Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Engimek είπε

Αίτηση 1 σε Viva: δεν έχει έρθει ακόμα τίποτα, ούτε mail.

Αίτηση 2 σε Eurobank: ήρθε mail, ενεργοποιήθηκε εύκολα. Οk δεν την περνάς αυτόματα αλλά ήταν ζήτημα λεπτού να αντιγράψεις τα στοιχεία στο wallet και να ενεργοποιήσεις. Αγορά μερικών πακέτων τσιγάρων πραγματοποιήθηκε απροβλημάτιστα σε παντοπωλείο της γειτονιάς. Ξεκλειδώνεις κινητό και πληρώνεις.

Οπότε μια χαρά δουλεύει το Tsigaro Pass... εμ.... Market Pass!

Είναι που το έκαναν για να μην ξοδεύουμε τα λεφτά για άλλο σκοπό πέραν των τροφιμων

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, oumtt είπε

Σε εσάς εχει έρθει κάτι από Alpha Bank?

Σε εμένα ούτε SMS ούτε mail ούτε τίποτα δε μου έχει έρθει..

Μου ήρθε αυτό χθες

image.jpeg.d0f2fd6f5ddf56f7dc28c1b31a235e0f.jpeg

Δημοσ.

Σημερα το πρωί μου ήρθε άυλη από Alpha...είχα ήδη κωδικούς e banking, το market pass το βρήκα στις κάρτες μου και αμέσως την πρόσθεσα στο applepay..σε λιγότερο από 30' κατανάλωσα χωρίς κανένα πρόβλημα 100€ σε σούπερ μάρκετ και κρεοπώλη..όλα καλα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, parrot32 είπε

Σημερα το πρωί μου ήρθε άυλη από Alpha...είχα ήδη κωδικούς e banking

Εγώ δεν έχω κωδικούς για e banking, για αυτό νομίζω θα αργήσει να εκδοθεί λογαριασμός για market pass και να σταλεί SMS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αιτήσεις για άυλες alpha 21 και 22 Φλεβάρη με καταληκτικά ΑΦΜ 4 και 7 τίποτα απολύτως. 

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kormos είπε

Όλα εντάξει και από εμένα με Alpha 🤓

...και η προσθήκη στο Wallet 😎

Εγώ ακόμα περιμένω. Τι σου ήρθε; sms ή email? 

Επιπλέον, εγώ έχω άλφα ebanking το μάρκετ το έχω αιτηθεί για τον πατέρα μου. Θα μπορέσω να συνδέσω στο δικό μου; 

Δημοσ.

Να σας πω, υπαρχει κανενας αλλος π φαινεται φιλοξενουμενος ενω δεν ειναι τα τελευταια 2-3 χρονια; Γιατι σκεφτομαι να παω στα ΚΕΠ να δω τι γινεται. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nlogginidis είπε

Είναι που το έκαναν για να μην ξοδεύουμε τα λεφτά για άλλο σκοπό πέραν των τροφιμων

Δεν την καταλαβα την λογικη.Οσοι επελεξαν καταθεση σε λογαριασμο, δεν χρησιμοποιουν οπου-οπως θελουν τα χρηματα;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Δεν την καταλαβα την λογικη.Οσοι επελεξαν καταθεση σε λογαριασμο, δεν χρησιμοποιουν οπου-οπως θελουν τα χρηματα;

Η αιτιολόγηση για το μειωμένο πόσο αν επιλέξει κάποιος κατάθεση είναι ότι με την αυλή θα τα ξοδέψουμε μόνο στα είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης. Όπως φαίνεται τελικά πάλι ο καθένας τα ξοδεύει σχεδόν όπου θέλει. Άρα ποιο το νόημα της μείωσης του ποσού με κατάθεση στο λογαριασμό; 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nermain είπε

Να σας πω, υπαρχει κανενας αλλος π φαινεται φιλοξενουμενος ενω δεν ειναι τα τελευταια 2-3 χρονια; Γιατι σκεφτομαι να παω στα ΚΕΠ να δω τι γινεται. 

Η αδερφή μου. Φαίνεται φιλοξενούμενη, δεν μπορούμε να βρούμε που. Δεν είναι ούτε στον πατέρα μου, ούτε στην άλλη μου αδερφή. Λογιστή νομίζω θέλει, όχι ΚΕΠ. Δεν ξέρω και αν μπορούμε να δούμε κάπως που είμαστε φιλοξενούμενοι, όχι απλά το τικαρισμενο ότι είσαι φιλοξενούμενος κάπου. (Ε1 νομίζω αυτό) 

Δημοσ.

Ερώτηση σε myalpha σας βγάζει επιλογή να μεταφέρετε την κάρτα σε alpha wallet? Προσπαθώ αλλά βγάζει μόνο gpay

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmak είπε

Αιτήσεις για άυλες alpha 22 και 23 Φλεβάρη με καταληκτικά ΑΦΜ 4 και 7 τίποτα απολύτως. 

Εγώ αίτηση έκανα την Πέμπτη με ΑΦΜ σε 9

1 ώρα πριν, li@m είπε

Εγώ ακόμα περιμένω. Τι σου ήρθε; sms ή email? 

Επιπλέον, εγώ έχω άλφα ebanking το μάρκετ το έχω αιτηθεί για τον πατέρα μου. Θα μπορέσω να συνδέσω στο δικό μου; 

SMS, συνδέθηκα στο e-banking και ήταν εκεί και με περίμενε με τις 2 πρώτες δόσεις.

🤓🤓

Θα εκδοθούν νέοι "προσωρινοί κωδικοί" στα στοιχεία του κατόχου της αίτησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...