Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Και περιμένουν οι γελοίοι της κυβέρνησης να κάνουν αυτή την διαδικασία οι τεχνολογικά ανεκπαίδευτοι μεσήλικες + για να πάρουν το 100% της επιδότησης αντί για το 80% μέσω κατάθεσης; 

ή θα αναγκαστούν να πληρώσουν τον λογιστή τους, αν δεν έχουν κάποιο δικό τους κοντά που γνωρίζει. 

καλημέρα. Εχει κάνει κάποιος αγορά με την καρτα eurobank σε κατάστημα? Η' υπάρχουν προβλήματα?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

καλημέρα. Εχει κάνει κάποιος αγορά με την καρτα eurobank σε κατάστημα? Η' υπάρχουν προβλήματα?

Νομίζω πιο πάνω αναφέρθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε κανονικά σε σούπερ μάρκετ. Ωστόσο εγώ σε καμία ωρίτσα θα τη δοκιμάσω και θα επιβεβαιώσω αν περνάει.

Δημοσ.

Ακόμα τίποτα εδώ σε 2 mail με viva wallet. Το έκανα την δεύτερη μέρα των αιτήσεων. Στο fuel pass ήταν εύκολο πατούσες προσθήκη στο gpay και τέλος. Εδώ βλέπω θέλει διδακτορικό και τα έχουν κάνει μαντάρα. Οκ εμείς εδώ θα τα βολέψουμε το υπόλοιπο 99% του κόσμου δεν ξέρω τι άκρη θα βγάλει που το κινητό το έχει μόνο για κάμερα και Facebook. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

Το OTP κωδικός δεν έρχεται ποτέ στο κινητό από την Eurobank! 😠

Εμενα μου ρθε σε viber παντως. Βέβαια προσπάθησα λίγο πριν ή λιγο μετα τα μεσανυχτα, χθες το απογευμα έβγαζε αναβάθμιση συστήματος (και καλα)

Δημοσ.

Η άυλη κάρτα βγήκε άνετα σε Eurobank και μάλιστα με άλλο τηλέφωνο από αυτό του αιτούντα.

Μετά στο google wallet την βάζεις χειροκίνητα.

Δεν μένει παρά να προσπαθήσω και να τη χρησιμοποιήσω κάπου.

Λογικά σε super market και σε φούρνους θα πρέπει να παίζει.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

ή θα αναγκαστούν να πληρώσουν τον λογιστή τους, αν δεν έχουν κάποιο δικό τους κοντά που γνωρίζει. 

Κανένα πρόβλημα στον φούρνο της γειτονιάς

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SciManiac είπε

Νομίζω πιο πάνω αναφέρθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε κανονικά σε σούπερ μάρκετ. Ωστόσο εγώ σε καμία ωρίτσα θα τη δοκιμάσω και θα επιβεβαιώσω αν περνάει.

Σε lidl πριν μια ωρα η eurobank στο google pay δεν δουλεψε 4 αποπειρες . Εβγαζε οτι να ναι μηνύματα μεχρι κ απομακρυνατε γρηγορα την συσκευη εβγαλε ( σε galaxy s20 ) …

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, odi83 είπε

Σε lidl πριν μια ωρα η eurobank στο google pay δεν δουλεψε 4 αποπειρες . Εβγαζε οτι να ναι μηνύματα μεχρι κ απομακρυνατε γρηγορα την συσκευη εβγαλε ( σε galaxy s20 ) …

Ωχ, κακά τα μαντάτα. Καλά εγώ θα την δοκιμάσω σε σούπερ μάρκετ και φούρνο. Αν δεν δούμε χαΐρι θα στραφούμε αναγκαστικά σε ηλεκτρονικές αγορές.

Δημοσ.

Αίτηση 1 σε Viva: δεν έχει έρθει ακόμα τίποτα, ούτε mail.

Αίτηση 2 σε Eurobank: ήρθε mail, ενεργοποιήθηκε εύκολα. Οk δεν την περνάς αυτόματα αλλά ήταν ζήτημα λεπτού να αντιγράψεις τα στοιχεία στο wallet και να ενεργοποιήσεις. Αγορά μερικών πακέτων τσιγάρων πραγματοποιήθηκε απροβλημάτιστα σε παντοπωλείο της γειτονιάς. Ξεκλειδώνεις κινητό και πληρώνεις.

Οπότε μια χαρά δουλεύει το Tsigaro Pass... εμ.... Market Pass!

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς να μου έρθει κάποιο email, απλά μπήκα στο λινκ που ανέβασε κάποιος πιο πίσω και την σεταρα στην eurobank. Όλα οκ με την 1η (sms otp) 

Screenshot_20230304_140939_Google Play services.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Και περιμένουν οι γελοίοι της κυβέρνησης να κάνουν αυτή την διαδικασία οι τεχνολογικά ανεκπαίδευτοι μεσήλικες + για να πάρουν το 100% της επιδότησης αντί για το 80% μέσω κατάθεσης; 

Απο οτι βλεπω μονο στην Αλφα και eurobank υπαρχουν αυτα τα προβληματα. Αλλα ναι, η γιαγια μ λεει δεν ασχολουμαι καν, για 17ε. Ετσι κ αλλιως η γιαγια εχει μπαξε pass. :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...