Fir3fly Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Μήπως έχει σημασία και σε τι αριθμό λήγει το ΑΦΜ της? Μήπως το πάνε με κάποια σειρά; Γιατί εδώ ακόμα δεν έχει έρθει κάτι για viva wallet. Σε 01 λήγει πάντων το ΑΦΜ της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, Fir3fly είπε Μόλις ήρθε μήνυμα για την αυλή στο όνομα της μητέρας μου και την ενεργοποίησα την κάρτα! Ποια τραπεζα ? Σε eurobank οταν βαζω ΑΦΝ και κινητο βγαζει γενικο λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Ποια τραπεζα ? Σε eurobank οταν βαζω ΑΦΝ και κινητο βγαζει γενικο λαθος Viva wallet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Fir3fly είπε Σε 01 λήγει πάντων το ΑΦΜ της. Σε 1 δηλαδη το ιδιο και μενα αλλα δεν εχει ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, johnnyman είπε Eurobank βγήκε η αυλη αλλά λέει γενικό λάθος όταν βάζω αφμ και κινητό... Και μένα το ίδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxHeadroom_1985 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 1:04 ΜΜ, StamTheMan είπε Δε βλεπω το λογο γιατι καποιος να τα κανει πιστωση σε λογαριασμο,εκτος και αν δε μπορει με κανενα τροπο να βρει κινητο με NFC. Δεν πατε εστω supermarket δλδ? κάποιοι δεν έχουν smartphone και καλά κάνουν , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Για το προβλημα με eurobank που βγάζει γενικό λάθος πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι γνωστό τι πρόβλημα και να δοκιμάσω αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπηκανε επιτελους στην βιβα!!!!! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από dopermann Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Alpha ούτε φωνή ούτε ακρόαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g-e-o Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, johnnyman είπε Eurobank βγήκε η αυλη αλλά λέει γενικό λάθος όταν βάζω αφμ και κινητό... Το ίδιο και σε μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 minute ago, dopermann said: Μπηκανε επιτελους στην βιβα!!!!! Εβίβα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, dopermann είπε Μπηκανε επιτελους στην βιβα!!!!! Οι κωδικοι σε email σου ηρθαν η σε sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, MikeJ είπε Εβίβα!!! Ενω ειχα καρτα εικονικη εγω στην βιβα σου βαζουν αλλη καινουρια.... 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οι κωδικοι σε email σου ηρθαν η σε sms Κανενα μαιλ κανενα σμσ μονο στο βιβα μπηκα και βγηκε και οχι απο το κινητο απο το λαπ τοπ... Και μετα πηγα μονος μου και την προσθεσα στο google wallet... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από dopermann συμπληρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, dopermann είπε Ενω ειχα καρτα εικονικη εγω στην βιβα σου βαζουν αλλη καινουρια.... Κανενα μαιλ κανενα σμσ μονο στο βιβα μπηκα και βγηκε και οχι απο το κινητο απο το λαπ τοπ... Μισο ειχες βιβα εγω δεν εχω απλα εβαλα την εφαρμογη στο κινητο και περιμενω τους κωδικους οπως λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μισο ειχες βιβα εγω δεν εχω απλα εβαλα την εφαρμογη στο κινητο και περιμενω τους κωδικους οπως λενε. Ηρθε και εμαιλ τωρα....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα