Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εφτιαξε και η Eurobank 

Δεν βγαζει γενικό λάθος πλέον.... Αλλά δεν στέλνει τον κωδικό στο κινητό μου για να προχωρήσει.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με την Eurobank. Μόλις πρόσθεσα την κάρτα στο Google Wallet.

Επεξ/σία από SciManiac

6 λεπτά πριν, StormGr είπε

Δεν βγαζει γενικό λάθος πλέον.... Αλλά δεν στέλνει τον κωδικό στο κινητό μου για να προχωρήσει.

Την πρωτη φορα μου εστειλε μετα απο 5 λεπτα και ειχα ακυρωσει .Μετα οντως δεν στελνει 

9 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Εμένα έφυγε από το γενικό λάθος αλλά δεν έρχεται το μήνυμα για την ταυτοποίηση (6ψηφιος κωδικός)  ώστε να προχωρήσει🤣

Και εμένα δεν έρχεται ποτέ 

εμενα μου ηρθε μυνημα,οτι ειναι ετοιμη και μολις μπαινω και παταω για κωδικο ταυτοποιησης,δεν μου ερχετε sms τι εχει συμβει αραγε;εχετε υποψη οτι ηδη ειμαι πελατης της eurobank κανω εισοδο με κωδικους username και password ,αλλα εκει στο ebanking σε pc δεν μου εμφανιζετε καμια καρτα 

Μόλις τώρα, iliata2410 είπε

εμενα μου ηρθε μυνημα,οτι ειναι ετοιμη και μολις μπαινω και παταω για κωδικο ταυτοποιησης,δεν μου ερχετε sms τι εχει συμβει αραγε;εχετε υποψη οτι ηδη ειμαι πελατης της eurobank κανω εισοδο με κωδικους username και password ,αλλα εκει στο ebanking σε pc δεν μου εμφανιζετε καμια καρτα 

Και δε θα σου εμφανίσει, πρέπει να ακολουθήσεις το σύνδεσμο του μεηλ πρώτα 

εγω υποψιαζομαι το εξης.εχω 2 νουμερα τηλεφωνου,στο ebanking εχω δηλωμενο διαφορετικο,απο οτι στην αιτηση,μηπως παιζει ρολο αυτο,και το συστημα μπερδευετε και δεν ερχετε κωδικος ταυτοποιησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...