johnnyman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Eurobank τπτ ακόμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, johnnyman είπε Eurobank τπτ ακόμη.. Μια από τα ίδια Τώρα άκουσα στον Αντ1 ότι σήμερα σε έκτακτη είδηση θα γίνει η κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και μέχρι την Τετάρτη στην αΰλη κάρτα. Το γράφει και η Ημερησια Άλλα μας είχαν πει. https://www.imerisia.gr/oikonomia/67234_market-pass-anatropi-me-tis-pliromes-poioi-pane-tameio-simera-hronodiagramma Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Ελλάδα χώρα της αναβολής.. κοροϊδεύουν ακόμη και εδώ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, PedroG είπε Ελλάδα χώρα της αναβολής.. κοροϊδεύουν ακόμη και εδώ. ας παρουμε για παράδειγμα την revolut.. βγάζεις κάρτα κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα, εφόσον υπάρχουν τα χρήματα μέσα.. γιατι να μην γινοταν κατι αντιστοιχο και με τις Ελληνικές τράπεζες;; θα μου πεις μερικοι δεν εχουν καν e-banking..ε ας καθυστερούσαν αυτούς... τελοσπαντων λες και θα σωθουμε με τα 22 ή τα 44 ευρώ, κλαυσιγελος η κατάσταση ... ευχομαι να τα παρουν αμεσα αυτοι που τα εχουν αναγκη! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gizaxgiza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 τι γίνετε παιδιά? ακόμα να μπουν? περιμένω με το κινητό στο χέρι έξω από το σουπερ μαρκε δεν μπαίνω μέσα αν δεν έρθει μήνυμα με την κάρτα από την τράπεζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Καλά κουράγια, μέχρι την Τετάρτη που είναι η νέα ημερομηνία πίστωσης της άυλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Εκανα την αιτηση για τους γονεις μου και βλακωδως επελεξα viva αν και εχω λογαριασμο eurobank . Στην αιτηση βλεπω οτι εχουν δρομολογηθει οι 2 πρωτες δοσεις για 16/3. Μπορω να αλλαξω σε eurobank ή ειναι αργα τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, james9tito είπε Εκανα την αιτηση για τους γονεις μου και βλακωδως επελεξα viva αν και εχω λογαριασμο eurobank . Στην αιτηση βλεπω οτι εχουν δρομολογηθει οι 2 πρωτες δοσεις για 16/3. Μπορω να αλλαξω σε eurobank ή ειναι αργα τωρα? Γιατί να το κάνεις; Δεν κερδίζεις κάτι επί της ουσίας, άστο όπως είναι, όταν ενεργοποιηθεί απλά κατέβασε το app της VIVA και ενεργοποιείται σε λίγα λεπτά με την διαδικασία μέσω email. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μόλις ήρθε μήνυμα για την αυλή στο όνομα της μητέρας μου και την ενεργοποίησα την κάρτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livornian7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Fir3fly είπε Μόλις ήρθε μήνυμα για την αυλή στο όνομα της μητέρας μου και την ενεργοποίησα την κάρτα! trapeza?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, livornian7 είπε trapeza?? Viva wallet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Fir3fly είπε Viva wallet Μήπως έχει σημασία και σε τι αριθμό λήγει το ΑΦΜ της? Μήπως το πάνε με κάποια σειρά; Γιατί εδώ ακόμα δεν έχει έρθει κάτι για viva wallet. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από thanasis00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Eurobank βγήκε η αυλη αλλά λέει γενικό λάθος όταν βάζω αφμ και κινητό... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Ουτε σε μενα εχει ερθει σε βιβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, johnnyman είπε Eurobank βγήκε η αυλη αλλά λέει γενικό λάθος όταν βάζω αφμ και κινητό... Ακριβως το ιδιο και σε μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα