Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μια ερωτηση >:  δεν εχει πιστωθει ακομη τιποτα στην αυλη καρτα μου Myalpha ....

αλλα ειμαι πελατης απο το Επιδομα Πετρελαιου και εχω την ιδια εφαρμογη στο κινητο μου

οι κωδικοι εισοδου στο My Alpha κινητο τηλεφωνο ειναι ιδιοι με την προηγουμενη εφαρμογη My pass ή θα αποσταλλουν νεοι κωδικοι? Δυστυχως μου ζηταει νεο κωδικο εισοδου γιατι περασαν 6 μηνες απο την χρηση τελευταια φορα που εκανα και δεν ανταποκρινεται ο κωδικος που βαζω στο Μy alpha!

θα γινει εκ νεου εκδοση νεας καρτας ή απο τον τρεχον λογαριασμο θα εισελθω και θα δημιουργησω την αυλη καρτα που θα πιστωθουν τα 22 ευρω μηνιαιως....Θεωρω οτι ειναι ολιγον προβληματικη η διαχειρηση!

Επεξ/σία από PedroG
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, parrot32 είπε

δηλαδή για να καταλάβω, την Παρασκευή που με το καλό θα έχουν μπεί τα λεφτά (52€ + 52€=104€) στην άυλη κάρτα θα μπορώ να πάω στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσω προϊόντα αξίας μέχρι 104€ ?

Σου έχει έρθει ημερομηνία που θα μπουν ?

Μόνο όσοι είναι με τραπεζική κατάθεση, τους έχει έρθει ημερομηνία.

Δημοσ.

παδιά δεν υπάρχει λόγος να καθόμαστε σαν τα κοράκια να μετράμε τις μέρες μέχρι μπουν τα χρήματα. Εκτος αν είναι κάποιοι που κυριολεκτικά δεν έχουν ούτε € στην τσέπη τους. Ε δε νομίζω να είναι αρκετοί.

Κάποια στιγμή θα μπούνε και θα μάθουμε στην πράξη τι ακριβώς θέλει. Σιγά το ποσό δηλαδή και κάνουμε σαν τα λιγούρια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, parrot32 είπε

Έστω και μετά από 4-10 μέρες όταν όλα θα είναι έτοιμα θα μπορώ να πάω σε ένα απόγευμα σε μανάβη, κρεοπώλη και σούπερ μάρκετ και να κάνω αγορές μέχρι να εξαντλήσω το ποσό?  

Θα σου στείλει η τράπεζα ένα email που θα σου λέει αναλυτικά πως μπαινεις στο e banking της(αν δεν είσαι πελάτης της) και πως να ενεργοποιήσεις την αυλη.Θα σου πάρει κάποια λεπτά η διαδικασία,δεν είναι τίποτα.Μετα φορτώνεις την αυλη σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι και μπορείς να κάνεις αγορές κατευθειαν.

Δημοσ.
14 minutes ago, ppaio said:

Σε εμενα μπαινουν 2 Μαρτιου το λεει ξεκαθαρα...με αυλη ψηφιακη...

2 Μαρτίου θα σταλούν τα χρήματα στο τραπεζικό ίδρυμα από το κράτος. Έπειτα μέχρι να γίνει η έκδοση της άυλης κάρτας μπορεί να πάρει έως άλλες 10 εργάσιμες. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MikeJ είπε

2 Μαρτίου θα σταλούν τα χρήματα στο τραπεζικό ίδρυμα από το κράτος. Έπειτα μέχρι να γίνει η έκδοση της άυλης κάρτας μπορεί να πάρει έως άλλες 10 εργάσιμες. 

Λαθος κανατε...περιπου 1 μηνα θελει να εκδοθει η αυλη...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppaio είπε

Λαθος κανατε...περιπου 1 μηνα θελει να εκδοθει η αυλη...

Δεν ισχύει αυτό. Οι αυλές κάρτες θα βγουν κατευθείαν όπως στο fuel pass.  Μόνο στο turism4all παίρνει πάνω από ένα μήνα ..

Δημοσ.

Έχει επιλέξει κανείς Viva wallet? Είδα στο site τους ότι πρέπει να μου έρθει πρώτα μήνυμα για να εγκαταστήσω το app. Έχει έρθει σε κανέναν που έχει επιλέξει την viva wallet?

Δημοσ.

Βρε παιδιά τι αγωνία σας έχει πιάσει όλους. Και σε ποιον θα μπορούσε να έχει ήδη έρθει η άυλη? Αφού σε όλους που έχουν κάνει αίτηση λέει ότι η εκταμίευση από το κράτος προς την τράπεζα θα γίνει αύριο.

Όσον αφορά το πώς γίνεται η διαδικασία με το Viva wallet θα πρότεινα να ψάξετε στο youtoube "fuel pass + viva wallet". Υπάρχουν άτομα που έχουν βιντεοσκοπήσει όλα τα βήματα. Η διαδικασία με το market pass θα είναι πιθανότατα η ίδια ή παρόμοια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...