armagedwnn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, smpan123 είπε Αν κάνεις ακύρωση της αίτησης μετά μπορείς να κάνεις καινούργια; Όχι ακύρωση επεξεργασία. Το έκανα εγώ και το έβαλα σε άυλη γιατί είναι αρκετά περισσότερα έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jola76gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 η αίτηση δεν αναφέρει το ΑΦΜ μου στα φιλοξενούμενα μέλη του δικαιούχου αλλά όταν συνδεθώ με τους δικούς μου κωδικούς μου λέει πως ειναι δηλωμένο το ΑΦΜ μου σαν φιλοξενούμενος. Το Ε1 αναφέρει πως είμαι φιλοξενουμενος. Προέκυψε σε καποιον κάτι παρόμοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpan123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, jola76gr είπε η αίτηση δεν αναφέρει το ΑΦΜ μου στα φιλοξενούμενα μέλη του δικαιούχου αλλά όταν συνδεθώ με τους δικούς μου κωδικούς μου λέει πως ειναι δηλωμένο το ΑΦΜ μου σαν φιλοξενούμενος. Το Ε1 αναφέρει πως είμαι φιλοξενουμενος. Προέκυψε σε καποιον κάτι παρόμοιο? Και σε μένα το ίδιο κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jola76gr είπε η αίτηση δεν αναφέρει το ΑΦΜ μου στα φιλοξενούμενα μέλη του δικαιούχου αλλά όταν συνδεθώ με τους δικούς μου κωδικούς μου λέει πως ειναι δηλωμένο το ΑΦΜ μου σαν φιλοξενούμενος. Το Ε1 αναφέρει πως είμαι φιλοξενουμενος. Προέκυψε σε καποιον κάτι παρόμοιο? 31 λεπτά πριν, smpan123 είπε Και σε μένα το ίδιο κάνει. Μήπως είστε φιλοξενούμενοι σε άλλο γονιό από αυτόν που συνδέεστε αρχικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpan123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μήπως είστε φιλοξενούμενοι σε άλλο γονιό από αυτόν που συνδέεστε αρχικά? Λίγο δύσκολο να είμαι φιλοξενούμενος του πατέρα μου, αφού δεν είναι εν ζωή εδώ και δύο χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 φιλοξενούμενος δεν τα παιρνει γιατι τα δίνουν και καλα στον ιδιοκτητη. ο ιδιοκτητης ομως μπορει να περναει τα εισοδηματικα οπότε δεν παιρνουν φράγκο και οι δύο. αν ομως ο ιδιοκτητης ειναι χαμηλου εισοδηματος τα παιρνει ακομη και αν φιλοξενει καποιον με 50κ εισοδημα. fuck logic. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jola76gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Μήπως είστε φιλοξενούμενοι σε άλλο γονιό από αυτόν που συνδέεστε αρχικά? Όχι, Είναι μόνο ένας γονιός, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε φιλοξενούμενος δεν τα παιρνει γιατι τα δίνουν και καλα στον ιδιοκτητη. ο ιδιοκτητης ομως μπορει να περναει τα εισοδηματικα οπότε δεν παιρνουν φράγκο και οι δύο. αν ομως ο ιδιοκτητης ειναι χαμηλου εισοδηματος τα παιρνει ακομη και αν φιλοξενει καποιον με 50κ εισοδημα. fuck logic. 50k και φιλοξενείται? Ο Musk είναι? 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε φιλοξενούμενος δεν τα παιρνει γιατι τα δίνουν και καλα στον ιδιοκτητη. ο ιδιοκτητης ομως μπορει να περναει τα εισοδηματικα οπότε δεν παιρνουν φράγκο και οι δύο. αν ομως ο ιδιοκτητης ειναι χαμηλου εισοδηματος τα παιρνει ακομη και αν φιλοξενει καποιον με 50κ εισοδημα. fuck logic. Έχεις υπόψη σου περίπτωση? Γιατί το σύστημα έχει προνοήσει όσο γίνεται να βοηθήσει αυτόν που φιλοξενεί κάποιον ΑΜΕΒΑΖΟΝΤΑΣ το όριο κατά 5.000€. Δηλαδή ένα ζευγάρι πχ με 25.000€, δεν το παίρνει. Με φιλοξενούμενο το όριο πάει 29.000€ και το ΠΑΙΡΝΕΙ !! 2 ώρες πριν, jola76gr είπε η αίτηση δεν αναφέρει το ΑΦΜ μου στα φιλοξενούμενα μέλη του δικαιούχου αλλά όταν συνδεθώ με τους δικούς μου κωδικούς μου λέει πως ειναι δηλωμένο το ΑΦΜ μου σαν φιλοξενούμενος. Το Ε1 αναφέρει πως είμαι φιλοξενουμενος. Προέκυψε σε καποιον κάτι παρόμοιο? Κάποιος σε έβαλε φιλοξενούμενο. ΜΗΠΩΣ εσύ για να γλιτώσεις τεκμήρια? 9 ώρες πριν, SilentVoice είπε Ναι, είπα στην γυναικα μου να το προχωρήσει. Χθες που μίλησε ξανά στο τηλέφωνο , της είπαν πως τα παιδιά του 2022 δεν θα το πάρουν (έγινε έξαλλη φυσικά η γυναίκα μου). Αυτό επίσημα δεν το λένε πουθενά όμως. Τι δεν λένε δηλαδή? Αφού το γράφει ο οδηγός!!! Τον διάβασες? 9 ώρες πριν, Konstantinos84 είπε Και εμας το δευτερο παιδακι 8 μηνων.Κανει αντληση μεσω taxis και οχι απο μητρωο οπως το επιδομα παιδιου για να βλεπει κανονικα ολα τα εξαρτωμενα μελη. Δεν προκειται να ενημερωσουν κανενα θεωρω πως ειναι σκοπιμο και δεν θα διορθωθει. Οποτε κανετε κανονικα την αιτηση σας και ας φαινεται το ενα παιδι. Πάει με την τελευταία φορολογική δήλωση 7 ώρες πριν, kokos23 είπε εντέλει την έκανα την αίτηση στο 93χρονο πεθερό, με ξεχασμένο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα σαν συνδικαιούχος... και εδώ γελάμε, 405 ευρά σύνταξη, 17 ευρά το μήνα... μάλλον θέλουν να τους πεθάνουν, δεν εξηγείται αλλιώς... Γιατί τόσο μικρή? Δεν είχε ένσημα? 2 ώρες πριν, jola76gr είπε η αίτηση δεν αναφέρει το ΑΦΜ μου στα φιλοξενούμενα μέλη του δικαιούχου αλλά όταν συνδεθώ με τους δικούς μου κωδικούς μου λέει πως ειναι δηλωμένο το ΑΦΜ μου σαν φιλοξενούμενος. Το Ε1 αναφέρει πως είμαι φιλοξενουμενος. Προέκυψε σε καποιον κάτι παρόμοιο? Ποιο Ε1 ? Το δικό ΣΟΥ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jola76gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε 50k και φιλοξενείται? Ο Musk είναι? Έχεις υπόψη σου περίπτωση? Γιατί το σύστημα έχει προνοήσει όσο γίνεται να βοηθήσει αυτόν που φιλοξενεί κάποιον ΑΜΕΒΑΖΟΝΤΑΣ το όριο κατά 5.000€. Δηλαδή ένα ζευγάρι πχ με 25.000€, δεν το παίρνει. Με φιλοξενούμενο το όριο πάει 29.000€ και το ΠΑΙΡΝΕΙ !! Κάποιος σε έβαλε φιλοξενούμενο. ΜΗΠΩΣ εσύ για να γλιτώσεις τεκμήρια? Τι δεν λένε δηλαδή? Αφού το γράφει ο οδηγός!!! Τον διάβασες? Πάει με την τελευταία φορολογική δήλωση Γιατί τόσο μικρή? Δεν είχε ένσημα? Ποιο Ε1 ? Το δικό ΣΟΥ ? Ναι το Ε1 το δικό μου. Το ξέρω πως είμαι φιλοξενουμενος αλλα δεν με δείχνει στη λίστα του δικαιούχου. Ο αδερφός μου φαίνεται κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, jola76gr είπε Ναι το Ε1 το δικό μου. Το ξέρω πως είμαι φιλοξενουμενος αλλα δεν με δείχνει στη λίστα του δικαιούχου. Ο αδερφός μου φαίνεται κανονικά. Άρα, χάνεις τα 10€ επί 6 ! