NickFotopoulos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, iliata2410 είπε λοιπον ο φιλος ειχε δικιο ποιο πανω ,οταν ζηταει κωδικο ταυτοποιησης,και δεν ερχετε πατας εναν τυχαιο εξαψηφιο και θα σου βγαλει λαθος,και μετα απο 20 δευτερολεπτα, ερχετε κανονικα το sms.οταν φτασεις στο βημα ,να το βαλεις στο gpay παλι δεν ερχετε sms σε αυτην την περιπτωση,πατας αλλαγη τροπου επεληθευσης ξανα sms και ερχετε κανονικα.αυτα για eurobank.δεν ξερω σε αλλα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα ,εχετε το ιδιο θεμα.το μονο θεματακι ειναι οταν παω στο gpay και παταω πανω στην καρτα δεν φαινετε το ποσο .δεν ξερω αν πρεπει να κανω συναλλαγη για να εμφανιστει 3 ώρες πριν, Titarasaudi είπε Και σε μένα τελικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιτυχώς. Την έβαλα και στο Google wallet αλλά όντως το ποσό δε φαίνεται. Ελπίζω όταν κάνουμε μια συναλλαγή να φανεί! Αλλιώς θα πρέπει να κρατάμε μπλοκάκι να ξέρουμε τι μας έχει μείνει!!😃 Πού μπορώ να δω τις συναλλαγές μου; Μπορείτε να δείτε τις συναλλαγές σας: Στο ψηφιακό πορτοφόλι σας. Στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της Eurobank. Πώς μπορώ να δω το υπόλοιπο της κάρτας μου; Για να δείτε το υπόλοιπό σας, θα σας χρειαστεί το email που λάβατε από την Eurobank: Ανοίγετε τον σύνδεσμο, που σας οδηγεί σε ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της Eurobank. Εισάγετε τους κωδικούς σύνδεσής σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μπορουμε σε ενα google pay account να περασουμε 2 καρτες foodpass να τελειωνουμε?? η πρεπει σε ξεχωριστα account οπως δηλωθηκαν στις αιτησεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Απο ποτε ενεργοποιειτε η καρτα; Γιατι και στο σουπερ μαρκετ εφαγα ακυρο και στο efood σημερα. Ενω βλεπω εχει πιστωθει κανονικα το ποσο στην ψηφιακη καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά την πέρασα. Τα 84€ υπόλοιπο που γράφει τι αφορά? Είμαστε οικογένεια με ένα παιδί.πληρωνομαστε το ποσό αυτό κάθε 2 μήνες? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Τελικά την πέρασα. Τα 84€ υπόλοιπο που γράφει τι αφορά? Είμαστε οικογένεια με ένα παιδί.πληρωνομαστε το ποσό αυτό κάθε τρεις μήνες? 84 είναι για Φεβρουάριο και Μάρτιο μαζί. Από Απρίλιο 42 κάθε μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Τωρα θελει verify στο google pay με αυτο : Αναφορά σε κείμενο Ενταξει γελαω, δεν εχει καποια λιστα με τις χρεωσεις στο link π εστειλε η eurobank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Σε εσάς εχει έρθει κάτι από Alpha Bank? Σε εμένα ούτε SMS ούτε mail ούτε τίποτα δε μου έχει έρθει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, oumtt είπε Σε εσάς εχει έρθει κάτι από Alpha Bank? Σε εμένα ούτε SMS ούτε mail ούτε τίποτα δε μου έχει έρθει.. Επίσης τίποτα (την επέλεξα γιατί στο fuel pass ήταν γρήγορη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, benZiDirK είπε Απο ποτε ενεργοποιειται η καρτα; Γιατι και στο σουπερ μαρκετ εφαγα ακυρο και στο efood σημερα. Ενω βλεπω εχει πιστωθει κανονικα το ποσο στην ψηφιακη καρτα. Πλάκα κάνεις...! Δηλαδή παρόλο που την πέρασες στο Google Pay δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές; Θα την δοκιμάσω σήμερα και εγώ σε κάποιο σούπερ μάρκετ για να επιβεβαιώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Η eurobank έχει ακόμα πρόβλημα επικοινωνίας σε μένα Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Επικοινώνησα με eurobank εχθές και μου απάντησαν για τα sms ότι είναι προσωρινο κόλλημα του συστήματος,και ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε Επικοινώνησα με eurobank εχθές και μου απάντησαν για τα sms ότι είναι προσωρινο κόλλημα του συστήματος,και ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει Κι εμενα το ιδιο αλλα ακομα τιποτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Παντως ολο αυτο μου φαίνεται τελικά αστείο, αφού μόλις μπαίνεις σου λεει δεν δικαιούσαι ή δικαιούσαι. Τι μπες στην πλατφόρμα στην εκείνη και την αλλη, περίμενε το εμαιλ και μ@, το ςμς... Το ιβαν το ξέρεις κανε εκει ενα έμβασμα στους δικαιούχους και τέλος. Το εχουν κανει επιστήμη χωρίς λόγο Τεσπα τι να πεις Εμβασμα θες? -20% τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, dhmak είπε Επίσης τίποτα (την επέλεξα γιατί στο fuel pass ήταν γρήγορη) Ήρθε στον πατέρα μου, δηλαδή μπήκα στο Alpha Bank με τους κωδικούς που είχαμε από fuel pass. Εγώ που έκανα πρώτη φορά και επέλεξα Alpha Bank νομίζω θα αργήσει, γιατί πρέπει να στείλουν και κωδικούς. Πατέρα μου είχε κωδικούς από προηγούμενο fuel pass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μολις εφτιαξε και η Eurobank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα