iliata2410 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα. Βάζω ΑΦΜ και κινητό στην Eurobank φόρμα και περιμένω να μου έρθει μέσα σε 2 λεπτά ο κωδικός ΟΤΡ αλλά δεν έρχεται τίποτα. Ζητάω νέο κωδικό (3 φορές ακόμα) και πάλι δεν έρχεται τίποτα. τι συμβαίνει?? φιλε μου δες επανω τι γραφω πριν απο εσενα,δηαλδη πριν απο τον tzitzikas 2 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από iliata2410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε φιλε μου δες επανω τι γραφω πριν απο εσενα,δηαλδη πριν απο τον tzitzikas 2 το έκανα αλλά δεν έρχεται μετά κωδικός..... 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε το έκανα αλλά δεν έρχεται μετά κωδικός..... το έκανα και 2η φροά απο την αρχή, πέρασα λάθος κωδικό αλλά δεν ήρθε τπτ μέσα σε αυτά τα 2 λεπτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, iliata2410 είπε λοιπον ο φιλος ειχε δικιο ποιο πανω ,οταν ζηταει κωδικο ταυτοποιησης,και δεν ερχετε πατας εναν τυχαιο εξαψηφιο και θα σου βγαλει λαθος,και μετα απο 20 δευτερολεπτα, ερχετε κανονικα το sms.οταν φτασεις στο βημα ,να το βαλεις στο gpay παλι δεν ερχετε sms σε αυτην την περιπτωση,πατας αλλαγη τροπου επεληθευσης ξανα sms και ερχετε κανονικα.αυτα για eurobank.δεν ξερω σε αλλα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα ,εχετε το ιδιο θεμα.το μονο θεματακι ειναι οταν παω στο gpay και παταω πανω στην καρτα δεν φαινετε το ποσο .δεν ξερω αν πρεπει να κανω συναλλαγη για να εμφανιστει Και σε μένα τελικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιτυχώς. Την έβαλα και στο Google wallet αλλά όντως το ποσό δε φαίνεται. Ελπίζω όταν κάνουμε μια συναλλαγή να φανεί! Αλλιώς θα πρέπει να κρατάμε μπλοκάκι να ξέρουμε τι μας έχει μείνει!!😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε το έκανα αλλά δεν έρχεται μετά κωδικός..... το έκανα και 2η φροά απο την αρχή, πέρασα λάθος κωδικό αλλά δεν ήρθε τπτ μέσα σε αυτά τα 2 λεπτά... μαλλον 2 κωδικοί που ήρθαν είναι απο τις πρώτες προσπάθειες, αλλα ήρθαν με καθυστέρηση πολλών λεπτών, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Ηρθε σε κανένα μήνυμα απο νινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) συχτείρισα για το ψωρο-ευρώ τους να κάνω την διαδικασία με το ΟΤΡ 200φορές!!! ακόμα τπτ σε εμένα μπορέι να έχει θέμα το σύστημά τους με τα sms, μιας και θα δοκιμάζουν παρα πολλοί σήμερα. Λέω να δοκιμάσω αύριο ξανά. Τι προθεσμία έχω για να ενεργοποιήσω την κάρτα?? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Τι προθεσμία έχω για να ενεργοποιήσω την κάρτα?? Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Έργου Market Pass λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Έργου Market Pass λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή. δεν ρωτάω πότε λήγουν, αλλά μέχρι πότε θα πρέπει να κάνω την διαδικασία της ενεργοποίησης με τον κωδικό ΟΤΡ κτλ. Αυτό που κάνουμε σήμερα. Αν αργησω λόγω συστήματος κάποιες ημέρες, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει θέμα με την 1η δόση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ηρθε σε κανένα μήνυμα απο νινα? τιποτα....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε δεν ρωτάω πότε λήγουν, αλλά μέχρι πότε θα πρέπει να κάνω την διαδικασία της ενεργοποίησης με τον κωδικό ΟΤΡ κτλ. Αυτό που κάνουμε σήμερα. Αν αργησω λόγω συστήματος κάποιες ημέρες, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει θέμα με την 1η δόση? Μεχρι 31/8 για ολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 υπάρχει κόσμος τώρα που έχει θέμα με το να λάβει κωδικό ΟΤΡ απο Eurobank? Εχω κάνει την διαδικασία 20 φορές αλλά τπτ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Με το που έφτιαξε το γενικό πρόβλημα της eurobank έκανα 2 market pass χωρίς κανένα θέμα με το otp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, adversus είπε Με το που έφτιαξε το γενικό πρόβλημα της eurobank έκανα 2 market pass χωρίς κανένα θέμα με το otp σε εμενα με τίποτα δεν γίνεται, δεν λαμβάνω ΟΤΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει κολλήσει το σύμπαν !!!!! Μάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το σύστημα της Eurobank σε τόσο φόρτο. Εμένα στην αρχή άργησαν να έρθουν , μετά τα κατάφερα και μπήκα μια φορά. Απο τότε δεν μπορώ να ξαναμπω, δεν έρχεται καθόλου το OTP. Στο Wallet δεν έχω καταφέρει ακόμα να την προσθέσω. Δεν ερχόταν καθόλου το sms και τώρα που πάω να ολοκληρώσω την προσθήκη μου βγάζει πρόβλημα στην επικοινωνία..... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από jobous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeletakis1989 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 τι να πουμε και εμεις ρε παιδια που η eurobank δεν μας εχει στειλει καν email για την εκδοση της αυλης καρτας.... και μεσα στο marketpass γραφει οτι η πληρωμη ειναι ολοκληρωμενη..... πραγματικα οτι ναναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα