StormGr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εφτιαξε και η Eurobank Δεν βγαζει γενικό λάθος πλέον.... Αλλά δεν στέλνει τον κωδικό στο κινητό μου για να προχωρήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomKk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Άρα μόνο σε εμένα δεν έχει φύγει από το γενικό λάθος;😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω και εγώ ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με την Eurobank. Μόλις πρόσθεσα την κάρτα στο Google Wallet. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από SciManiac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δεν μου έχει έρθει ακόμα μήνυμα από Eurobank για την άυλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, StormGr είπε Δεν βγαζει γενικό λάθος πλέον.... Αλλά δεν στέλνει τον κωδικό στο κινητό μου για να προχωρήσει. Την πρωτη φορα μου εστειλε μετα απο 5 λεπτα και ειχα ακυρωσει .Μετα οντως δεν στελνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Όντως eurobank πέρασε το γενικό σφάλμα αλλά δεν έρχεται το sms. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomKk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Εγώ έχω προσπαθήσει και από κινητό αλλά μάταια..ακόμη γενικό λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, -WISE- είπε Εμένα έφυγε από το γενικό λάθος αλλά δεν έρχεται το μήνυμα για την ταυτοποίηση (6ψηφιος κωδικός) ώστε να προχωρήσει🤣 Και εμένα δεν έρχεται ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 εμενα μου ηρθε μυνημα,οτι ειναι ετοιμη και μολις μπαινω και παταω για κωδικο ταυτοποιησης,δεν μου ερχετε sms τι εχει συμβει αραγε;εχετε υποψη οτι ηδη ειμαι πελατης της eurobank κανω εισοδο με κωδικους username και password ,αλλα εκει στο ebanking σε pc δεν μου εμφανιζετε καμια καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, iliata2410 είπε εμενα μου ηρθε μυνημα,οτι ειναι ετοιμη και μολις μπαινω και παταω για κωδικο ταυτοποιησης,δεν μου ερχετε sms τι εχει συμβει αραγε;εχετε υποψη οτι ηδη ειμαι πελατης της eurobank κανω εισοδο με κωδικους username και password ,αλλα εκει στο ebanking σε pc δεν μου εμφανιζετε καμια καρτα Και δε θα σου εμφανίσει, πρέπει να ακολουθήσεις το σύνδεσμο του μεηλ πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazurell Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό, επειδή δεν ερχότανε otp έβαλα έναν τυχαίο, έβγαλε λάθος και στο καπάκι μου ήρθε sms με τον otp. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) ακολουθησα τον συνδεσμο, αλλα δεν μου ερχετε κωδικος ταυτοποιησης Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από iliata2410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomKk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Υπάρχει κάποιος άλλος που είναι κολλημένος στο γενικό λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 εγω υποψιαζομαι το εξης.εχω 2 νουμερα τηλεφωνου,στο ebanking εχω δηλωμενο διαφορετικο,απο οτι στην αιτηση,μηπως παιζει ρολο αυτο,και το συστημα μπερδευετε και δεν ερχετε κωδικος ταυτοποιησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Κοιμηθείτε δεν θα στείλει ΟΤΡ 😌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα