StamTheMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, kormos είπε Ίσως κάποιοι όχι ή τα θέλουν για χρήση άλλων προιόντων.... Παρεμπιπτόντως, έλαβα ενημέρωση από Τράπεζα για την έκδοση Ειναι μεγαλη διαφορα,για να πεις οτι αξιζει. Και εμενα πριν 1 λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειναι μεγαλη διαφορα,για να πεις οτι αξιζει. Και εμενα πριν 1 λεπτο Σίγουρα και κυρίως ισχύει αυτό που ανέφερες.... Δεν γίνεται να μην δεν πηγαίνει κανείς ΣΜ, αλλά ο καθένας τα σκέφτεται διαφορετικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Εχετε καταλαβει σε ποια μαγαζια ισχυει...πλην των ΣΜ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, kormos είπε Ίσως κάποιοι όχι ή τα θέλουν για χρήση άλλων προιόντων.... Παρεμπιπτόντως, έλαβα ενημέρωση από Τράπεζα για την έκδοση Απο ποια τραπεζα ? Μόλις τώρα, ppaio είπε Εχετε καταλαβει σε ποια μαγαζια ισχυει...πλην των ΣΜ? Οτι εχει σχεση με τροφιμα ακομα και σε λαϊκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, kormos είπε Σίγουρα και κυρίως ισχύει αυτό που ανέφερες.... Δεν γίνεται να μην δεν πηγαίνει κανείς ΣΜ, αλλά ο καθένας τα σκέφτεται διαφορετικά.... Δεν παει το μυαλο μου καπου αλλου,ισως σε κανα κ***παιδο που ζει με τους γονεις του και τα βαζει ολα τσεπη. Και παλι ομως,ειναι 20 ευρω διαφορα,δεν ειναι 5 οπως ηταν το fuel pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Σίγουρα περιμένουμε καποιο εμαιλ απο την νινα ή το κρατος για να ολοκληρωθει; Ρωτώ γιατι αύριο υποτίθεται θα αρχισουν οι πληρωμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, ppaio είπε Εχετε καταλαβει σε ποια μαγαζια ισχυει...πλην των ΣΜ? Κατηγορία εμπόρου (MCC) Περιγραφή 5411 Παντοπωλεία, Σούπερ μάρκετ 5422 Κρεοπωλεία 5441 Καταστήματα ζαχαροπλαστικής 5451 Καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων 5462 Αρτοποιεία 5499 Διάφορα καταστήματα τροφίμων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Διάφορα καταστήματα τροφίμων...ποια εννοει...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, ppaio είπε Διάφορα καταστήματα τροφίμων...ποια εννοει...? Ίσως παντοπωλείο κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 έχω κάνει αίτηση και έχει εγκριθεί μέσω NFC για όλο το ποσό . Δεν μου έχει έρθει κάποιο SMS ακόμα . Ξέρει κανείς τι παίζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε έχω κάνει αίτηση και έχει εγκριθεί μέσω NFC για όλο το ποσό . Δεν μου έχει έρθει κάποιο SMS ακόμα . Ξέρει κανείς τι παίζει ; Απο αυριο ειπαν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ppaio είπε Απο αυριο ειπαν... Κάποιος πιο πάνω είπε ότι είχε σήμερα ενημέρωση από την τράπεζα. Προφανως όμως χωρίς πίστωση ακόμα στην αΰλη κάρτα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Και παλι ομως,ειναι 20 ευρω διαφορα Σε ποια περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Απο ποια τραπεζα ? Οτι εχει σχεση με τροφιμα ακομα και σε λαϊκες AlphaBank 57 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε έχω κάνει αίτηση και έχει εγκριθεί μέσω NFC για όλο το ποσό . Δεν μου έχει έρθει κάποιο SMS ακόμα . Ξέρει κανείς τι παίζει ; εν αναμονή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Και εμένα ήρθε μήνυμα από alpha bank ότι έχουν λάβει την εντολή και θα έρθει sms όταν ετοιμαστεί η κάρτα/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα