infested Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Η αίτηση πρέπει να γίνει στο όνομα του πάτερα μου. Επιτρέπεται να βάλουμε iban τράπεζας από λογαριασμό της μάνας μου ή μόνο iban του αρχηγού του νοικοκυριού?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Σωστά, θα έρθει ένα mail που θα λέει ενεργοποίηση λογαριασμού VIVA Wallet, κατεβάζεις το APP τους , συνδέεσαι, και μετά την δηλώνεις μέσα στο Google Pay. Ευχαριστω Θέλει οπωσδήποτε viva; Έχω pay με eurobank
Phoenix7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω Θέλει οπωσδήποτε viva; Έχω pay με eurobank Επιλέγεις τότε την τράπεζα που έχεις ήδη, το ίδιο είναι 1
Locke_John Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, infested είπε Η αίτηση πρέπει να γίνει στο όνομα του πάτερα μου. Επιτρέπεται να βάλουμε iban τράπεζας από λογαριασμό της μάνας μου ή μόνο iban του αρχηγού του νοικοκυριού? Για τους γονείς μας: κάνεις login στο taxis με κωδικούς μητέρας, ή πατέρα. Αν κάνουν κοινή δήλωση, σε έναν απ' τους 2 θα σου βγάλει ειδοποίηση ότι "ένας απ' το νοικοκυριό κάνει". Για να κάνεις την αίτηση για τον πατέρα σου πχ, αρκεί ν βάλεις ένα κινητό κ ένα email διαφορετικά από τα δικά σου, στα οποία να έχεις πρόσβαση (εννοώ η σιμ ν είναι ενεργή σε συσκευή κ να έχεις κωδικούς του email που θα δηλώσεις ώστε να τα επιβεβαιώσεις). Πουθενά και κανένα iban δε χρειάζεται, επιλέγεις άυλη κάρτα, αν έχεις κινητό με NFC
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Εκανα και εγβ την αίτηση και έβαλα Viva wallet. Τώρα τι? Έχει nfc το κινητό μου
Arkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εκανα και εγβ την αίτηση και έβαλα Viva wallet. Τώρα τι? Έχει nfc το κινητό μου Λογικα περιμενουμε τις καρτες στο email. Τις περναμε στο gpay και πληρωνουμε κανονικα με nfc σε ολα τα καταστηματα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, infested είπε Η αίτηση πρέπει να γίνει στο όνομα του πάτερα μου. Επιτρέπεται να βάλουμε iban τράπεζας από λογαριασμό της μάνας μου ή μόνο iban του αρχηγού του νοικοκυριού? Οποιοδηποτε ΙΒΝΑΝ στο οποιο ειναι και δικαιουχος αυτος που εκανε την αιτηση ασχετα αν ειναι μονος του ή οχι
glib Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Αν δεν έχει το κινητό μου NFC μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή κάποιου δικού μου? Για να πάρω όλο το ποσό σε αυλη κάρτα και όχι μειωμένο στο λογαριασμό?
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Η αυλή κάρτα μπορεί να μπει σε 2 συσκευές? Πχ στην δική μου και της γυναίκας μου αν εγώ είμαι στην δουλειά να μπορεί εκείνη να κάνει αγορές?
DjTony Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε Η αυλή κάρτα μπορεί να μπει σε 2 συσκευές? Πχ στην δική μου και της γυναίκας μου αν εγώ είμαι στην δουλειά να μπορεί εκείνη να κάνει αγορές? Ναι 15 λεπτά πριν, glib είπε Αν δεν έχει το κινητό μου NFC μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή κάποιου δικού μου? Για να πάρω όλο το ποσό σε αυλη κάρτα και όχι μειωμένο στο λογαριασμό? Ναι 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, maxdore217 είπε Mια γρήγορη ερώτηση , μπορώ να κάνω την αίτηση τώρα και να ενεργοποιήσω μετά το nfc στο κινητό ή πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ; Δεν το έχω ξανά δουλέψει σαν εφαρμογή για αυτό ρωτάω, γιατί στην πλατφόρμα ζητάει Συνεργαζόμενο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα και δεν έχω κάποια από τις τράπεζες που συμμετέχουν. 3 ώρες πριν, maxdore217 είπε Έγραψα πριν την μισή πληροφορία και έτσι μου απάντησες για το nfc (που υπάρχει στο κινητό μου) ωστόσο η σωστή ερώτηση είναι αν μπορώ να κάνω αίτηση τώρα και μετά να κάνω εγγραφή όταν έρθει ο ψηφιακός κωδικός (από την σελίδα της viva wallet λέει ναι αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ) . Μπορείς να κάνεις κανονικά την αίτηση και να επιλέξεις όποιας τράπεζας θέλεις - δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό. Το NFC δεν χρειάζεται να το έχεις ενεργοποιημένο, καθώς έχει νόημα μόνο σε πληρωμή να είναι ενεργοποιημένο. Αυτό προσπάθησε να σου εξηγήσει κι ο raki-meze. Δεν σχετίζεται σε κάτι στην παρούσα φάση.
tzitzikas2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, skiabox είπε Κοίτα λογικά βάζεις με την τράπεζα που συνεργάζεσαι για να σου στέλνει και το application της το πότε έγινε πληρωμή με ηχητικό notification, όπως κάνει η eurobank. Είναι ανάγκη να περάσουμε το οποίο app της τράπεζας? Η άυλη και το nfc δεν αρκούν?
panosno1com Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Είναι ανάγκη να περάσουμε το οποίο app της τράπεζας? Η άυλη και το nfc δεν αρκούν? Βαλε το google wallet -πορτοφολι google και κανε εκει προσθηκη καρτας και θα σαι jet 1
tzitzikas2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, panosno1com είπε Βαλε το google wallet -πορτοφολι google και κανε εκει προσθηκη καρτας και θα σαι jet Αυτό θα κάνω. Μάλιστα επειδή 1η φορά πήρα κινητό με.,nfc για.δοκιμη πέρασα χτες μια prepaid eurobank που έχω και έκανα επιτυχώς μια μικρή αγορά, και μετά την κατάργησα.
panosno1com Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Αυτό θα κάνω. Μάλιστα επειδή 1η φορά πήρα κινητό με.,nfc για.δοκιμη πέρασα χτες μια prepaid eurobank που έχω και έκανα επιτυχώς μια μικρή αγορά, και μετά την κατάργησα. Μια χαρα, δε θα χεις θεμα. Κρατα την αμα κανεις αγορές ειναι ευκολία να βγαζεις το κινητο και να πληρωνεις πατ-κιουτ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα