Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα μαγκες!

Σχετικα με το Market pass.

Η ψηφιακη καρτα , εκδιδεται αυτοματα με την αιτηση ?

Η πρεπει να επικοινωνησω με την Τραπεζα ( EFG συγκεκριμενα)?

Πρωτη φορα εκανα αιτηση για πληρωμη σε ψηφιακη καρτα ( και οχι σε iban)

Επεξ/σία από panosdes
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panosdes είπε

Καλημερα μαγκες!

Σχετικα με το Market pass.

Η ψηφιακη καρτα , εκδιδεται αυτοματα με την αιτηση ?

Η πρεπει να επικοινωνησω με την Τραπεζα ( EFG συγκεκριμενα)?

Πρωτη φορα εκανα αιτηση για πληρωμη σε ψηφιακη καρτα ( και οχι σε iban)

Αν συνδεθείς θα δεις τις πληροφορίες που θέλεις...

Πληρωμές σε κατάσταση: ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ - ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ έχουν αποσταλεί στο τραπεζικό ίδρυμα και η επεξεργασία τους μπορεί να διαρκέσει έως 10 εργάσιμες ημέρες

Μφχ

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω σε φιλου τον πατερα στο εθνικο μητρώο που μας στελνει η νινα και το gov βαζουμε το κινητό του φιλου και παίρνουμε το παρακατω μήνυμα 

Μαλλον εχει ξαναρωτηθει, πως το ξεπερναμε, ο παππους δεν εχει κινητό, τι γίνεται;

Screenshot_2023-02-24-17-03-23-19_7194b3f5412bb444ad6d49859dec017f.jpg

Τωρα που εψαξα και τους δικους μου λογαριασμούς στο μητρώο δεν βλέπων πουθενά αρ κινητού 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μαλλον εχει ξαναρωτηθει, πως το ξεπερναμε, ο παππους δεν εχει κινητό, τι γίνεται;

Δεν γίνεται κάτι χωρίς κινητό. Βρείτε κάποιο άλλο νούμερο, έστω από 2η sim λόγω unlimited data, από καρτοιντερνετ κτλ. Μόνο για την επιβεβαιωση του αριθμού θα το χρειαστείτε. 

16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τωρα που εψαξα και τους δικους μου λογαριασμούς στο μητρώο δεν βλέπων πουθενά αρ κινητού 

Όσο για το εμεπ, είτε μέσω ΚΕΠ/gov κάνεις την δήλωση, είτε αν έχεις Ebanking. Googlαρε το 1ο, εύκολο είναι. 

Δημοσ.

Εκανα αιτηση για συγγενη μου για αυλη καρτα eurobank αλλα δεν εχει λογαριασμο στην eurobank. Πως θα παρει την αυλη καρτα? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LastD είπε

Εκανα αιτηση για συγγενη μου για αυλη καρτα eurobank αλλα δεν εχει λογαριασμο στην eurobank. Πως θα παρει την αυλη καρτα? 

Θα δημιουργήσει η τράπεζα και θα σας σταλούν οδηγίες και στοιχεία σύνδεσης

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εμεις που βαλαμε viva ποτε θα μας ερθουν οι κωδικοι;

Γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία για κάθε πληρωμή στην αίτησή σου. Λογικά το email με τις οδηγίες για την άυλη κάρτα θα έρθει όταν γίνει η πρώτη πληρωμή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εμεις που βαλαμε viva ποτε θα μας ερθουν οι κωδικοι;

Και εγώ Viva διάλεξα και λέει 2/3 θα μπουν..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν γίνεται κάτι χωρίς κινητό. Βρείτε κάποιο άλλο νούμερο, έστω από 2η sim λόγω unlimited data, από καρτοιντερνετ κτλ. Μόνο για την επιβεβαιωση του αριθμού θα το χρειαστείτε. 

Όσο για το εμεπ, είτε μέσω ΚΕΠ/gov κάνεις την δήλωση, είτε αν έχεις Ebanking. Googlαρε το 1ο, εύκολο είναι. 

Κατσε τωρα γιατι εμενα κατι δεν μου κολλάει, οταν κάναμε το παςς ζήτησε αρ κινητού και εμαιλ τα βάλαμε και ολα καλα,  μετά οταν παμε στην νινα μας λέει οτι ο αρ κινητού χρησιμοποιείται (που ειναι ιδιος με του παςς και ιδιος στο gsis και ειναι του γιου του)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Κατσε τωρα γιατι εμενα κατι δεν μου κολλάει, οταν κάναμε το παςς ζήτησε αρ κινητού και εμαιλ τα βάλαμε και ολα καλα,  μετά οταν παμε στην νινα μας λέει οτι ο αρ κινητού χρησιμοποιείται (που ειναι ιδιος με του παςς και ιδιος στο gsis και ειναι του γιου του)

Αρχικα, δεν κανετε καμια περαιτερω ενεργεια μεχρι να λαβετε το σχετικο email.

Μηπως υπαρχουν στην viva απο προηγουμενο pass?

Δημοσ.

Παγιδα για οσους εχουν εξαρτωμενα ενηλικα τεκνα ή φιλοξενουμενους. Αν εχουν κανει φορολογικη δηλωση εμφανιζοντας εστω και 0,01€ αυτοματα μπαινει τεκμηριο 3.000€ και ανεβαζει το συνολικο οικογενειακο εισοδημα. Κατι το οποιο δεν ειχε αναφερθει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Παγιδα για οσους εχουν εξαρτωμενα ενηλικα τεκνα ή φιλοξενουμενους. Αν εχουν κανει φορολογικη δηλωση εμφανιζοντας εστω και 0,01€ αυτοματα μπαινει τεκμηριο 3.000€ και ανεβαζει το συνολικο οικογενειακο εισοδημα. Κατι το οποιο δεν ειχε αναφερθει.

Αυτό ισχύει τουλάχιστον μία 5 ετια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...