Fanis Giallourakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? Παμε στα βασικα, εχει NFC το κινητο? αν οχι την πατησες, γραψε μοντελο. Εχεις ενεργοποιησει το κλειδωμα της συσκευης με δαχτυλικο η με κωδικο? Το Gpay δεν δουλευει με το face unlock. 2 λεπτά πριν, Fanis Giallourakis είπε Παμε στα βασικα, εχει NFC το κινητο? αν οχι την πατησες, γραψε μοντελο. Εχεις ενεργοποιησει το κλειδωμα της συσκευης με δαχτυλικο η με κωδικο? Το Gpay δεν δουλευει με το face unlock. Επίσης νομιζω οτι δεν δουλευει αν το κινητο ειναι root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, tasvar είπε Alpha bank ακόμη τίποτε. Πρίν λίγο ήρθε ειδοποίηση για την άυλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Fanis Giallourakis είπε Παμε στα βασικα, εχει NFC το κινητο? αν οχι την πατησες, γραψε μοντελο. Εχεις ενεργοποιησει το κλειδωμα της συσκευης με δαχτυλικο η με κωδικο? Το Gpay δεν δουλευει με το face unlock. Επίσης νομιζω οτι δεν δουλευει αν το κινητο ειναι root εχει nfc to mi8 ειναι. Εχω ενεργοποησει κλειδωμα οθονης με δαχτυλικο και κωδικο. Νομιζω οτι δεν ειναι root αλλα πως να το δω να σιγουρευτω 100% ? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Ioannis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanis Giallourakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Ioannis13 είπε εχει nfc to mi8 ειναι. Εχω ενεργοποησει κλειδωμα με δαχτυλικο και κωδικο. Νομιζω οτι δεν ειναι root αλλα πως να το δω να σιγουρευτω 100% ? Ψαξε για check root στο play store εχει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Fanis Giallourakis είπε Ψαξε για check root στο play store εχει διαφορα δεν ειναι root. Οταν παταω προσθηκη στο gpay και με πεταει στο παραθυρο για επιβεβαιωση στοιχειων το ονομα μου ειναι σε λατινικους χαρακτηρες και τα υπολοιπα στοιχεια ελληνικοι, μηπως φταει αυτο? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Ioannis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanis Giallourakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δεν ξερω κατι αλλο ας βοηθησει καποιος με περισσοτερες γνωσεις. Αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι τα λεφτα του market pass θα τα φαμε στα ντεπον με τις μλκιες που μας εμπλεξαν 😜 6 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε δεν ειναι root Δεν ξερω κατι αλλο ας βοηθησει καποιος με περισσοτερες γνωσεις. Αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι τα λεφτα του market pass θα τα φαμε στα ντεπον με τις μλκιες που μας εμπλεξαν 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Fanis Giallourakis είπε Δεν ξερω κατι αλλο ας βοηθησει καποιος με περισσοτερες γνωσεις. Αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι τα λεφτα του market pass θα τα φαμε στα ντεπον με τις μλκιες που μας εμπλεξαν 😜 Δεν ξερω κατι αλλο ας βοηθησει καποιος με περισσοτερες γνωσεις. Αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι τα λεφτα του market pass θα τα φαμε στα ντεπον με τις μλκιες που μας εμπλεξαν 😜 κοιτα ξανα το μηνυμα μου, ισως δεν προλαβες την επεξεργασια που εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanis Giallourakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Ioannis13 είπε κοιτα ξανα το μηνυμα μου, ισως δεν προλαβες την επεξεργασια που εκανα Ναι τωρα το διαβασα, παντως δεν νομζω να ειναι αυτο γιατι και σε εμενα ετσι ειναι και οι χρεωστικες μπαινουν κανονικα, με τις προπληρωμενες και με το market pass εχω θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, tasvar είπε Πρίν λίγο ήρθε ειδοποίηση για την άυλη. Σε εμένα ακόμα τίποτα από Alpha Bank.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, oumtt είπε Σε εμένα ακόμα τίποτα από Alpha Bank.. Λογικά θα έρχονται σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, tasvar είπε Λογικά θα έρχονται σιγά σιγά. Αύριο μπορεί.. αλλά είναι Κυριακή δεν ξέρω, αλλά και σήμερα είναι Σάββατο κανονικά δεν πρέπει να στείλει γιατί λέει 10 εργάσιμες. Μπορεί να έρθει και μεσάνυχτα, στον πατέρα μου ήρθε στις 00:15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Ηρθε το market pass στην alpha bank αλλα δεν προσθετει την καρτα στο alpha wallet οπως εκαναν πριν με τα καυσιμα και τον τουρισμο.Αναγκαστικα λενε google pay ή apple pay.Εγω δεν γουσταρω να τα χρησιμοποιησω αυτα.Τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, oumtt είπε Σε εμένα ακόμα τίποτα από Alpha Bank.. Αν δεν είσαι ο δικαιούχος μπορεί να έχει στείλει την προπληρωμένη κατευθείαν στο app εκείνου που έχει το ΑΦΜ της αίτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 ...λογικά κάπου θα έχει αναφερθεί αυτό. Κοίταξα λίγο τους όρους αλλά δεν το εντόπισα κάπου. Το ποσό μπορεί να εξοφληθεί μαζικά ή μηνιαία με βάση την ανάλογη δόση που μπαίνει? Άσχετα ότι τώρα έχουν προκαταβάλει τις δύο πρώτες... Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Αν δεν είσαι ο δικαιούχος μπορεί να έχει στείλει την προπληρωμένη κατευθείαν στο app εκείνου που έχει το ΑΦΜ της αίτησης. Πρώτη φορά κάνω αίτηση. Δεν έχω κάνει ποτέ fuel pass ή κάτι παρόμοιο.. Νομίζω για αυτό αργεί γιατί θα μου στείλει και κωδικούς e-banking και την ενεργοποίηση κάρτας 16 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Ηρθε το market pass στην alpha bank Πότε σου ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα