tollisth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Με eurobank εκανα κανονικά ολη την διαδικασία πριν λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Καλημέρα σας, ενώ μπαινω κανονικά στη. Eurobank ,όταν πάω να την βάλω στο πορτοφόλι μου βγάζει σφάλμα ... Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pyjamarama Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Καλημερα. Ειχα βαλει στην αιτηση το τηλεφωνο της γυναικας μου επειδη εχει NFC και τελικα η καρτα ηρθε στο δικο μου κινητο στην εφαρμογη Alpha Mobile που δεν εχω NFC. Μπορω να κανω κατι (και να αποφυγω την αγορα νεου κινητου)? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Pyjamarama είπε Καλημερα. Ειχα βαλει στην αιτηση το τηλεφωνο της γυναικας μου επειδη εχει NFC και τελικα η καρτα ηρθε στο δικο μου κινητο στην εφαρμογη Alpha Mobile που δεν εχω NFC. Μπορω να κανω κατι (και να αποφυγω την αγορα νεου κινητου)? Ευχαριστω Δεν έχει σχέση που ήρθε η κάρτα σου, θα την περάσεις στο πορτοφόλι της γυναίκας σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά! Δοκίμασε κάποιος να κάνει συναλλαγή σε σούπερ μάρκετ με ψηφιακή της Eurobank με επιτυχία; Ή θα πάμε και θα φάμε άκυρο; Επίσης δεν μπορώ στο app της Eurobank να δω την άυλη κάρτα. Που μπορούμε να τη δούμε; Τη βλέπω μόνο στο google wallet που την πρόσθεσα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Titarasaudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε Καλημέρα παιδιά! Δοκίμασε κάποιος να κάνει συναλλαγή σε σούπερ μάρκετ με ψηφιακή της Eurobank με επιτυχία; Ή θα πάμε και θα φάμε άκυρο; Αν εχει περαστεί στο πορτοφόλι και εχει πιστωθεί το ποσό δεν υπάρχει λογος να φας άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickFotopoulos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε Επίσης δεν μπορώ στο app της Eurobank να δω την άυλη κάρτα. Που μπορούμε να τη δούμε; Τη βλέπω μόνο στο google wallet που την πρόσθεσα. https://ebanking.eurobank.gr/gov-pass/#/login Εκεί βλέπεις και το υπόλοιπο που έχει μείνει όταν κάνεις συναλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε Καλημέρα παιδιά! Δοκίμασε κάποιος να κάνει συναλλαγή σε σούπερ μάρκετ με ψηφιακή της Eurobank με επιτυχία; Ή θα πάμε και θα φάμε άκυρο; Επίσης δεν μπορώ στο app της Eurobank να δω την άυλη κάρτα. Που μπορούμε να τη δούμε; Τη βλέπω μόνο στο google wallet που την πρόσθεσα. Εγω σε κρεοπωλειο χωρις κανενα προβλημα. Καλου κακου ειχα και την χτρωστικη μαζι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g-e-o Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, bill987 είπε Καλημέρα σας, ενώ μπαινω κανονικά στη. Eurobank ,όταν πάω να την βάλω στο πορτοφόλι μου βγάζει σφάλμα ... Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.. Καμία λύση ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, g-e-o είπε Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.. Καμία λύση ρε παιδιά; Βλέπω σαν να έχει κολλήσει η κάρτα στο πορτοφόλι, την κάνω διαγραφή μέσα από τις ρυθμίσεις της Google και αυτή συνεχίζει να εμφανίζεται μπροστά στο πορτοφόλι ως μη ολοκληρωμένη... Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μπήκανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, bill987 είπε Βλέπω σαν να έχει κολλήσει η κάρτα στο πορτοφόλι, την κάνω διαγραφή μέσα από τις ρυθμίσεις της Google και αυτή συνεχίζει να εμφανίζεται μπροστά στο πορτοφόλι ως μη ολοκληρωμένη... Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα ... Κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από dhmak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, dhmak είπε Κάνε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Έχω κάνει τα πάντα, το κρατάει από τον λογαριασμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Παιδιά έχει πάρει κάποιος αυλή η έχει καθυστερήση στο παλαιοφαρσαλο ακόμη ο συρμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia_gg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω αν απαντήθηκε. Το παιδί μου το γεννημένο το '19 και η λογιστρια δεν το είχε δηλώσει καν στις 2 τελευταίες δηλώσεις. Εκανε χθες τροποποιητική μόνο για την χρονιά του '21 και φυσικά δεν έχει φανεί το παιδί στο market pass. Ποτε θα φανεί τώρα το market pass ή δεν θα φανεί ποτε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα