runner69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Παιδια για γονεις γραφετε στην προηγουμενη σελιδα οτι για αριθμο τηλεφωνου δεν χρειαζεται να ειναι του κατοχου. Ωστοσο σε άλλον συνφορουμίτη του εβγαλε οτι πρεπει να βαλει το δικο του. Αρα αν δεν εχει smartphone και επιλεξει viva, μετά θα μπορει να κανει την ενεργοποιηση του viva wallet σε άλλο smartphone (αλλο αριθμο τηλ) ή θα τον μπλοκαρει επειδη δεν θα ειναι το ιδιο ;
dhmak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κόλλημα της viva πρέπει να είναι αυτό με τον κάτοχο του αριθμού κινητού τηλεφώνου που σε μπλέκει με το εθνικό μητρώο επικοινωνίας, ευτυχώς το είχα διαβάσει στο θέμα, του fuel pass πριν κάνω αίτηση και δεν είχα πρόβλημα με την Alpha (δεν είμαι πελάτης της alpha). Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από dhmak 1
runner69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, dhmak είπε Κόλλημα της viva πρέπει να είναι αυτό με τον κάτοχο του αριθμού κινητού τηλεφώνου που σε μπλέκει με το εθνικό μητρώο επικοινωνίας, ευτυχώς το είχα διαβάσει στο θέμα, του fuel pass πριν κάνω αίτηση και δεν είχα πρόβλημα με την Alpha (δεν είμαι πελάτης της alpha). Δηλ για alpha, ενω δεν εισαι-ειναι πελάτης, δήλωσες αλλο νουμερο απο αυτο που αναγράφεται στο μητρώο ; και μπορεσες να κανεις κανονικά ενεργοποιηση και να παρεις την κάρτα; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από runner69 1
korakios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, runner69 είπε Δηλ για alpha, ενω δεν εισαι-ειναι πελάτης, δήλωσες αλλο νουμερο απο αυτο που αναγράφεται στο μητρώο ; και μπορεσες να κανεις κανονικά ενεργοποιηση και να παρεις την κάρτα; δε χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης στις άυλες
Taoustaoys Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ παντός δεν θα τα ξοδέψω θα τα κρατήσω για να τα επενδύσω.
SabotazNic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε Εγώ παντός δεν θα τα ξοδέψω θα τα κρατήσω για να τα επενδύσω. Κράτησε τα μέχρι την επόμενη black Friday. Η καλύτερη επένδυση θα είναι
mathewgx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά είναι σίγουρο αυτό για την Viva; Αν ο δικαιούχος δεν έχει smartphone δεν μπορεί να περάσει η κάρτα σε κινητό συγγενή; Πρέπει ο αριθμός του κινητού να είναι δηλωμένος στον δικαιούχο;
runner69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε δε χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης στις άυλες Αυτο το γνωριζουμε , αλλο ψαχνουμε. Τι γινεται με τις αυλες και τα τηλεφωνα σε περιπτωση που καποιος δεν εχει smartphone. Αν μπορουμε να βαλουμε αριθμο κινητου που δεν ειναι ιδιος με το νουμερο που ειναι δηλωμενο στον δικαιουχο στο μητρώο επικοινωνίας. Αν δηλαδη κανει καποια ταυτοποιηση με το μητρωο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Στου κουμπαρου μου εχει τρελαθει λιγο το συστημα δειτε τι του βγαζει 33 τον μηνα ειναι να παρει αλλα του γραφει. Σε μενα γραφει οτι θα παρω δυο δοσεις Φεβρουαριο Μαρτιο και τις αλλες 4 καθε μηνα σε αυτον οτι τις 6 δοσεις θα τις παρει σε δυο δοσεις.
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Στου κουμπαρου μου εχει τρελαθει λιγο το συστημα δειτε τι του βγαζει 33 τον μηνα ειναι να παρει αλλα του γραφει. Σε μενα γραφει οτι θα παρω δυο δοσεις Φεβρουαριο Μαρτιο και τις αλλες 4 καθε μηνα σε αυτον οτι τις 6 δοσεις θα τις παρει σε δυο δοσεις. Έχει να κάνει με το "επιδοτούμενο" πόσο λογικά. Εμένα έχει σύνολο 6 δόσεις...
dhmak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, runner69 είπε Αυτο το γνωριζουμε , αλλο ψαχνουμε. Τι γινεται με τις αυλες και τα τηλεφωνα σε περιπτωση που καποιος δεν εχει smartphone. Αν μπορουμε να βαλουμε αριθμο κινητου που δεν ειναι ιδιος με το νουμερο που ειναι δηλωμενο στον δικαιουχο στο μητρώο επικοινωνίας. Αν δηλαδη κανει καποια ταυτοποιηση με το μητρωο. Έχω περάσει τρείς άυλες συγγενών μου στο a70 μου (σε όλες είχα επιλέξει την Alpha (fuel pass)) για να μην έχω προβλήματα με την viva όπως διάβαζα. Από ότι κατάλαβα μόνο η viva έχει αυτό το κόλλημα της ταυτοποίησης με το μητρωο επικοινωνίας (η Alpha δεν μου ζήτησε ταυτοποίηση με το μητρώο) Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από dhmak 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Στου κουμπαρου μου εχει τρελαθει λιγο το συστημα δειτε τι του βγαζει 33 τον μηνα ειναι να παρει αλλα του γραφει. Σε μενα γραφει οτι θα παρω δυο δοσεις Φεβρουαριο Μαρτιο και τις αλλες 4 καθε μηνα σε αυτον οτι τις 6 δοσεις θα τις παρει σε δυο δοσεις. Έχεις καταλάβει λάθος. Οποίοι είναι με τραπεζική κατάθεση θα πάρουν 2 τριμηνιαίες δόσεις. Όσοι είναι με άυλη 3 διμηνιαίες δόσεις 22 λεπτά πριν, kormos είπε Έχει να κάνει με το "επιδοτούμενο" πόσο λογικά. Εμένα έχει σύνολο 6 δόσεις... Τυχερουλης
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχεις καταλάβει λάθος. Οποίοι είναι με τραπεζική κατάθεση θα πάρουν 2 τριμηνιαίες δόσεις. Όσοι είναι με άυλη 3 διμηνιαίες δόσεις Τυχερουλης Στην ουσια 6 δοσεις ειναι απλα δινει 2 και 3 μηνα μαζι αρα μια διπλη και 4 μονες.
runner69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Οπως γραφτηκε ηδη στο thread για τα οικονομικα κριτήρια δεν συνυπολογιζονται τα εσοδα του φιλοξενούμενου. Απο οτι προχειρα διαβασα στην αρχικη σελιδα του market pass δεν προκυπτει ότι πρεπει να τα προσθέτει. Εχει διαβάσει καποιος το αντίθετο ;
SabotazNic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, mathewgx είπε Παιδιά είναι σίγουρο αυτό για την Viva; Αν ο δικαιούχος δεν έχει smartphone δεν μπορεί να περάσει η κάρτα σε κινητό συγγενή; Πρέπει ο αριθμός του κινητού να είναι δηλωμένος στον δικαιούχο; Δεν ισχυει κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα