gpapadakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Eurobank Κατά το πέρασμα στο gpay κολλησε στο sms επιβεβαίωσης (δεν ήρθε ποτέ). Πάτησα αλλαγή τρόπου και πάλι αποστολή sms και ήρθε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g-e-o Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Εμένα μου έδειξε την καρτα, αλλά μόλις πάω να την προσθέσω στο google pay δεν την επαληθεύεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, g-e-o είπε Εμένα μου έδειξε την καρτα, αλλά μόλις πάω να την προσθέσω στο google pay δεν την επαληθεύεται... Θα βάλεις το όνομα που λέει στην κάρτα που σου βγάλανε (όχι αυτό που βάζει αυτόματα το gpay αν έχεις άλλες κάρτες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, moumos είπε Κοιμηθείτε δεν θα στείλει ΟΤΡ 😌 θα είναι μεγάλη νύχτα. Θα πατάμε το f5 μέχρι οι πρώτες ακτίδες του ηλίου φωτίσουν το δωμάτιο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g-e-o Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Θα βάλεις το όνομα που λέει στην κάρτα που σου βγάλανε (όχι αυτό που βάζει αυτόματα το gpay αν έχεις άλλες κάρτες). Το έκανα... Σε ευχαριστώ αλλά πάλι τίποτα.. Χρειάζεται κ διεύθυνση, τ.κ,επίθετο ;Στα ελληνικά ή λατινικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στο fuel pass είχα επιλέξει Alpha bank, όλα είχαν πάει μια χαρά! Τώρα είπα να βάλω Eurobank και μας έβγαλε την ψυχή! Μετά από πολλές δοκιμές που μου έβγαζε "Γενικό σφάλμα" τώρα είμαι και εγώ στη φάση που δεν έρχεται το sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, phanispal είπε Παίζει ρόλο πότε έκανες την αίτηση στο πότε θα μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς; Δηλαδή αν την έκανες μετά τις 28/2; Οτι λεει μεσα στην σελιδα του market pass. Εχω την εντυπωσοι οι μετα τις 28/2, στο κατω μερος με τα ποσα, θα λεει πρωτη πληρωμη 15 Μαρτιου (ή ετσι ειχαν γραψει σε αρθρο) *Eurobank εμενα δεν ηρθε κατι, ΑΦΜ σε 1 και η αιτηση εγινε τα ξημερωματα 1ης μερας. Οχι οτι το βιαζομαι, να υπαρχει σαν πληροφορια. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 μεγαλη τααλιπωρια με ψηφιακη καρτα,αυτο το κρατος οταν ειναι ειναι να δωσει κατι ταλαιπωρει τους πολιτες,οταν ειναι να εισπραξει ομως εκει λειτουργουν αψογα.χιλιες φορες να ειχα κανει αιτηση μεσω τραπεζικου λογαριασμου,να εισπραξω και ας επαιρνα λιγοτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomKk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Nομιζω πως το θεμα ειναι της Eurobank..ολοι οι αλλοι εχουν παρει κανονικα το pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darks1de Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί θα πάτε τώρα για ψώνια; Δεν έχετε τίποτα άλλο να ασχολειθείτε; Αύριο το πρωι που θα ξυπνήσετε θα δουλεύουν όλα. Προφανώς έχουν πιτάρει τα συστήματα λόγο φόρτου. 3 λεπτά πριν, iliata2410 είπε μεγαλη τααλιπωρια με ψηφιακη καρτα,αυτο το κρατος οταν ειναι ειναι να δωσει κατι ταλαιπωρει τους πολιτες,οταν ειναι να εισπραξει ομως εκει λειτουργουν αψογα.χιλιες φορες να ειχα κανει αιτηση μεσω τραπεζικου λογαριασμου,να εισπραξω και ας επαιρνα λιγοτερα. Ναι τρομερή ταλαιπωρία να πατάς refresh. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από darks1de 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, g-e-o είπε Το έκανα... Σε ευχαριστώ αλλά πάλι τίποτα.. Χρειάζεται κ διεύθυνση, τ.κ,επίθετο ;Στα ελληνικά ή λατινικά; Διεύθυνση λατινικά, σου λέει αυτό τι θέλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, TomKk είπε Nομιζω πως το θεμα ειναι της Eurobank..ολοι οι αλλοι εχουν παρει κανονικα το pass Μη νομίζεις και η alpha ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek46 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Καλησπερα και απο μενα , πειραιως τραπεζικος λογαριασμος ολα οκ μπηκε το ποσο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) λοιπον ο φιλος ειχε δικιο ποιο πανω ,οταν ζηταει κωδικο ταυτοποιησης,και δεν ερχετε πατας εναν τυχαιο εξαψηφιο και θα σου βγαλει λαθος,και μετα απο 20 δευτερολεπτα, ερχετε κανονικα το sms.οταν φτασεις στο βημα ,να το βαλεις στο gpay παλι δεν ερχετε sms σε αυτην την περιπτωση,πατας αλλαγη τροπου επεληθευσης ξανα sms και ερχετε κανονικα.αυτα για eurobank.δεν ξερω σε αλλα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα ,εχετε το ιδιο θεμα.το μονο θεματακι ειναι οταν παω στο gpay και παταω πανω στην καρτα δεν φαινετε το ποσο .δεν ξερω αν πρεπει να κανω συναλλαγη για να εμφανιστει Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από iliata2410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 καλησπέρα. Βάζω ΑΦΜ και κινητό στην Eurobank φόρμα και περιμένω να μου έρθει μέσα σε 2 λεπτά ο κωδικός ΟΤΡ αλλά δεν έρχεται τίποτα. Ζητάω νέο κωδικό (3 φορές ακόμα) και πάλι δεν έρχεται τίποτα. τι συμβαίνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα