GREGORYMO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, phanispal είπε Αυτοί που έχουν σπίτι στο όνομά τους δεν το δικαιούνται; Τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Τίποτα, γράψε άκυρο, ένας συνάδελφος είχε καταλάβει κάτι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά επειδή ρωτάτε πολλοί τα ίδια και τα ίδια τα βήματα είναι απλά: Ότι τράπεζα και να δηλώσατε στην άυλη κάρτα Θα έρθει email(πιθανότατα από 2/3 έως 3/3 το οποίο θα σας παραπέμπει σε δημιουργία λογαριασμού με βάση το email και το κινητό που δηλώσατε. Πατάτε στο link αυτό κάνετε την εγγραφή Κατεβάζετε την εφαρμογή στο κινητό σας Κάνετε login με τα στοιχεία που βάλατε κατά την εγγραφή σας Ενεργοποιείτε το NFC κάθε φορά που πηγαίνετε για αγορές Ακριβώς η ίδια διαδικασία και με το Fuell Pass και με το Turism4all κλπ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από Phoenix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Παιδιά επειδή ρωτάτε πολλοί τα ίδια και τα ίδια τα βήματα είναι απλά: Ότι τράπεζα και να δηλώσατε στην άυλη κάρτα Θα έρθει email(πιθανότατα από 2/3 έως 3/3 το οποίο θα σας παραπέμπει σε δημιουργία λογαριασμού με βάση το email και το κινητό που δηλώσατε. Πατάτε στο link αυτό κάνετε την εγγραφή Κατεβάζετε την εφαρμογή στο κινητό σας Κάνετε login με τα στοιχεία που βάλατε κατά την εγγραφή σας Ενεργοποιείτε το NFC κάθε φορά που πηγαίνετε για αγορές Ακριβώς η ίδια διαδικασία και με το Fuell Pass και με το Turism4all κλπ ...για όσους δεν διατηρούν λογαριασμό στην εκάστοτε Τράπεζα (e-banking) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, kormos είπε ...για όσους δεν διατηρούν λογαριασμό στην εκάστοτε Τράπεζα (e-banking) Τα ίδια, δεν έχει σημασία αν είσαι πελάτης ή όχι (ούτε στο fuel pass ήμουν πελάτης της alpha, ούτε τώρα) Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, dhmak είπε Τα ίδια, δεν έχει σημασία αν είσαι πελάτης ή όχι (ούτε στο fuel pass ήμουν πελάτης της alpha, ούτε τώρα) δηλαδή εγώ που είμαι πελάτης στη eurobank, αντί απλά να προστεθεί η αύλη στον λογαριασμό μου και να μου έρθει απλά μια ενημερωση ότι ενεργοποιήθηκε θα πρέπει να κάνω εγγραφή; Όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο αλλά δε καταλαβαίνω γιατί τα απλά πράγματα πρέπει να τα κάνουμε δύσκολα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από Bitbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, dhmak είπε Τα ίδια, δεν έχει σημασία αν είσαι πελάτης ή όχι (ούτε στο fuel pass ήμουν πελάτης της alpha, ούτε τώρα) Τ αντίθετο θέλω να πω. Πως είμαι πελάτης ήδη της Χ Τράπεζας και δεν μου έδωσαν νέους κωδικούς... 12 λεπτά πριν, Bitbit είπε δηλαδή εγώ που είμαι πελάτης στη eurobank, αντί απλά να προστεθεί η αύλη στον λογαριασμό μου και να μου έρθει απλά μια ενημερωση ότι ενεργοποιήθηκε θα πρέπει να κάνω εγγραφή; Όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο αλλά δε καταλαβαίνω γιατί τα απλά πράγματα πρέπει να τα κάνουμε δύσκολα. Στα προηγούμενα εμένα ενσωματώθηκε στον υπάρχον λογαριασμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Bitbit είπε δηλαδή εγώ που είμαι πελάτης στη eurobank, αντί απλά να προστεθεί η αύλη στον λογαριασμό μου και να μου έρθει απλά μια ενημερωση ότι ενεργοποιήθηκε θα πρέπει να κάνω εγγραφή; Όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο αλλά δε καταλαβαίνω γιατί τα απλά πράγματα πρέπει να τα κάνουμε δύσκολα. Θα ενσωματωθεί στον λογαριασμό που ήδη έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
history Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, μπορεί να έχει απαντηθεί παραπάνω... 1) έκανα αίτηση για την οικογένεια μου με το δικό μου κινητό και e mail 2) πήγα να κάνω αίτηση για τη μητέρα μου που δεν έχει καθόλου κινητό.... δηλώνοντας το δικό μου μου βγάζει μήνυμα ότι ο αριθμός χρησιμοποιείται ήδη 3) μπορώ να δηλώσω στην αίτηση της μητέρας μου τον αριθμό και το e mail της συζύγου μου (ή θα χρειαστεί επιβεβαίωση και διασταύρωση με το εθνικό μητρώο επικοινωνίας) και μετά να περάσω την άυλη στο δικό μου κινητό, γιατί της συζύγου δεν έχει nfc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Γιατί να μπλέκετε με εφαρμογές και δεν την περνάτε απλά στο google pay - πορτοφολι google? Και αν έχετε μήλο, δεν υπάρχει αντίστοιχο στο αϊφον?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, panosno1com είπε Γιατί να μπλέκετε με εφαρμογές και δεν την περνάτε απλά στο google pay - πορτοφολι google? Και αν έχετε μήλο, δεν υπάρχει αντίστοιχο στο αϊφον?? Υπάρχει το Wallet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foul Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, history είπε μπορώ να δηλώσω στην αίτηση της μητέρας μου τον αριθμό και το e mail της συζύγου μου (ή θα χρειαστεί επιβεβαίωση και διασταύρωση με το εθνικό μητρώο επικοινωνίας) και μετά να περάσω την άυλη στο δικό μου κινητό, γιατί της συζύγου δεν έχει nfc; _Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό και το email της συζύγου σου, απλά θα κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό της, από το link που θα λάβει. Στην εφαρμογή της τράπεζας στο κινητό της, θα εμφανιστεί η άυλη κάρτα. Μετά στο δικό σου nfc κινητό, θα περάσεις τα στοιχεία της κάρτας κι είσαι ΟΚ. (Το έχω κάνει ακριβώς το ίδιο στην alpha, που δεν έχουν ebanking τα πεθερικά). Η μόνη διασταύρωση γίνεται για το iban, μόνο για όποιον θελήσει κατάθεση. Στην άυλη, απλά επιβεβαιώνεις κινητό και mail ''επί τόπου'' (κατά την διαδικασία της αίτησης). Άλλο ένα + της άυλης. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από foul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parrot32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 δηλαδή για να καταλάβω, την Παρασκευή που με το καλό θα έχουν μπεί τα λεφτά (52€ + 52€=104€) στην άυλη κάρτα θα μπορώ να πάω στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσω προϊόντα αξίας μέχρι 104€ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Οχι βέβαια, μέσα στην αίτηση αναφέρει ότι απο τη στιγμή που θα γράφει απεσταλμένα στην Τράπεζα τα χρήματα, τότε η τελευταία μπορεί να κάνει από 4-10 εργάσιμες ημέρες για την υλοποίηση, φόρτωση και απόδοση στον δικαιούχο του ποσού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parrot32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Έστω και μετά από 4-10 μέρες όταν όλα θα είναι έτοιμα θα μπορώ να πάω σε ένα απόγευμα σε μανάβη, κρεοπώλη και σούπερ μάρκετ και να κάνω αγορές μέχρι να εξαντλήσω το ποσό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα