ppaio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Viva 124 ευρωπουλα.☺️ Χασαπη ερχομαι!!! 🤪 Aντε να δουμε και τα δικα μας σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, Bitbit είπε και σε εμένα και σε συγγενή, το ίδιο. Γενικό λάθος. Αφού ρε έχουμε λογαριασμό στην τράπεζα, προσθέστε την εκεί να τελειώνουμε. Τι τηλέφωνα και ΑΜΦ ζητάνε; Γιατί το εύκολο να το κάνουν δύσκολο δε το καταλαβαίνω; Θα τους πεις την δουλειά τους ? 13 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Αφήστε του λίγες ώρες να στρώσει το σύστημα σε όλες τις τράπεζες. Και να μην μπαίνουν όλοι μαζί. Με βάση το αφμ: Σήμερα το 1,2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Παίζει ρόλο πότε έκανες την αίτηση στο πότε θα μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς; Δηλαδή αν την έκανες μετά τις 28/2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Απο Eurobank τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Παίζει ρόλο πότε έκανες την αίτηση στο πότε θα μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς; Δηλαδή αν την έκανες μετά τις 28/2; Φυσικά !!! Και οι τελευταίοι εσονται πρώτοι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 εντωμεταξύ είμαστε όλοι για τον γάιδαρο καβάλα. Σαν 5χρονα κάνουμε όλη μέρα refresh να δούμε πότε θα μπουν. Και ακόμα δε μπήκαν και πότε θα μπουν 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Bitbit είπε εντωμεταξύ είμαστε όλοι για τον γάιδαρο καβάλα. Σαν 5χρονα κάνουμε όλη μέρα refresh να δούμε πότε θα μπουν. Και ακόμα δε μπήκαν και πότε θα μπουν Πιστεύω ότι αυτό γίνεται διότι η άυλη κάρτα είναι νέο "παιχνίδι" για πολλούς "γκατζετάκηδες". Αν ήταν απλώς με κατάθεση δεν ξέρω αν θα συζητιόταν τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickFotopoulos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στη Eurobank το κινητό που ζητάνε για password θα πρέπει να είναι δηλωμένο στο gov.gr; Δεν ζητάνε τα τηλέφωνα που δηλώσαμε στην αίτηση; Έκανα αίτηση για την μητέρα μου και την θεία μου που δεν έχουν δηλωμένα τηλέφωνα στο ΕΜΕπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Engimek είπε Πιστεύω ότι αυτό γίνεται διότι η άυλη κάρτα είναι νέο "παιχνίδι" για πολλούς "γκατζετάκηδες". Αν ήταν απλώς με κατάθεση δεν ξέρω αν θα συζητιόταν τόσο πολύ. μπα, σε κάθε σελίδα θα υπήρχαν 2-3 ποστ με "μπήκανε?" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 59 λεπτά πριν, Bitbit είπε εντωμεταξύ είμαστε όλοι για τον γάιδαρο καβάλα. Σαν 5χρονα κάνουμε όλη μέρα refresh να δούμε πότε θα μπουν. Και ακόμα δε μπήκαν και πότε θα μπουν Ούτε με τα "φρουτάκια" τέτοιο κόλλημα 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viviankarant_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Γεια σας. Εκανα το market pass στον πατερα μου απο το gov.gr στισ 22/02 και εγκριθηκε η αιτηση. Ακομα ομως μεχρι σημερα δεν μου εχει σταλθει αυτο το email που λεει 'ενεργοποιησε το market pass σου' . Σε εσας εχει ερθει η μηπως βιαζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomKk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Τώρα μόνο σε μένα λέει λάθος κωδικοί σύνδεσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εφτιαξε και η Eurobank Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomKk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Σε εμένα ακόμη γενικό λάθος λέει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Εμένα έφυγε από το γενικό λάθος αλλά δεν έρχεται το μήνυμα για την ταυτοποίηση (6ψηφιος κωδικός) ώστε να προχωρήσει🤣 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα