Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για γονεις γραφετε στην προηγουμενη σελιδα οτι για αριθμο τηλεφωνου δεν χρειαζεται να ειναι του κατοχου. Ωστοσο σε άλλον συνφορουμίτη του εβγαλε οτι πρεπει να βαλει το δικο του. Αρα αν δεν εχει smartphone και επιλεξει viva, μετά θα μπορει να κανει την ενεργοποιηση του viva wallet σε άλλο smartphone (αλλο αριθμο τηλ) ή θα τον μπλοκαρει επειδη δεν θα ειναι το ιδιο ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κόλλημα της viva πρέπει να είναι αυτό με τον κάτοχο του αριθμού κινητού τηλεφώνου που σε μπλέκει με το εθνικό μητρώο επικοινωνίας, ευτυχώς το είχα διαβάσει στο θέμα, του fuel pass πριν κάνω αίτηση και δεν είχα πρόβλημα με την Alpha (δεν είμαι πελάτης της alpha).

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, dhmak είπε

Κόλλημα της viva πρέπει να είναι αυτό με τον κάτοχο του αριθμού κινητού τηλεφώνου που σε μπλέκει με το εθνικό μητρώο επικοινωνίας, ευτυχώς το είχα διαβάσει στο θέμα, του fuel pass πριν κάνω αίτηση και δεν είχα πρόβλημα με την Alpha (δεν είμαι πελάτης της alpha).

Δηλ για alpha, ενω δεν εισαι-ειναι πελάτης, δήλωσες αλλο νουμερο απο αυτο που αναγράφεται στο μητρώο ; και μπορεσες να κανεις κανονικά ενεργοποιηση και να παρεις την κάρτα;

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, runner69 είπε

Δηλ για alpha, ενω δεν εισαι-ειναι πελάτης, δήλωσες αλλο νουμερο απο αυτο που αναγράφεται στο μητρώο ; και μπορεσες να κανεις κανονικά ενεργοποιηση και να παρεις την κάρτα;

δε χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης στις άυλες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Εγώ παντός δεν θα τα ξοδέψω θα τα κρατήσω για να τα επενδύσω.

Κράτησε τα μέχρι την επόμενη black Friday. Η καλύτερη επένδυση θα είναι 

Δημοσ.

Παιδιά είναι σίγουρο αυτό για την Viva; Αν ο δικαιούχος δεν έχει smartphone δεν μπορεί να περάσει η κάρτα σε κινητό συγγενή; Πρέπει ο αριθμός του κινητού να είναι δηλωμένος στον δικαιούχο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

δε χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης στις άυλες

Αυτο το γνωριζουμε , αλλο ψαχνουμε. Τι γινεται με τις αυλες και τα τηλεφωνα σε περιπτωση που καποιος δεν εχει smartphone. Αν μπορουμε να βαλουμε αριθμο κινητου που δεν ειναι ιδιος με το νουμερο που ειναι δηλωμενο στον δικαιουχο στο μητρώο επικοινωνίας. Αν δηλαδη κανει καποια ταυτοποιηση με το μητρωο.

Δημοσ.

Στου κουμπαρου μου εχει τρελαθει λιγο το συστημα δειτε τι του βγαζει 33 τον μηνα ειναι να παρει αλλα του γραφει.

0-02-05-4945799515e56a9b50497a4b73c8ab02bcbd8873b5a86c7c2e524e45f006c1e8_97b0bd2b8a561bbe.jpg

Σε μενα γραφει οτι θα παρω δυο δοσεις Φεβρουαριο Μαρτιο και τις αλλες 4 καθε μηνα σε αυτον οτι τις 6 δοσεις θα τις παρει σε δυο δοσεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Στου κουμπαρου μου εχει τρελαθει λιγο το συστημα δειτε τι του βγαζει 33 τον μηνα ειναι να παρει αλλα του γραφει.

0-02-05-4945799515e56a9b50497a4b73c8ab02bcbd8873b5a86c7c2e524e45f006c1e8_97b0bd2b8a561bbe.jpg

Σε μενα γραφει οτι θα παρω δυο δοσεις Φεβρουαριο Μαρτιο και τις αλλες 4 καθε μηνα σε αυτον οτι τις 6 δοσεις θα τις παρει σε δυο δοσεις.

Έχει να κάνει με το "επιδοτούμενο" πόσο λογικά.

Εμένα έχει σύνολο 6 δόσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, runner69 είπε

Αυτο το γνωριζουμε , αλλο ψαχνουμε. Τι γινεται με τις αυλες και τα τηλεφωνα σε περιπτωση που καποιος δεν εχει smartphone. Αν μπορουμε να βαλουμε αριθμο κινητου που δεν ειναι ιδιος με το νουμερο που ειναι δηλωμενο στον δικαιουχο στο μητρώο επικοινωνίας. Αν δηλαδη κανει καποια ταυτοποιηση με το μητρωο.

Έχω περάσει τρείς άυλες συγγενών μου στο a70 μου (σε όλες είχα επιλέξει την Alpha (fuel pass)) για να μην έχω προβλήματα με την viva όπως διάβαζα.

Από ότι κατάλαβα μόνο η viva έχει αυτό το κόλλημα της ταυτοποίησης με το μητρωο επικοινωνίας (η Alpha δεν μου ζήτησε ταυτοποίηση με το μητρώο) 

Επεξ/σία από dhmak
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Έχεις καταλάβει λάθος.

Οποίοι είναι με τραπεζική κατάθεση θα πάρουν 2 τριμηνιαίες δόσεις.

Όσοι είναι με άυλη 3 διμηνιαίες δόσεις 

22 λεπτά πριν, kormos είπε

Έχει να κάνει με το "επιδοτούμενο" πόσο λογικά.

Εμένα έχει σύνολο 6 δόσεις...

Τυχερουλης 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχεις καταλάβει λάθος.

Οποίοι είναι με τραπεζική κατάθεση θα πάρουν 2 τριμηνιαίες δόσεις.

Όσοι είναι με άυλη 3 διμηνιαίες δόσεις 

Τυχερουλης 

Screenshot 2023-02-25 at 20-19-19 Market Pass.png

Στην ουσια 6 δοσεις ειναι απλα δινει 2 και 3 μηνα μαζι αρα μια διπλη και 4 μονες.

Δημοσ.

Οπως γραφτηκε ηδη στο thread για τα οικονομικα κριτήρια δεν συνυπολογιζονται τα εσοδα του φιλοξενούμενου. Απο οτι προχειρα διαβασα στην αρχικη σελιδα του market pass δεν προκυπτει ότι πρεπει να τα προσθέτει. Εχει διαβάσει καποιος το αντίθετο ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mathewgx είπε

Παιδιά είναι σίγουρο αυτό για την Viva; Αν ο δικαιούχος δεν έχει smartphone δεν μπορεί να περάσει η κάρτα σε κινητό συγγενή; Πρέπει ο αριθμός του κινητού να είναι δηλωμένος στον δικαιούχο;

Δεν ισχυει κατι τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...