τη δείχνει εκεί. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Δεν ξερω εαν εχει διαφορά η μια εφαρμογή από την αλλη αλλά και εγω χρησιμοποιώ το google wallet και οχι το google pay. Με το google pay ειχα προβληματα στην εγκατασταση στο παρελθόν.

Μου κάνει εντύπωση όντως που άλλοι στο thread (αλλά και οι τράπεζες στα site τους) μιλάνε ακόμα για Google Pay. Πριν απο αρκετό καιρό είχα ανοίξει το google pay και μου έδωσε από μόνο του ένα μήνυμα ότι γίνεται η μετάβαση σε wallet, οπότε άλλαξα εφαρμογή.

Εκτός και εαν λόγω συνήθειας λένε όλοι google pay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...