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Απο άυλη alpha/euro/viva ,υπάρχει κάποια προτιμότερη ή προς αποφυγή ? (η viva πχ είχε καθυστερήσει στο fuelpass) επίσης στο marketpass πρέπει να ενεργοποιήσω apple pay ή ολες παίζουν άμεσα για πληρωμή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε Απο άυλη alpha/euro/viva ,υπάρχει κάποια προτιμότερη ή προς αποφυγή ? (η viva πχ είχε καθυστερήσει στο fuelpass) επίσης στο marketpass πρέπει να ενεργοποιήσω apple pay ή ολες παίζουν άμεσα για πληρωμή ? viva ειναι απλα εφαρμογη υπολοιπου κτλ, ενω η alpha αφαιρεσε το alpha wallet απο την ωρα που μπηκε σε apple/g pay. Μεχρι προσφατα εβλεπα και σχετικο prompt στην Eurobank για χρηση καρτας για ανεπαφες πληρωμες, αλλα μαλλον το αφαιρεσαν και αυτοι. Προσωπικα δεν βλεπω λογο να μπλεξεις με εφαρμογη και οχι απλα κουμπι "add to apple/g pay". Η viva πιστευω ειχε αργησει γιατι ηταν 1 χρηματοπιστωτικο ιδρυμα τοτε. Ο,τι και να διαλεξεις δεν θα εχει διαφορα. Τωρα εδωσαν και περιθωριο για πληρωμες (πχ 2-3 Μαρτιου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, smpan123 είπε Λίγο δύσκολο να είμαι φιλοξενούμενος του πατέρα μου, αφού δεν είναι εν ζωή εδώ και δύο χρόνια. Για την φορολογική σου κατάσταση του 2021 μιλάμε έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Γιατί τόσο μικρή? Δεν είχε ένσημα? Ογά λογικά. 426 παίρνει κι ο πατέρας μου κι ας πλήρωσε 30 χρόνια. Γνωρίζω και άτομα που δεν είχαν πληρώσει καθόλου και είχαν βγει πριν 4-5 χρόνια με σύνταξη 300 € από την πρόνοια, αλλά και ηλικιωμένους άνω των 95 που είχαν βγει τότε από τον Ογά με πολύ χαμηλό ποσό και παίρνουν 210 ευρώ. Ναι αυτό είναι το ποσό που παίρνουν. Φέτος όμως με την αύξηση 7% σώθηκαν... Αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να ντρέπεται που δίνει 210 ευρώ σύνταξη σε άνθρωπο επειδή τόσο έβγαλε τότε ο Ογά, και να θεσπίσει ένα λογικό ελάχιστο ποσό σύνταξης ασχέτως τι βγάλανε οι υπηρεσίες πριν 30 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Ογά λογικά. 426 παίρνει κι ο πατέρας μου κι ας πλήρωσε 30 χρόνια. Γνωρίζω και άτομα που δεν είχαν πληρώσει καθόλου και είχαν βγει πριν 4-5 χρόνια με σύνταξη 300 € από την πρόνοια, αλλά και ηλικιωμένους άνω των 95 που είχαν βγει τότε από τον Ογά με πολύ χαμηλό ποσό και παίρνουν 210 ευρώ. Ναι αυτό είναι το ποσό που παίρνουν. Φέτος όμως με την αύξηση 7% σώθηκαν... Αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να ντρέπεται που δίνει 210 ευρώ σύνταξη σε άνθρωπο επειδή τόσο έβγαλε τότε ο Ογά, και να θεσπίσει ένα λογικό ελάχιστο ποσό σύνταξης ασχέτως τι βγάλανε οι υπηρεσίες πριν 30 χρόνια. Με βάση αυτά που έδινε πάει . Αφού έδινε 50€ τον μήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα