Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, g-e-o είπε

Εμένα μου έδειξε την καρτα, αλλά μόλις πάω να την προσθέσω στο google pay δεν την επαληθεύεται... 

Θα βάλεις το όνομα που λέει στην κάρτα που σου βγάλανε (όχι αυτό που βάζει αυτόματα το gpay αν έχεις άλλες κάρτες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, moumos είπε

Κοιμηθείτε δεν θα στείλει ΟΤΡ 😌

θα είναι μεγάλη νύχτα.

Θα πατάμε το f5 μέχρι οι πρώτες ακτίδες του ηλίου φωτίσουν το δωμάτιο

• Like 1
  • Sad 1

3 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Θα βάλεις το όνομα που λέει στην κάρτα που σου βγάλανε (όχι αυτό που βάζει αυτόματα το gpay αν έχεις άλλες κάρτες).

Το έκανα... Σε ευχαριστώ αλλά πάλι τίποτα.. Χρειάζεται κ διεύθυνση, τ.κ,επίθετο ;Στα ελληνικά ή λατινικά; 

Στο fuel pass είχα επιλέξει Alpha bank, όλα είχαν πάει μια χαρά!

Τώρα είπα να βάλω Eurobank και μας έβγαλε την ψυχή!

Μετά από πολλές δοκιμές που μου έβγαζε "Γενικό σφάλμα" τώρα είμαι και εγώ στη φάση που δεν έρχεται το sms.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Παίζει ρόλο πότε έκανες την αίτηση στο πότε θα μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς;

Δηλαδή αν την έκανες μετά τις 28/2;

Οτι λεει μεσα στην σελιδα του market pass. Εχω την εντυπωσοι οι μετα τις 28/2, στο κατω μερος με τα ποσα, θα λεει πρωτη πληρωμη 15 Μαρτιου (ή ετσι ειχαν γραψει σε αρθρο)

*Eurobank εμενα δεν ηρθε κατι, ΑΦΜ σε 1 και η αιτηση εγινε τα ξημερωματα 1ης μερας. Οχι οτι το βιαζομαι, να υπαρχει σαν πληροφορια.

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

μεγαλη τααλιπωρια με ψηφιακη καρτα,αυτο το κρατος οταν ειναι ειναι να δωσει κατι ταλαιπωρει τους πολιτες,οταν ειναι να εισπραξει ομως εκει λειτουργουν αψογα.χιλιες φορες να ειχα κανει αιτηση μεσω τραπεζικου λογαριασμου,να εισπραξω και ας επαιρνα λιγοτερα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί θα πάτε τώρα για ψώνια; Δεν έχετε τίποτα άλλο να ασχολειθείτε; Αύριο το πρωι που θα ξυπνήσετε θα δουλεύουν όλα. Προφανώς έχουν πιτάρει τα συστήματα λόγο φόρτου.

3 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

μεγαλη τααλιπωρια με ψηφιακη καρτα,αυτο το κρατος οταν ειναι ειναι να δωσει κατι ταλαιπωρει τους πολιτες,οταν ειναι να εισπραξει ομως εκει λειτουργουν αψογα.χιλιες φορες να ειχα κανει αιτηση μεσω τραπεζικου λογαριασμου,να εισπραξω και ας επαιρνα λιγοτερα. 

Ναι τρομερή ταλαιπωρία να πατάς refresh.

Επεξ/σία από darks1de
  • Like 1

18 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Το έκανα... Σε ευχαριστώ αλλά πάλι τίποτα.. Χρειάζεται κ διεύθυνση, τ.κ,επίθετο ;Στα ελληνικά ή λατινικά; 

Διεύθυνση λατινικά, σου λέει αυτό τι θέλει..

6 λεπτά πριν, TomKk είπε

Nομιζω πως το θεμα ειναι της Eurobank..ολοι οι αλλοι εχουν παρει κανονικα το pass

Μη νομίζεις και η alpha ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον ο φιλος ειχε δικιο ποιο πανω ,οταν ζηταει κωδικο ταυτοποιησης,και δεν ερχετε πατας εναν τυχαιο εξαψηφιο και θα σου βγαλει λαθος,και μετα απο 20 δευτερολεπτα, ερχετε κανονικα το sms.οταν φτασεις στο βημα ,να το βαλεις στο gpay παλι δεν ερχετε sms σε αυτην την περιπτωση,πατας αλλαγη τροπου επεληθευσης ξανα sms και ερχετε κανονικα.αυτα για eurobank.δεν ξερω σε αλλα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα ,εχετε το ιδιο θεμα.το μονο θεματακι ειναι οταν παω στο gpay και παταω πανω στην καρτα δεν φαινετε το ποσο .δεν ξερω αν πρεπει να κανω συναλλαγη για να εμφανιστει

Επεξ/σία από iliata2410

καλησπέρα. Βάζω ΑΦΜ και κινητό στην Eurobank φόρμα και περιμένω να μου έρθει μέσα σε 2 λεπτά ο κωδικός ΟΤΡ αλλά δεν έρχεται τίποτα. Ζητάω νέο κωδικό (3 φορές ακόμα) και πάλι δεν έρχεται τίποτα. τι συμβαίνει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...