GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Στην ουσια 6 δοσεις ειναι απλα δινει 2 και 3 μηνα μαζι αρα μια διπλη και 4 μονες. Άρα, δεν έχει τρελαθεί το σύστημα 28 λεπτά πριν, runner69 είπε Οπως γραφτηκε ηδη στο thread για τα οικονομικα κριτήρια δεν συνυπολογιζονται τα εσοδα του φιλοξενούμενου. Απο οτι προχειρα διαβασα στην αρχικη σελιδα του market pass δεν προκυπτει ότι πρεπει να τα προσθέτει. Εχει διαβάσει καποιος το αντίθετο ; Όχι μόνο ΔΕΝ προσθέτονται αλλά παίρνει και bonus 5.000€ αυτός που τον φιλοξενεί
GREGORYMO Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 ΕΧω λογαριασμό ΕΛΤΑ. Πάω να κάνω την αίτηση για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Βάζω το ΙΒΑΝ και δεν βρίσκει αυτόματα την τράπεζα. Στις τράπεζες δεν υπάρχει ΕΛΤΑ. Βάζω eurobank και τελικά απορρίπτεται! Τι παίζει? Έχει τύχει σε άλλον ? 12 ώρες πριν, runner69 είπε
Nera1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΕΧω λογαριασμό ΕΛΤΑ. Πάω να κάνω την αίτηση για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Βάζω το ΙΒΑΝ και δεν βρίσκει αυτόματα την τράπεζα. Στις τράπεζες δεν υπάρχει ΕΛΤΑ. Βάζω eurobank και τελικά απορρίπτεται! Τι παίζει? Έχει τύχει σε άλλον ? εχεις λογαριασμο ΤΤ. ΙΒΑΝ βαζεις σιγουρα ή αρ.λογαριασμου;
GREGORYMO Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Nera1 είπε εχεις λογαριασμο ΤΤ. ΙΒΑΝ βαζεις σιγουρα ή αρ.λογαριασμου; ΙΒΑΝ. Με προβληματίζει που δεν έβγαλε από μόνο του την τράπεζα. Για φίλους που τους το έφτιαξα εγώ, μόλις έβαζα το ΙΒΑΝ αμέσως έβγαζε την τράπεζα. 27 λεπτά πριν, dhmak είπε https://www.ibancalculator.com/ Είναι μια λύση!! Θα το δοκιμάσω
solution1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα, γνωρίζει κανένας πώς θα γίνει ακριβώς η πληρωμή μέσω άυλης; Τι θέλω να πω: Στο fuel pass έβαζες βενζίνη, οπότε έλεγες ακριβώς το ποσό που ήθελες Τώρα μιλάμε για προϊόντα. Αν πάρω την μηνιαία επιδότηση των 33,60€ και ο λογαριασμός στο ταμείο βγει 35€, θα περάσει η κάρτα; Θα πω στο ταμείο να χτυπήσω πρώτα την διαφορά των 1,4€ με την κανονική μου κάρτα και το υπόλοιπο θα το χρεώσω στην άυλη του market pass? (γίνεται;) Ή θα πρέπει να ψάχνουμε στο ταμείο πιο προϊόν να αφαιρέσουμε ώστε να πέσει το ποσό κάτω από το ποσό της επιδότησης; Κι αν πέσει κάτω από το ποσό, τι θα γίνει με το υπόλοιπο; Πάλι θα πρέπει να ψάχνουμε προϊόν που είναι κάτω από το υπόλοιπο του υπολοίπου;
takoulou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, solution1 είπε Καλημέρα, γνωρίζει κανένας πώς θα γίνει ακριβώς η πληρωμή μέσω άυλης; Τι θέλω να πω: Στο fuel pass έβαζες βενζίνη, οπότε έλεγες ακριβώς το ποσό που ήθελες Τώρα μιλάμε για προϊόντα. Αν πάρω την μηνιαία επιδότηση των 33,60€ και ο λογαριασμός στο ταμείο βγει 35€, θα περάσει η κάρτα; Θα πω στο ταμείο να χτυπήσω πρώτα την διαφορά των 1,4€ με την κανονική μου κάρτα και το υπόλοιπο θα το χρεώσω στην άυλη του market pass? (γίνεται;) Ή θα πρέπει να ψάχνουμε στο ταμείο πιο προϊόν να αφαιρέσουμε ώστε να πέσει το ποσό κάτω από το ποσό της επιδότησης; Κι αν πέσει κάτω από το ποσό, τι θα γίνει με το υπόλοιπο; Πάλι θα πρέπει να ψάχνουμε προϊόν που είναι κάτω από το υπόλοιπο του υπολοίπου; Καλημερα... Θα αφαιρειται το ποσο απο την αυλη που εχεις και μετα θα πληρωσεις με μετρητα η με καρτα το υπολοιπο ποσο.. Τιποτα το δυσκολο... 1 1
dhmak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άντε λίγες μέρες ακόμη, Πότε λέτε να αρχίσουνε να αποστέλουνε τα στοιχεία των άυλων καρτών του Φλεβάρη ;; 28/2, 1/3, 2/3 ;; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από dhmak
GREGORYMO Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, dhmak είπε Άντε λίγες μέρες ακόμη, Πότε λέτε να αρχίσουνε να αποστέλουνε τα στοιχεία των άυλων καρτών του Φλεβάρη ;; 28/2, 1/3, 2/3 ;; Ποτε την έκανες?
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Πότε θα μας στείλουν τις άυλες κάρτες και πως θα τις παραλάβουμε? Μέσω email ή θα πρέπει να μπαίνουμε να κοιτάμε στο σάιτ του μάρκετ pass? Εγώ έκανα την Πέμπτη 23/2 αίτηση. Ευχαριστώ!!
GREGORYMO Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Πότε θα μας στείλουν τις άυλες κάρτες και πως θα τις παραλάβουμε? Μέσω email ή θα πρέπει να μπαίνουμε να κοιτάμε στο σάιτ του μάρκετ pass? Εγώ έκανα την Πέμπτη 23/2 αίτηση. Ευχαριστώ!! Είναι θέμα τράπεζας. Αργούν αυτά
SabotazNic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Πότε θα μας στείλουν τις άυλες κάρτες και πως θα τις παραλάβουμε? Μέσω email ή θα πρέπει να μπαίνουμε να κοιτάμε στο σάιτ του μάρκετ pass? Εγώ έκανα την Πέμπτη 23/2 αίτηση. Ευχαριστώ!! 51 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είναι θέμα τράπεζας. Αργούν αυτά Μεσω email
Tony316 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Πότε θα μας στείλουν τις άυλες κάρτες και πως θα τις παραλάβουμε? Εγώ που έκανα αίτηση για alpha λέει 02/03 θα γίνει αποστολή στην τράπεζα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από Tony316
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Αυτοί που έχουν σπίτι στο όνομά τους δεν το δικαιούνται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα