Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παντως ολο αυτο μου φαίνεται τελικά αστείο, αφού μόλις μπαίνεις σου λεει δεν δικαιούσαι ή δικαιούσαι.

Τι μπες στην πλατφόρμα στην εκείνη και την αλλη, περίμενε το εμαιλ και μ@, το ςμς...

Το ιβαν το ξέρεις κανε εκει ενα έμβασμα στους δικαιούχους και τέλος. Το εχουν κανει επιστήμη χωρίς λόγο

Τεσπα τι να πεις

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι να'ναι σε 3 συσκευες εχω προσπαθησει να βαλω την καρτα απο των γονιων  απο eurobank κ βγαζει or tapsh 08 το google pay και στις 3! Το support λεει "That happens because google doesn't recognize the payment method" 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Apple pay, περνάω την κάρτα χειροκίνητα και κόλλησα στο OTP το απόγευμα. Ρε ξανά, ρε να πάω πίσω και να ξαναβάζω, τίποτα!

Πάω να δοκιμάσω τώρα...έστειλε τον κωδικό η Eurobank 3 φορές για εμπέδωση...🤣😂

Επεξ/σία από Dante80

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oποιος προλαβει να βαλει otp στο 2λεπτο  ειναι τυχερος.Εμενα ερχεται στο 5 λεπτο στο  και βαλε.Πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμε με καραγκιοζιλικια.Καταθεση σε λογαριασμο, καρτουλα και ας ειναι τα μισα χρηματα.

Επεξ/σία από toyo73
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Oποιος προλαβει να βαλει otp στο 2λεπτο  ειναι τυχερος.Εμενα ερχεται στο 5 λεπτο στο  και βαλε.Πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμε με καραγκιοζιλικια.Καταθεση σε λογαριασμο, καρτουλα και ας ειναι τα μισα χρηματα.

Όλη αυτή η αγανάκτηση επειδή δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή μέχρι το πρωί; Κουπόνια μέχρι να δύσει ο ήλιος Ελληναράδες, οτι μας αξίζει παίρνουμε τελικά.

Επεξ/σία από darks1de
  • Confused 2

43 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Και εμένα στο πεντάλεπτο και όχι όλες τις φορές που αιτήθηκα ΟΤΡ. Ούτε τις μισές δεν ήρθε,sms με ΟΤΡ και φυσικά δεν το δεχόταν... Σάπιοι!

39 λεπτά πριν, darks1de είπε

Όλη αυτή η αγανάκτηση επειδή δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή μέχρι το πρωί; Κουπόνια μέχρι να δύσει ο ήλιος Ελληναράδες, οτι μας αξίζει παίρνουμε τελικά.

Αγωνιούμε να πάρουμε τα φραγκοδιφραγκα του KouliS να πάμε να αγοράσουμε σάπιο κοτόπουλο 🐔 σε προσφορά από τα μάρκετ, με το μάρκετ pass φίλος.

• Like 2

Μόλις την πέρασα και εγώ στο Google pay. Στην αρχή μου έβγαζε Γενικό λάθος, μετά δεν ερχόταν ο κωδικός επιβεβαίωσης OTP και τώρα όλα καλά. Ήρθε ο κωδικός, μετά εμφανίστηκε η κάρτα και την πέρασα όπως κάθε άλλη κάρτα στο Google pay. Στην συγκεκριμένη, δεν ήθελε όνομα, μόνο αρ. Κάρτας, ημ. Λήξης και τον 3ψηφιο κωδικό. Σημειωτέων, το όνομα μου πάνω στην κάρτα, είναι λίγο διαφορετικό από τα στοιχεία μου!

Δούλεψε τελικά η Eurobank.

Πολύ κακοσχεδιασμενο πάντως. Δεν είχε ούτε επιλογή για άμεση προσθήκη της κάρτας στο Google Pay, ούτε καν για αντιγραφή επικόλληση του αριθμού της κάρτας, έπρεπε χειροκίνητα να πηγαίνεις μπρος πίσω μεταξύ εφαρμογών για να βάλεις τα στοιχεία. 

Νομίζω η Viva wallet στο fuel pass είχε πολύ καλύτερη υλοποίηση.

• Like 2

16 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Δούλεψε τελικά η Eurobank.

Πολύ κακοσχεδιασμενο πάντως. Δεν είχε ούτε επιλογή για άμεση προσθήκη της κάρτας στο Google Pay, ούτε καν για αντιγραφή επικόλληση του αριθμού της κάρτας, έπρεπε χειροκίνητα να πηγαίνεις μπρος πίσω μεταξύ εφαρμογών για να βάλεις τα στοιχεία. 

Νομίζω η Viva wallet στο fuel pass είχε πολύ καλύτερη υλοποίηση.

Όντως πολύ πρόχειρο. Στο fuel pass η alpha σου πρόσθετε την κάρτα στο λογαριασμό σου η σου έφτιαχνε άλλο λογαριασμό. Εδώ η eurobank δε το έκανε έτσι.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...